10 jaar 11 jaar 12 jaar 7 jaar 8 jaar 9 jaar Boeken

{ Recensie } | Pinkeltje in Diergaarde Blijdorp

{ Recensie } | Pinkeltje in Diergaarde Blijdorp
Linda - Go or No Go

Vroeger was ik als klein meisje al een groot fan van de Pinkeltje boeken. Ik heb die ontzettend veel gelezen. De verhalen zijn echt goed geschreven en het zijn van die boeken die je als kind ook graag in een ruk uit wil lezen. Een jaar geleden was ik op een rommelmarkt en kwam ik al die oude boeken tegen. Die van mij heb ik helaas niet meer, dus kocht ik daar een aantal tweedehandse Pinkeltjes. Heel gaaf om die oude boeken en verhalen van vroeger nu toch weer te hebben en te kunnen laten zien aan mijn jongens. Maar wat ik toen nog niet in de gaten had, is dat Pinkeltje nog altijd bestaat en dat er dus nog altijd nieuwe boeken verschijnen!

Bezienswaardigheden

Zo zag ik een poosje geleden ineens een ‘Pinkeltje in de Efteling’ boek, en na even rondkijken bleek dat Pinkeltje allerlei leuke bezienswaardigheden in Nederland bezoekt! Zo zijn er onder andere boeken van Pinkeltje die een bezoek brengt aan Madurodam, Artis, het Dolfinarium, het Rijksmuseum en het Spoorwegmuseum. En in dit nieuwe boek bezoekt Pinkeltje dus Diergaarde Blijdorp.

Pinkeltje in Diergaarde Blijdorp

In Blijdorp beleeft Pinkeltje samen met Pinkelotje een spannend avontuur met de wilde dieren. Door middel van de illustraties krijg je kind een mooi beeld bij het verhaal. Het boek is erg leuk en leerzaam voor Blijdorp-fans, Pinkeltje-fans, natuurliefhebbers en natuurlijk iedereen die deze boeken nog kent uit zijn jeugd, zoals ik. Want echt waar, ik vond het erg leuk om het boek te lezen!

{ Recensie } | Pinkeltje in Diergaarde Blijdorp

Waar gaat het boek over

Twee prachtige blauwe vlinders zijn opeens in het tuintje van Pinkeltje en Pinkelotje geland. Helemaal vanuit Diergaarde Blijdorp zijn ze naar hun gevlogen om zijn hulp in te schakelen. Er is namelijk iets vreemds aan de hand in Blijdorp. De vlinders vertellen dat er al een paar keer midden in de nacht dierenverblijven zijn opengezet. En dat is gevaarlijk voor de dieren zelf én voor hun oppassers. Onze held aarzelt geen moment en gaat samen met Pinkelotje op onderzoek uit. Lukt het hen om uit te vinden wat er aan de hand is voordat er ongelukken gebeuren? Uiteraard helpen alle dieren in Blijdorp een handje mee.

Facts – Pinkeltje in Diergaarde Blijdorp

  • Leeftijd: vanaf 7 jaar voorlezen, zelf lezen vanaf 9 jaar
  • Aantal bladzijdes: 144
  • Prijs: 10.99 en hier te koop

{ Recensie } | Pinkeltje in Diergaarde Blijdorp

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.