3 jaar 4 jaar 5 jaar 6 jaar Creatief & Knutselen

{ Review } | Washimals Safari Set van Crayola

{ Review } | Washimals Safari Set van Crayola
Linda D

Kun je je nog die zonovergoten zomerdagen herinneren? Die dagen waarop de zonnebrandcrème niet aan te slepen was en het zwembad of tenminste spelen met water de enige fijne optie bleek? Nu we weer door de regen banjeren, de kaarsjes binnen aansteken, een dekentje op de bank nemen en warme thee zetten, lijkt het al zo lang geleden. Persoonlijk ben ik ook echt fanaat van de herfst en winter! Allerlei spellen komen weer op tafel en de knutselspullen zijn niet aan te slepen. Siem daarentegen mist de zomerse dagen wel. Het zomaar naar buiten kunnen wandelen, zelfs op blote voeten de tuin in, de zandbak en zijn waterspelletjes! En echt, vooral dat laatste. Spelen in of met water is zoals voor heel veel kindjes een favoriete tijdsbesteding.  Crayola heeft iets nieuws waarmee onze kindjes ook op regenachtige of koude dagen toch een beetje met water kunnen spelen!

{ Review } | Washimals Safari Set van Crayola

Waar ik heb over heb?! De Washimals!

Een heel tof idee, waarbij je de vachtjes van witte diertjes opvrolijkt met gekleurde prints die je zelf mag bedenken. In de set zitten namelijk zes stiften, die afwasbaar zijn. En dat laatste is heel belangrijk! Zodra je een diertje met alle zorgvuldigheid hebt gekleurd, mag hij onder een palmboomdouche gaan staan. Fantastisch toch!? Hier werd het met veel gejuich ontvangen!

Washimals Safari Set van Crayola

Washimals Safari set

Je plaatst het diertje in de oase en drukte op de “steen”. Door hier meerdere malen op te drukken komt er telkens water uit de palmboomdouche en met dit water ga je je diertje schoon wassen.
Erg handig en leuk is het groene borsteltje wat ook in de set zit. Lekker schrobben dus onder de douche tot alle kleur weggespoeld is.

Zodra je diertje weer helemaal fris is mag hij met de blauwe glijbaan, roetsjjj, naar beneden glijden!
En dan… is de volgende in de rij van de dieren aan de beurt. Oneindig speelplezier dus! Deze Washimals safari set bevat vier diertjes.
Te weten Tuma de olifant, Khari de leeuw, Nia het aapje en Talib de giraffe. Stuk voor stuk enorm schattig vinden wij. 

Diertjes kleuren met stift uitwasbaar

Goed afwasbaar

Het ideale aan de stiften is dat de inkt ook goed afwasbaar is van huid en kleding. En je kunt zelfs ook andere Crayola stiften gebruiken voor de Washimals. 

Easy!

Het prepareren, wat door een volwassenen dient te gebeuren is heel eenvoudig. Je klikt de oase middels de eenvoudige op de beschrijving aangegeven stappen in elkaar en vult de oase met een klein laagje water.
De eerste keer moet je meerdere malen op de steen drukken om het water in de douche te pompen. Vervolgens zal er bij gebruik door je kindje(s) bij iedere druk op de steen water uit komen.
Aan te raden is om het water tussendoor regelmatig te verversen, aangezien alle afgespoelde kleuren natuurlijk in het water komen.

Diertjes kleuren met stift uitwasbaar washimals

Allerei soorten Washimals

Vraag je je af of er meerdere varianten van de Washimals zijn? Dan heb ik goed nieuws, want dit is het geval. Er is namelijk ook een Washimals huisdierenset met de liefste hondjes en katjes.

Go or No Go

Hier heeft de Washimals safari set inmiddels een prominent plekje in de speelhoek gekregen, omdat hij al veelvuldig gebruikt wordt. Wat ons betreft een absolute GO dus!

Facts – Washimals Safari set

Met deze afbeelding kun je heel gemakkelijk deze Crayola Washimals Safari set review op Pinterest bewaren ♥

De Washimals zijn zo leuk voor kinderen om lekker creatief mee te spelen! In deze review lees je alles over de Washimals Safari Set van rayola.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 3 Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.