{ Review } | Play-Doh Drollendraaiende ijseenhoorn

{ Review } | Play-Doh Drollendraaiende ijseenhoorn

Kleien, dat doen mijn dochters graag. Ik weet niet wat het is, maar daar kunnen ze vaak uren aan een stuk mee spelen. In een aantal jaar hebben we al heel wat speel klei sets verzameld. Een oventje, kapsalon, tandarts, 10.000 vormpjes, met of zonder glitter klei. Noem het maar op en wij hebben het! En als echte klei-experts kunnen we wel zeggen dat de klei van Play-Doh als beste bij ons uit de test komt!
Maar…s
tel je eens voor: een kleurrijk dromenland waar eenhoorns ijsdrolletjes van klei leggen! Dat is toch super grappig?! Wij mochten kennis maken met eenhoorn Tootie, de hilarische drollendraaiende ijseenhoorn, die niets liever doet dan gekke ijsjes draaien.

{ Review } | Play-Doh Drollendraaiende ijseenhoorn

Tootie de drollendraaiende ijseenhoorn

Als Tootie de drollendraaiende ijseenhoorn de gekleurde ijsdrolletjes uit haar je-weet-wel komen, maakt Tootie lachgeluidjes en verandert zelfs haar gezichtsuitdrukking. Op het eind laat Tootie nog stiekem een scheetje. Nou echt hoor, mijn meiden zijn helemaal om: lachen geblazen in huis! 

Play-Doh Drollendraaiende ijseenhoorn

Wat zit er allemaal in deze Play-Doh set

De verpakking van eenhoorn Tootie ziet er meteen heel aantrekkelijk uit voor kinderen. Zijn fel gekleurde manen zijn niet te missen. In de grote pot zit een fantastische nieuwe swirl kleur klei in. Dit zijn drie verschillende kleuren die al door elkaar zitten. Zo krijg je knotsgekke kleurrijke klei-ijsjes. Deze swirl kleur is echt favoriet bij de dames. Helaas gaan de kleuren na een aantal ijsjes gedraaid te hebben door elkaar en wordt het één kleur…dus dan is het mooie effect weer weg. Maar dat mag de pret niet drukken. De ijsspeelset bevat ook twee klassieke Play-Doh kleuren, drie plastic ijshoorntjes, een vorm kiezer, een plastic mes en nog een lepel.

Deze diashow vereist JavaScript.

Spierballen gebruiken

Het is allemaal zeer makkelijk in gebruik en het spreekt voor zich wat je kunt doen met deze ijsmaker. Soms is er nog wel wat kracht voor nodig om uiteindelijk het ijs drolletje uit de drollendraaiende ijseenhoorn te persen. Maar wat ze handig hebben gedaan bij deze set is een extra steun onderaan de eenhoorn voor extra stevigheid.
De klei is gemakkelijk te verwijderen en het schoonmaken van de set gaat ook prima.

Drollendraaiende ijseenhoorn

Go or No Go

Tootie de drollendraaiende ijseenhoorn van Play-Doh is een magisch grappig cadeau voor kinderen vanaf drie jaar, maar ze laat het hele gezin lachen! De geluidjes die de eenhoorn maakt is echt al een feestje op zich.
Taleah en Selah hadden onwijs veel plezier met deze drollendraaiende ijseenhoorn / ijsmaker van Play-Doh. Een echte GO is het voor ons! En nu uitbuiken na al die lekkere magische drollen ijsjes.

Facts – Tootie de drollendraaiende ijseenhoorn

  • Leeftijd: 3 – 8 jaar (maar met 3 jaar hebben ze wel echt hulp nodig met het maken van de ijsjes)
  • Aantal batterijen: 2x AA
  • Prijs: € 20,98 en online te koop

Met deze afbeelding kun je heel gemakkelijk deze review van de drollendraaiende ijseenhoorn van Play-Doh op Pinterest bewaren ♥

Tootie van Play-Doh maakt de leukste en mooiste ijsjes. Deze kleimachine is leuk voor kinderen vanaf 3.

Lees ook: Review van Play-Doh Touch en Play-Doh leren en spelen.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van bol.com affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Ook krijgen wij soms betaald of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Reacties

Reacties

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.