10 jaar 11 jaar 12 jaar Poppen & Knuffels Winnen

{ Review } | #SNAPSTAR Social Influencer poppen

{ Review } | #SNAPSTAR Social Influencer poppen
Anne

Wauw, wat een gave poppen! De #SNAPSTAR dames zijn verstelbare Influencer poppen. Er zijn zes poppen en aanvullende kledingsets verkrijgbaar. Deze poppen zijn extra aantrekkelijk voor onze teens die dol zijn op Instagram en TikTok (het oude Musical.ly) Met je eigen poppensquad kun je prachtige Insta-waardige plaatjes schieten. Hoe je dat doet leggen we hieronder uit.

YOLO!

Ja, deze poppen weten hoe het hoort. De poppen zijn zo gedetailleerd en mooi uitgewerkt. Dawn, Echo, Aspen, Lola, Yuki en Izzy zijn je nieuwe vriendinnensquad. Ieder meisje heeft eigen accessoires en een eigen uitstraling. De een is meer een rockchick, de andere is een diva en er is zelfs een eco liefhebber! Onderling kun je alle onderdelen uitwisselen met elkaar en zo je eigen unieke variant ontdekken. En ja, zelfs het haar kun je verwisselen! De poppen zelf voelen een beetje slap aan, dat komt omdat ze verstelbaar zijn. Alles is volledig aan te passen om zo de meest ideale poses te krijgen.

{ Review } | #SNAPSTAR Social Influencer poppen

De looks

Er zullen best ook mensen zijn die de poppen minder vinden omdat ze niet echt een realistisch lichaam hebben. Persoonlijk denk ik dat het zo extreem is dat kinderen hier geen voorbeeld aan nemen. Voor mij is het een kruising tussen een Bratz en Barbie pop. Met deze kleding en dikke lagen make up zou mijn kind het huis niet uit mogen, maar daarom juist leuk dat de pop dat wel heeft!
De kleding ziet er erg origineel uit. En wat sexy, maar dat past helemaal in dit genre. Denk aan hippe insta meisjes, YouTubers en TikTokkers. De poppen zijn gekleed als hippe influencers van een jaar of 20. Daar horen de hoge hakken, croptops en uiteraard mobieltjes bij.

Er zijn naast de poppen ook verschillende losse verkleedsets en fashions sets te koop. In deze extra set vind je dan één kleding set, één paar schoenen en een accessoire zoals een zonnebril of een tasje. Mijn tasje is verzien van een hashtag: aan alles is dus gedacht. Erg leuk dat je op deze manier extra kleding kunt kopen, dat zie je niet vaak: leuk dus!

Spelen met de #SNAPSTAR app

In de #SNAPSTAR app zelf krijg je uitleg hoe deze werkt. Je kunt nu de poppen fotograferen. Het leukste is dat om via het green screen te doen. Deze groene muur en een poppenhouder is toegevoegd in de doos en hoort bij je pop. Een green screen wordt ook gebruikt in bijvoorbeeld films op televisie. Hiermee kun je zelf achtergronden toevoegen. Erg leuk dat je dit nu ook in je eigen huiskamer kunt uitproberen. Je kiest je karakter uit en de “werelden” komen tot leven. Via de app kun je je pop bijvoorbeeld nieuwe make up of een bril geven of een achtergrond van een feestje op Miami Beach: alles is mogelijk! De app is erg uitgebreid en je kunt het zo gek niet bedenken of het zit er wel tussen. Uiteraard kost het wel even moeite om het direct uit te vogelen, maar dat is alleen maar leuk!

Toekomst en spelen

Mijn dochter van 10 vind dit echt geweldig speelgoed! Het matcht precies met waar veel meiden mee bezig zijn. De TikTok generatie zoals ik ze wel eens noem is nu eenmaal veel en vaak online. Het combineert volgens mij twee werelden: de echte wereld en de online wereld. Mijn dochter kan nu spelen en de foto’s of een filmpje online zetten en delen met d’r vriendinnen.
Maar als inmiddels half bejaarde moeder (volgens mijn puber),is het toch nóg leuker als de vriendinnen lekker hier komen spelen en samen met de #SNAPSTAR poppen hele verhaal lijnen gaan bedenken! #KeepitReal.

Go or No Go

Super leuk, maar houdt er rekening mee dat je kind ook direct online wil met deze poppen om de shots te delen. Wil je niet dat je kind al op Instagram en/of TikTok gaat, dan is dit misschien niet het juiste speelgoed. Van de andere kant, kun je op deze manier juist ook het gesprek aan gaan met je kind over veilig op social media, welke richtlijnen en regels gelden er en dit samen ook gaan ontdekken.
De adviesleeftijd is vanaf vijf jaar en dat is voor mij gevoelsmatig wel een beetje jong. En kind van vijf kan uiteraard leuk met de #SNAPSTAR poppen spelen, maar het idee van de #SNAPSTAR poppen is toch ook wel echt het online delen. Ik zeg: leuk vanaf 8 jaar en perfect voor meiden van een jaar of 10, 11 of 12.

Facts – #SNAPSTAR Social Influencer poppen

 • Leeftijd: vanaf 5 jaar (al vinden wij 8 jaar passender)
 • Prijs: Gemiddeld 15,- en hier te koop!

Speelgoed van het Jaar

De #SNAPSTAR Influencer poppen zijn genomineerd als Speelgoed van het Jaar 2019 én hebben deze prijs in België zelfs al in de wacht gesleept!

Met deze afbeelding kun je heel gemakkelijk deze review van #SNAPSTAR op Pinterest bewaren ♥

#SNAPSTAR zijn verstelbare Influencer poppen. Er zijn zes poppen en aanvullende kledingsets verkrijgbaar. En..deze poppen zijn helemaal Instagram proof!
♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 4 Comments

 • Reply
  Leukste cadeaus voor een 8-jarig meisje - Go or No Go
  29 mei 2020 at 09:56

  […] zijn zoveel verschillende soorten poppen voor meiden, denk aan barbiepoppen en tienerpoppen zoals #Snapstar. En houdt de jarige meer van kleinere poppen dan zijn de L.O.L. poppen en hit. Deze poppen zijn een […]

 • Reply
  OMa Will
  29 oktober 2019 at 00:23

  O, wat jammer ik heb geen Instagram.
  Had graag meegedaan voor mijn kleindochter van 8 jaar.
  Ik volg op Bloglovin .

 • Reply
  Speelgoed van het jaar 2019: De Winnaars + Genomineerden - Go or No Go
  28 oktober 2019 at 09:14

  […] deze categorie zijn genomineerd: #Snapstar van Yulu, Blazelets Style Studio van Ravensburger (klik hier voor de review), Colour Catch van […]

 • Reply
  Marian B
  23 oktober 2019 at 17:10

  Dit is het perfecte cadeau voor mijn nichtje! Ze is erg modebewust en altijd foto’s aan het maken. Helaas geen IG…

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.