Halloween

De leukste Halloween kostuums voor kinderen

Het is alweer bijna Halloween: een van de favoriete feestdagen van het jaar voor mijn jongens. Zij vinden het geweldig om een enge outfit uit te zoeken en op pad te gaan. Bij ons in het dorp worden er maar liefst drie Halloween tochten georganiseerd. Erg leuk dat dit zo leeft! De ene tocht is perfect geschikt voor gezinnen, de andere tocht heeft een speciaal 18+ gedeelte waar volwassenen ook echt wel de schrik van hun leven krijgen. Bij een Halloween tocht hoort wat ons betreft ook echt een Halloween outfit in stijl, en tot grote vreugde van Daan en Jesse mochten ze een Halloween outfit online uitzoeken.

Op de website van carnavalskleding.nl heb je ook een speciale categorie voor Halloween kostuums voor kinderen en volwassenen. Vorig jaar shopten we hier onze carnavalsoutfit al, en deze keer was het dus tijd voor de Halloween outfit. Samen met de jongens kroop ik achter de laptop en bekeken we de vele Halloween kostuums. Uiteindelijk kwamen we op een selectie van 6 outfits en daaruit hebben Daan en Jesse ieder hun favoriet gekozen. Natuurlijk delen wij onze 6 favorieten graag met jou!

Killer Clown

Daan riep meteen dat hij graag een killer clown kostuum wilde. Vorig jaar tijdens de Halloweentocht die we liepen zagen we een hele creepy killer clown en Daan was daar echt van onder de indruk. Of beter gezegd: bang! Hij vond hem doodeng! Maar kennelijk heeft hij toch een goede indruk achter gelaten, want dit jaar had Daan dus in zijn hoofd dat hij een killer clown wilde worden. De eerste favoriet van onze top 6 was dus onderstaande Killer Clown kostuum.

Skelet

Jesse is al twee jaar verkleed gegaan als skelet en dat blijft hem toch wel echt trekken. Hij vind de skeletpakken erg leuk. Tot twee keer toe had hij een morphsuit, waarbij je dus pak aan hebt dat uit één geheel bestaat en zelfs je gezicht in zit. Nu moet ik zeggen dat hij het gedeelte bij zijn gezicht meestal na tien minuten weer afdoet, want heel handig is dat niet. Maar het ziet er wel te gek uit. Ook dit jaar had hij tussen zijn favorieten toch weer een skelet pak zitten…maar dit jaar echt een héle andere. Een die ik trouwens ook echt gewéldig vind! Stiekem is dit ook wel echt mijn favoriet!

De leukste Halloween kostuums voor kinderen carry me

Doodskostuum

Ook dit kostuum vind ik echt mooi ook en kwam vooral in dit rijtje te staan omdat ik hem mooi vind. Daan en Jesse vonden hem ook wel cool, maar niet zo stoer als hun andere favorieten. En ja, tussen al enge bloederige Halloweenpakken vonden ze dit pak denk ik ook niet eng genoeg? Maar toch vind ik hem wel erg mooi, vooral de cape over het hoofd.

Grim Reaper

Alle ouders kennen Scream wel, denk ik zo. De kinderen trouwens niet meer, tenminste mijn jongens hebben geen idee wie of wat Scream is. En ik denk dat dat maar goed is ook, haha. Maar de Grim Reaper kostuums doen mij echt denken aan Scream..en de jongens vinden ze geweldig. Zeker met die lange slierten aan de armen. Jesse koos deze om toe te voegen aan zijn lijstje met favorieten, samen met een coole dolk waar het ‘bloed’ echt in stroomt! Wel zonder Scream masker, gelukkig.

De leukste Halloween kostuums voor kinderen

Mummie

Het mummie pak moesten onze jongens ook flink om lachen. Wat een gaaf pak! Erg grappig dat je zo als mummie rond kan wandelen. Ook wel leuk dat je je helemaal in kunt leven met dit pak: een moeilijk loopje erbij en het is net echt! Bij dit pak zit ook het bijbehorende masker bij natuurlijk, dus je Halloween kostuum is helemaal af!

Weerwolf

De weerwolf vonden onze jongens ook wel erg cool. Bij dit pak is het met name het masker wat hem zo gaaf maakt, samen met de mooie wolvenklauwen.

De leukste Halloween kostuums voor kinderen

Maar welke twee kostuums kozen ze nu uiteindelijk? Daar heb ik weinig woorden voor nodig…de onderstaande foto zegt genoeg, toch?

Lees ook:
carnavalsoutfits 2020
Halloween kleding
Kinder Halloween

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.