10 jaar 8 jaar 9 jaar Poppen & Knuffels Speelfiguren & Voertuigen

Pokémon en Fortnite cadeaus voor kinderen

Pokémon en Fortnite cadeaus voor kinderen
Linda - Go or No Go

Mijn twee 9-jarige jongens kan ik qua cadeaus met van alles blij maken. Leuke spellen, knikkerbanen, games voor de Nintendo Switch en knuffels. Wie mijn andere berichten op dit blog een beetje volgt, weet dat de jongens behoorlijk gek zijn op Fortnite en Pokémon. Dus toen ik deze super toffe pokemon en fortite speelgoed items zag, was ik meteen verkocht!

Fortnite – Battle Bus

De Battle Bus is een van de items in Fortnite die altijd hetzelfde blijft en is niet meer weg te denken uit Fortnite Battle Royale. Zo kan de hele wereld veranderen, tot een zwart gat aan toe, maar de Battle Bus gaat nergens heen. Het is overigens wel altijd zo’n verdacht item, die Battle Bus, want eigenlijk mag je er nooit een kijkje binnen nemen! Zodra je een spel start zit je in de Battle Bus, maar je kunt dat niet zien! Je ziet alleen de buitenkant. Maar toch is het een legendarische bus en vinden Daan en Jesse dat ding geweldig. Helemaal toen ze hem in het echt zagen! Hoe dat dan? Nou, er is gewoon een heuse Battle Bus waar je mee kunt spelen!

Deze slideshow vereist JavaScript.

De blauwe bus komt met twee exclusieve figuren: Funk Ops en Burn Out. Beide figuren hebben bijbehorende accessoires en een back bling. De 33 cm hoge bus is van hoge kwaliteit en er passen ruim 15 figuren in! Tijd om je Fortnite figuren te verzamelen en een feestje te bouwen in de bus dus!

De Battle Bus moet je deels zelf in elkaar zetten: Daan en Jesse helemaal blij want die houden wel van bouwen en iets in elkaar zetten. Eenmaal klaar hadden ze nog niet eens in de gaten dat de Battle Bus ook echt open kan! Je kunt de achterdeur openen om zo je Battle Royale figuren er in te doen, maar je kunt ook de hele achterklep openen. Wel zo handig als je ze er weer uit wil halen kan ik je vertellen.

Nog veel meer Fortnite

Naast de Fortnite Battle Bus zijn er ook erg veel nieuwe Fortnite figuren te koop. (De vorige review van deze Fortnite figuren kun je hier lezen). Je kunt hier je favoriete Fortnite personages uitzoeken!

Pokémon knuffel 2.0

Je hebt knuffels en je hebt knuffels. Zo liggen de bedden van Daan en Jesse hélemaal vol met knuffels. Van hele grote tot de allerkleinsten. Regelmatig gaat hun zakgeld op aan zo’n klein Teeny Ty knuffeltje met van die glitterende oogjes: die vinden ze geweldig! Laatst had Daan zijn knuffels eens geteld: hij slaapt met ruim 30 knuffels en dat is dan al een selectie die hij heeft gemaakt…

Deze slideshow vereist JavaScript.

Maar…hun bedden zijn volgens de jongens zelf nooit te vol voor nog een knuffel. En al helemaal niet voor een Pokémon knuffel! En niet zomaar een, maar een super schattige interactieve Pikachu en Charmender knuffel!

Deze Pikachu knuffel geeft licht en maakt geluid. Zijn wangetjes lichten rood op en zijn staart licht geel op wanneer je hem in zijn handjes knijpt of op zijn borst drukt. Tegelijkertijd maakt hij schattige ‘Pika Pika’ geluidjes en soms doet hij een bliksemaanval na.

De Charmender knuffel heeft meer dan twintig reacties: denk aan het oplichten van zijn staart en mond, alsof hij vuur gaat spugen. Hij roept heel schattig zijn naam en kan ook vuur geluiden maken.

Beide knuffels kun je aan en uitzetten, dus als ze er ‘s nachts mee slapen hoef je niet bang te zijn dat er ineens rare Pokémon geluiden midden in de nacht klinken. Als je hem vergeet uit te zetten, gaat de Pokémon vanzelf na een aantal seconden in slaapstand.

Heb jij ook een Pokémon en Fortnite fan in huis?

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 4 Comments

 • Reply
  Een dagje Pokémon met een Pokémon Professor - Go or No Go
  5 februari 2020 at 15:11

  […] voor deze toffe middag zijn de nieuwste kaarten van Pokémon die uit zijn, namelijk Pokémon Cosmic Eclipse. In deze sets vind je weer nieuwe Pokémon en […]

 • Reply
  Lisette
  3 november 2019 at 20:10

  Leuk! Ik zag Pokémon badlakens bij aliexpress, vond ik ook wel een mooi cadeau

 • Reply
  Rosemary van Duinen
  3 november 2019 at 18:20

  Oja dat herken ik,ons kleinzoontje is er ook helemaal weg van..maar ook van starwars en Freek vonk..

 • Reply
  elisabeth timmermans
  3 november 2019 at 17:49

  mijn kleinzoon heeft ook alleen maar fortknite kadootjes op zijn verlanglijstje staan

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.