5 jaar 6 jaar 7 jaar 8 jaar 9 jaar Creatief & Knutselen

{ Review } | Crayola Glitter Dots

{ Review } | Crayola Glitter Dots

Samen met mijn dochters heb ik de Glitter Dots van Crayola uitgetest. Een leuke manier om te knutselen en iets moois te maken. Maar of wij het ook een Go of toch een No Go vonden? Dat lees je in onderstaand artikel!

Inhoud van de Crayola Glitter Dots doos

De doos is van middelmatige grootte, niet te groot en niet te klein. Hij heeft een stukje doorzichtig plastic aan de voorkant waar je de Glitter Dots goed kunt zien. Mijn dochters raakten hierdoor gelijk enthousiast omdat je heel veel glitters ziet! In de doos vind je zes verschillende kleuren met ieder zeven Glitter Dots, drie verschillende platen om te versieren, houders om de platen neer te kunnen zetten, een pennetje om de zijkanten af te werken en de beschrijving.

Hoe werken Crayola Glitter Dots?

Het is de bedoeling dat je de dots uitwrijft op de platen. Dit lijkt makkelijk maar wij vonden het wel even wennen. De dots kun je het beste vergelijken met heel veel lijm waar glitters doorheen zitten, zodra je dit op de platen wilt plakken met één vinger, glijdt het weg. Mijn tip is dan ook om het met één vinger tegen te houden, terwijl je met de andere vinger alles uitwrijft. Zodra je er een beetje handig in bent, ben je zo klaar. Het pennetje is ook erg handig, omdat de platen nog wel eens kleine hoekjes kunnen hebben of omdat je net buiten de lijntjes bent gegaan. Hiermee kun je het dan netjes rechttrekken.

Go or No Go

Ik geef dit knutselpakket een Go, ook al is het in het begin wel even wennen, het is wel een leuke bezigheid en het eindresultaat mag er ook zeker wezen! Mijn jongste dochter van drie dacht er iets te makkelijk over waardoor mama uiteindelijk alles moest doen, maar ze begreep wel wat de bedoeling was.

Crayola Glitter Dots Facts

Met deze afbeelding kun je heel gemakkelijk deze Crayola Glitter Dots review op Pinterest bewaren ♥

Samen met mijn dochters heb ik de Glitter Dots van Crayola uitgetest. Een leuke manier om te knutselen en iets moois te maken. Lees de review hier.

Lees ook: Crayola Washimals 

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 3 Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.