Gastblog

5 perfecte kledingmerken met prachtige jurken

5 perfecte kledingmerken met prachtige jurken
Linda - Go or No Go

Ben jij op zoek naar een mooie nieuwe jurk? Dat kan best moeilijk zijn, zeker als je niet weet waar je moet gaan zoeken. In de stad kom je steeds minder leuke winkels tegen. Maar hoe zoek je leuke jurken online? Het is slim om te kijken welk merk het beste bij je past. Binnen het merk vind je dan snel en gemakkelijk jurken die qua pasvorm goed bij je passen. Dit zijn 5 perfecte kledingmerken die je móet kennen als je op zoek bent naar een jurk.

1. Jane Lushka

Het merk Jane Lushka (JL) zit flink in de lift. Steeds meer vrouwen maken kennis met dit stoere Nederlandse label. Het bijzondere is dat JL heel veel kledingstijlen en cultuurstijlen weet te mixen. Met als resultaat verrassende en vernieuwende ontwerpen voor de moderne, stoere stadsvrouw. Dat zie je terug in de jurken. Er wordt gekozen voor bijzondere materialen en een vrij ruime pasvorm. Deze moderne kleding past goed bij dames met een klein maatje meer, maar ook bij slanke dennen waarbij de taille wat strakker ligt.

2. Kyra en Ko

Kyra en Ko is een uitgesproken vrolijk kledingmerk voor dames. Dit merk wordt gekenmerkt door vrolijke outfits in heel veel kleuren en patronen. Je zult bijvoorbeeld weinig zwarte jurken tegenkomen. In plaats daarvan wordt gekozen voor vrolijke, soms vrij heftige kleuren en kleurcombinaties. Met dit merk vind je altijd een mooie jurk als je graag gaat voor bijzondere items. Van een felroze effen jurk tot een prachtige groene jurk met bloempatroon: Kyra en Ko is hip, modern en flitsend.

3. Geisha

Een Geisha jurk wordt steeds meer geliefd en gevraagd in alle kledingzaken. Dit kledingmerk wordt gekenmerkt door het gebruik van bijzondere stoffen. Zo zijn er jurken die op afstand van leer lijken, maar in werkelijkheid van een fijne stof zijn geweven. Katoen of wol, glad of zacht: Geisha houdt van spelen met verschillende texturen. Ook de prints zijn bijzonder. Van een bescheiden zwarte jurk tot het gebruik van allerlei bijzondere dierenprints: ook hierin is Geisha heel veelzijdig. De pasvorm loopt uiteen van een vrij rechte lijn tot een strak getailleerd model.

5 perfecte kledingmerken met prachtige jurken

4. Smashed Lemon

Smashed Lemon is een heel verrassend kledingmerk. De jurken worden eigenlijk uitgevoerd in twee stijlen. De ene stijl is typisch retro: hippe jurkjes met patronen die in de jaren ’60 en ’70 helemaal hip waren en nu weer terugkomen. De andere stijl wordt gekenmerkt door zeer eenvoudige jurken met bijzondere afbeeldingen. Het zijn geen drukke patronen, maar bijvoorbeeld afbeeldingen van grote bloemen, bomen of dieren. Waar de retro jurken voorzien zijn van een vrij druk patroon, zijn de moderne jurken juist heel rustig en sereen. Een bijzondere combinatie, waardoor je altijd wel een jurk vindt die bij je past.

5 perfecte kledingmerken met prachtige jurken

5. 10 Days

10 Days is een jong kledingmerk met leuke designs. Er zitten jurkjes tussen die voor wat slankere dames zijn, maar de meeste jurken zijn ontworpen voor dames met een maatje meer. Ruime, wijdvallende jurken die toch een mooie pasvorm hebben zijn typerend voor het merk 10 Days. Van een lekkere zachte jurk om in te relaxen tot een wat strakker zakelijk model: hoewel alle jurken comfortabel zijn, hebben ze wel veel verschillende stijlen. 10 Days houdt van rustige uitstraling en kies vooral voor zwart in hun collectie, hoewel ze ook wel andere prints hebben.

Een jurk vinden wordt een stuk eenvoudiger als je weet welk merk bij je past. Bepaalde merken hebben vaak een ‘eigen’ pasvorm, die wel of niet mooi staat bij jouw lichaam. Het is dus in het begin een kwestie van uitproberen. Misschien draag jij regelmatig jurken en weet je ondertussen wel wat je mooi vindt. Of misschien heb je al in geen jaren meer een jurk gedragen en is het best weer even wennen. Maar hoe je er ook in staat: bij een van deze merken vind je gegarandeerd een mooie jurk die bij jou past.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.