Concert Kerst Noord-Holland

The Christmas Show: het perfecte familie uitje!

Ik heb voor jou het perfecte uitje voor het hele gezin: The Christmas Show! Op 21 en 22 december kun je genieten van het prachtige verhaal van Doornroosje en de Kerstprins. Een prachtig sprookje vol spanning, humor, zang én dans en echt te gek voor jong en oud.

Ik ben echt een fan van Carlo Boszhard als het gaat om show en musical en vorig jaar maakte hij ook echt een spektakel van deze show. Ook dit jaar is Carlo er weer bij als verteller van het verhaal, samen met andere hele gave sterren die een rol spelen in dit spektakel: Celinde Schoenmaker (als Doornroosje), Famke Louise (als fee), Ilse Warringa (bekend van de Luizenmoeder en in de rol als boze fee), Tim Douwsma (als prins), Esmee van Kampen (als fee), Buddy Vedder (als hulp van de Kerstman) en Ger Otte (als koning én Kerstman).
Zeker Famke Louise, Buddy en Tim zijn onder veel kids goed bekend en populair.

The Christmas Show: het perfecte familie uitje!

Het verhaal van The Christmas Show 2019 – Doornroosje en de Kerstprins

Lang geleden en hier ver vandaan, leven een koning en koningin. Hun grootste wens  is het krijgen van een kindje. Jaren gaan voorbij totdat deze wens eindelijk uitkomt. De geboorte van de prinses wordt groots gevierd en het hele koninkrijk rukt uit. De koning is echter alleen één iemand vergeten…Fee Fataal is niet uitgenodigd! Plots verschijnt zij toch en spreekt een vloek uit over de pasgeboren prinses Roosje. Voor zij zestien jaar wordt zal zij zich prikken en in een slaap vallen die honderd jaar duurt. Alleen echte liefde kan haar redden. Om haar te beschermen sturen haar ouders Roosje naar de veiligste plek op aarde; de Noordpool waar de Kerstman woont.
Maar ooit zal zij terug moeten keren naar haar land om koningin te worden. Lukt het haar vóór die tijd de ware liefde te vinden?

The Christmas Show: het perfecte familie uitje!

Wat kun je verwachten van The Christmas Show?

Heel veel spektakel! Denk aan prachtige kostuums vol glitters, muziek, licht, dans en show. Vorig jaar vloog de koets van Assepoester over het publiek heen met Carlo erin! Van drama tot liefde en van humor tot spanning. Beeld zegt natuurlijk veel meer dan geluid, dus bekijk vooral onderstaande video om een goed beeld te krijgen.

The Christmas Show: het perfecte familie uitje!

Wanneer?

De shows vinden plaats op 21 en 22 december in de Ziggo Dome. Er zijn meerdere shows per dag.

Voor wie?

The Christmas Show is zeer geschikt voor de hele familie. Zowel kinderen als volwassenen zullen hun ogen uitkijken. Het perfecte familieuitje voor de Kerst!

Tickets

Tickets voor de show zijn vanaf nu te koop en al vanaf € 19,95! Kijk voor meer informatie en tickets hier.
Een tip: wacht niet te lang, want de verkoop gaat ontzettend hard!

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 3 Comments

 • Reply
  De leukste december en Kerst uitjes in Groningen en Friesland - Go or No Go
  14 februari 2020 at 09:49

  […] Lees ook: The Christmas Show […]

 • Reply
  Oma Will
  30 oktober 2019 at 10:55

  Wat een geweldig spektakel!
  Maakt Kerstmis tot een fantastisch feest.
  Ik ben er nog nooit geweest, maar wie weet…misschien eens met de kleinkinderen.
  Moet toch schitterend zijn om te zien.

 • Reply
  elisabeth timmermans
  27 oktober 2019 at 19:20

  ik ben er al een keer geweest, een groot FEEST

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.