10 jaar 5 jaar 6 jaar 7 jaar 8 jaar 9 jaar Poppen & Knuffels Speelgoed Trends & Hypes Winnen

{ Review } | Capsule Chix fashiondolls

{ Review } | Capsule Chix fashiondolls

Het hipste meiden-speelgoed van dit moment is toch wel het ‘unboxing’ speelgoed. En ja: nu ligt er weer iets nieuws in de winkels! Namelijk De Capsule Chix. Wij hadden er nog niet eerder van gehoord (het is dan ook splinternieuw in Nederland!), dus waren onwijs benieuwd hiernaar. Het unboxen van speelgoed doet het hier in huis altijd goed. De spanning bij mijn dochters is altijd genieten: wat zal er in zitten, hoe ziet het er uit? En dan die stralende snoetjes van de meiden tijdens het uitpakken.

unboxen mixen poppen kleding

Capsule Chix fashiondolls

De Capsule Chix zijn stoere fashionpoppen waarvan je de onderdelen kunt mixen en matchen om zo jouw eigen stijl te creëren. Unbox de Capsule Chix op een unieke wijze met een capsule machine! Je draait gewoonweg aan de knop en hiermee open je de capsules om erachter te komen welke onderdelen je hebt. Dat draaien aan de knop is echt geweldig om te doen: het werkt super leuk en geeft nog meer plezier tijdens het open maken.
Hier werden keer op keer de ballen terug in de machine gedaan om opnieuw de ballen er uit te draaien. Je kunt er als kind maar zoet mee zijn.

Capsule Chix fashiondolls boti

Unboxen maar!

Toen werd het gauw tijd om te bekijken wat er nu in de 5 capsules zit! De pop zelf natuurlijk en daarnaast een gaaf kapsel, hippe kleding en accessoires. Elke pop krijgt zo haar eigen unieke stijl.

Je kunt kiezen uit de volgende Capsule Chix packs:

 • Ram Rock – Neons, studs & metallics. Rock on!
 • Giga Glam – Glitter, glans, paars en luxe.
 • CTRL + ALT + MAGIC – Fantasierijk, eenhoorns, vleugels & pastelkleuren.
 • Sweet Circuits – Gedurfde zoete knalkleuren!

Combineren

Wij kozen voor Sweet Circuits. De zoete knalkleuren spraken ons erg aan. Wanneer je in het bezit bent van twee of meer poppen, ongeacht of ze wel of niet dezelfde stijl hebben, kun je kleding, haarkleur en accessoires mixen en matchen om zo je eigen stijl te creëren! Zo krijg je gegarandeerd een spectaculair effect. Alles kan en de mogelijkheden zijn eindeloos! Eén pack bevat 1 complete glamour pop.

Capsule Chix poppen mixen en matchen unboxen

Go or No Go

Voor ons zijn de Capsule Chix zeker een GO. Zoals ik al eerder zei, ze vinden het bij mij thuis zo leuk om miniverrassingen open te maken. Het enige minpuntje wat wij hebben ervaren is dat het voor een 5-jarige nog lastig is om de pop goed in elkaar te klikken. Maar met wat hulp is dat ook zo gepiept. Wij zijn fan geworden van deze Chix en gaan zeker nog een nieuwe stijl aanschaffen voor nog meer glamour plezier.

Facts – Capsule Chix

 • Leeftijd: 5 tot 12 jaar
 • Adviesprijs: de set met 1 Capsule Chix pop kost € 19,99. Een set met twee kost € 39,99.
De unboxing hype is nog lang niet over en er is weer iets nieuws bijgekomen: de Capsule Chix Fashiondolls. Oneindig mixen en matchen: lees onze review!
♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 8 Comments

 • Reply
  { Review } | Rainbow High Fashion Dolls serie 2 - Go or No Go
  9 april 2021 at 06:32

  […] 2020 maakten we kennis met de eerste serie van deze fantastische fashionista’s. Nu is het tijd voor een volgende generatie, en wat voor één! Op Rainbow High mag iedereen […]

 • Reply
  Oneindig unboxen met L.O.L. Surprise! Bigger Surprise! - Go or No Go
  5 februari 2020 at 15:21

  […] Lees ook: Capsule Chix fashiondolls […]

 • Reply
  Claudia Diependaal
  23 oktober 2019 at 00:34

  Wat een geweldige #ACTIE! Ik heb me aangemeld en de Instagram Geliked. Daar heet ik Diependaal! Ik duim zo leuk dit!

 • Reply
  Elle W
  22 oktober 2019 at 11:21

  Leuk zeg, net iets voor mijn oudste dochter.

 • Reply
  Marian zw
  17 oktober 2019 at 22:43

  Wat een geweldig idee weer. De automaten met draaiknoppen zijn altijd al onweerstaanbaar geweest voor mijn dochter. Als ze dit dan nu zelf kan doen en steeds weer iets moois tevoorschijn tovert! Ik doe heel graag mee. Aangemeld en insta account gevolgd

 • Reply
  Marian B
  17 oktober 2019 at 21:01

  Leuk voor mijn dochter, ik doe graag mee!

 • Reply
  Marcia Kan
  15 oktober 2019 at 23:10

  Oh wat leuk om nu ook een tegenhanger voor de bekende LOL te hebben! Dit zal zeker ook in de smaak vallen bij mijn meiden denk ik zo😄 Ik heb bovenstaande stappen doorlopen (Instagram: marcia1981k) en ga mijn duimen draaien!

 • Reply
  elisabeth timmermans
  15 oktober 2019 at 14:27

  wat een ontzettend gaaf gebaar verras mijn jarige kleindochter maar met dit prachtige exemplaar #duimenmaar

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.