Kerst Voeding en gezondheid

De 10 leukste adventskalenders 2021 voor kinderen

De 10 leukste adventskalenders 2019 voor kinderen
Joyce

Nog even en dan gaan we aftellen naar kerst. Vroeger kreeg ik altijd een adventskalender van chocola. Helemaal fantastisch vond ik dat! Voor de kinderen van nu is er veel meer keuzes qua adventskalenders. De leukste heb ik voor je op een rijtje gezet

LEGO adventskalenders

Vier 24 dagen lang feest met de leuke verrassingen van de LEGO® City adventskalender! Open elke dag een nieuw deurtje en ontdek wat erachter schuilt. Is het een uniek voertuig, een adventskerstboom of misschien zelfs de Kerstman? Er zijn (veel!) verschillende varianten te vinden, zodat zowel je dochter als je zoon er eentje heeft die hij of zij echt leuk vindt. Zo zijn er verschillende versies van LEGO city, LEGO friends, maar ook van LEGO Harry Potter en Star Wars zijn er aftelkalenders. Hoe gaaf?!

Barbie adventskalender

De Barbie adventskalender maakt het lange wachten op Kerstmis wat aangenamer. Achter elk van de 24 deurtjes verbergt zich een kleine verrassing voor het kind of Barbie zelf. Denk bijvoorbeeld aan gave schaatsen of een prachtige jurk. Zo kun je ernaar uitkijken om elke dag een nieuw Barbie-accessoire te ontdekken en de tijd tot Kerstavond is in een mum voorbij. Natuurlijk kun je alle verrassingen uit je adventskalender meteen gebruiken om te spelen. Jouw Barbiepop krijgt veel cadeaus tot het Kerst is! Je vindt de kalender hier.

Playmobil 

En ook Playmobil heeft verschillende aftelkalenders. Mijn zoontje had die van de inbreker en vond hem helemaal geweldig. Elke dag komt er een nieuw stukje van het verhaal erbij en met kerst heb je hem helemaal compleet. Je kan zelfs de doos gebruiken als achtergrond van je spel. Ik vind ze echt een aanrader, maar wel duur. Misschien een leuk cadeautje voor de sint? Je vindt alle Playmobil kalenders hier.

Hot Wheels Adventskalender

Hot Wheels fans in huis? Deze stoere autootjes zijn bij veel jongens erg populair. En nu kun je je kind dus elke dag verrassen in December met een nieuw speeltje uit de Hot Wheels kalender. In totaal zitten er acht nieuwe auto’s en zestien accessoires in.

Lekkere Adventskalender

Natuurlijk mogen de echte smul adventkalenders ook niet ontbreken. Wat dacht je van een Tony’s Chocolonely kalender? Of een M&M kalender!

Schleich Adventskalender 

Deze adventskalender zou mijn zoon helemaal geweldig vinden. Hij is dol op de dieren van Schleich; of dit nu dinosaurussen, boerderijdieren of andere dieren zijn. En hij is niet de enige, daarom dat Schleich zelf een adventskalender heeft ontwikkeld. Er zijn zelfs diverse varianten te koop met boerderijdieren, Bayala (elvenwereld) maar ook paarden en dinosaurussen. De schitterende Schleich Adventskalenders maken alle dierenliefhebbers blij met heel bijzondere cadeautjes: lieve dieren, allerlei toebehoren voor de verzorging en het voeren van de dieren, bijzondere extra’s en in het laatste vakje zit ook nog eens een exclusieve verrassing! In totaal zijn er 24 vakjes met 24 cadeautjes.

Cars 

Mijn zoontje is een echte auto fan en vooral McQueen vindt hij helemaal geweldig! In deze kalender krijg je elke dag een stukje van het verhaal (auto’s, stukje racebaan, vlaggetjes) en met kerst kan je het hele verhaal na spelen. Ik weet zeker dat de kleine autofans onder ons deze kalender eigenlijk niet kunnen laten staan. Hoe moeilijk zal het zijn om te wachten tot de volgende dag?

Ravensburger Do It Yourself adventskalender

Puzzelen, knutselen en decoreren – maak je eigen kerstwereld en tel zo de dagen tot Kerstmis af met de adventskalender van Ravensburger. In de kalender zit 4x 27 stukjes puzzelballen, 1x 20 stukjes 2D puzzel, kunststofkabouterfiguren, in te kleuren raamplaatjes, set origami sneeuwvlokken, pompon Kerstman, sneeuwpop-klei set, stickers, kartonnen insteekpuzzel (bedrukt), set vingerpoppetjes van papier, uitsteekvorm dennenboom, inkleur-sjablonen, verfsjablonen, kunststof sjablonen om te tekenen, set cadeau labels, papieren sterrenslinger. Je vindt hem hier.

Disney Frozen adventskalender

Bij veel meisjes blijft Frozen van Disney de absolute favoriet. Niets leuker dan je kleine meid voor de Kerst te verrassen met een Disney Frozen Adventskalender. Je kunt kiezen voor een kalender gevuld met schoonheidsspullen (denk aan haar accessoires) of een kalender met figuren van Frozen. Elke dag een nieuwe verrassing van Frozen. Geweldig toch?!

Look-O-Look snoepjes adventskalender

Geen zin in chocola maar wel in iets lekkers? Deze kalender zit boordevol lekkere snoepjes, Er zijn 24 vakjes met verrassend leuke snoepjes: van Fruit-tella tot snoepketting en mini-Mentos. Op de doos zelf staan dieren en een kerstboom met daarom heen allemaal snoepjes.
Een Look-O-Look adventskalender kwam ik trouwens ook tegen bij de Action, voor een klein prijsje. Daar hadden ze ook een mooie Celebrationskalender en zelfs een L.O.L. chocolade adventskalender, dus zeker de moeite waard om even te kijken! Wees er wel snel bij, want dit soort kalenders voor de kleine prijsjes zijn vaak érg in trek bij de Action en gaan er hard uit.

Met deze afbeelding kun je heel gemakkelijk deze leukste adventskalenders voor kinderen op Pinterest bewaren ♥

Ben je op zoek naar een leuke en originele adventskalender voor een kind? WIj hebben de allerleukste adventskalenders 2019 op een rijtje gezet.

Lees ook:
De leukste kerstspelletjes voor kinderen en ouders!
Knutsel je eigen adventskalender


Kerstfoto via Shutterstock – Door PhBodrova





♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 



1 Comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.