Gastblog

Heerlijk tafelen in goed gezelschap? Maak het nóg mooier met design producten!

Heerlijk tafelen in goed gezelschap

Bijna iedereen houdt er wel van om gezellig te tafelen met vrienden of familie. Vooral als je al de hele dag in de keuken hebt gestaan om de lekkerste gerechten te bereiden. En wat is er dan fijner om met z’n allen plaats te nemen aan een prachtig gedekte tafel?

Zeg nou zelf, dat maakt het plaatje wel echt compleet. Het is heerlijk om jouw diner te kunnen serveren op de mooiste borden en te proeven met het prachtigste glimmende bestek. Dat zullen jouw gasten ook vinden! Natuurlijk hoort daar ook een wijntje bij uit een bijpassend glas. Die heb jij gewoon op voorraad in je mooie wijnrek en ontkurk je met een handige en grappige kurkentrekker als je net als wij gecharmeerd bent van het merk Alessi. Waarom vinden we dit merk nou zo leuk? Dat is simpel. Het is een echt designmerk, maar ze doen het allemaal net even anders!

Design

Zoals we al zeiden: Alessi is design, maar net even anders. De balans tussen functionaliteit en design staat voorop. Alle producten zijn dus handig in gebruik, maar zien er ook gaaf uit! Vaak bevatten ze een speels element, maar de ontwerpers weten ook wanneer ze het bij een extravagante uitstraling moeten houden. Kwaliteit speelt een heel belangrijke rol in het design. Ze zijn daarnaast enorm veelzijdig in hun aanbod. Dus of het nu om een serviesset, klapstoel of designvaas wilt gaan kopen, Alessi is van alle markten thuis. Ze hebben trouwens ook heel leuke woon- en keukenaccessoires om cadeau te doen!

In de keuken en aan tafel

Wat echt opvalt, zijn de poppetjes van Alessi die vaak terugkomen in hun ontwerpen. Dat maakt het heel eigen. Iedereen die het wel eens gezien heeft, zal het meteen herkennen in jouw keuken! Ze zijn sterk in allerlei handig keukengereedschap en bieden daarbij vernieuwende designs. Dat maakt het ook nog eens spannend en leuk om te gebruiken!

Als het gaat om servies en bestek, zien we dat Alessi functionaliteit en kwaliteit voorop stelt. Zij willen dat jij aan tafel kunt zitten met prachtig glimmend bestek van het beste staal dat past bij jouw stijl. Voor servies en glaswerk geldt dat ook. Een tafel gedekt met Alessi ziet er hoe dan ook chique en opvallend uit! In de categorie tafelen is er voor ieder wat wils: van traditioneel tot meer opvallend ontwerp.

Voor in huis

Ook in de woonkamer hoef jij je niet meer te vervelen, want de ontwerpers van Alessi hebben hun best gedaan op uiteenlopende woondecoraties. Handige klapstoeltjes voor als je veel visite krijgt, interessante klokken, tassenhaakjes, een kruimelzuiger met een bijzonder design… ga zo maar door. Je zou zo je hele huis met Alessi in kunnen richten. Hoewel dat misschien niet zo’n heel goed idee is. Je wilt natuurlijk geen showroom van je huis maken. Het leuke zit ‘m in de details. Je moet het zelf zien!

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.