Sinterklaas

Het Sinterklaas verlanglijstje van een bijna tiener

Sinterklaas verlanglijstje Knutsel een origineel verlanglijstje voor Sinterklaas
Linda - Go or No Go
Laatste berichten van Linda - Go or No Go (alles zien)

Daan en Jesse hebben hun Sinterklaas verlanglijstje gemaakt. Ik moet zeggen dat het dit jaar weer goed volstaat, maar andere jaren nóg voller. Ik ben dus niet de enige die het lastig vindt om te vinden wat leuk is voor een bijna tiener ;-). Benieuwd wat Daan en Jesse vragen? Misschien is het voor jou weer inspiratie voor het verlanglijstje van jouw (bijna) tiener! Ik deel een aantal van hun Sinterklaas-wensen met je.

Pokémon Sword of Shield

Om te beginnen hebben ze beide de nieuwe game Pokémon Sword en Pokémon Shield op hun verlanglijstje staan. Deze is vanaf 15 november beschikbaar en de jongens kijken daar al weken naar uit! Het nieuwste Pokémon spel voor de Nintendo Switch belooft heel gaaf te worden! Zodra we hem gereviewed hebben, laten we het je weten!

Fortnite x Nerf

Nerf heeft een aantal gave Fortnite guns uitgebracht. Met de pijltjes zoals we gewend zijn van Nerf en het uiterlijk van een Fortnite gun. Ik vond ze in de webshop van Scalaxl.nl, waar ze een groot aanbod hebben en waar je ze gemakkelijk online kunt bestellen. Ik snap natuurlijk wel dat de jongens deze Fortnite guns fantastisch vinden, maar eerlijk is eerlijk: we hebben al best wat Nerf in huis en ik denk dan: goed is goed. Ik laat deze dus voor nu even voorbij gaan, maar als je nog geen Nerf in huis hebt en je kind is Fortnite fan, dan is dit zeker een aanrader!

LaQ

Onze jongens zijn ook fan van LaQ, waar je onwijs leuk mee kunt bouwen. Je kunt er zó veel kanten mee op en hoe meer je hebt, hoe leuker. Online kun je ook nog extra bouwtekeningen downloaden als je nog meer wilt variëren met bouwen. Echt een aanrader vinden wij! In aanschaf wel duur, maar ik vind het dan ook vergelijkbaar met LEGO: het is een investering in enorm leuk en tijdloos speelgoed.

Gravitrax

Ook Gravitrax staat op hun lijstje, tot mijn vreugde, want ook hier geldt: hoe meer uitbreidingen, hoe leuker. Je kunt dan super grote knikkerbanen bouwen en met de nieuwste uitbreidingen maak je nog gavere banen. Deze gaan dus zeker mee in de zak van Sinterklaas!

Spellen

Ook spellen ontbreken niet op de verlanglijstjes van mijn jongens. Zo vraagt Daan Yeti in mijn Spaghetti en Jesse gaat voor Wie heeft het gedaan en de Kwakzalvers van Kakelenburg. Die laatste gaat het worden deze keer, aangezien we dit spel al hebben getest op het Spellenspektakel en dit goed in de smaak viel!

Ik ben benieuwd wat er op het Sinterklaas verlanglijstje van jouw zoon of dochter staat!

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

  • Reply
    Leukste cadeaus voor een 10-jarige jongen - Go or No Go
    5 februari 2020 at 14:53

    […] jaar en ik merk dat het echt wel een struggle is om leuke cadeaus te vinden. Voor hun verjaardag en Sinterklaas of Kerst is het echt goed zoeken naar iets waar ik ze écht blij mee maak. Maar goed nieuws: het is […]

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.