Herfstvakantie Vakantie in Europa Vakantie in Nederland

De fijnste vakantieparken voor de herfstvakantie

Landal mooi Zutendaal ervaringen vakantieparken voor de herfstvakantie

Sommigen vinden het heerlijk en anderen verlangen al gelijk weer naar een ander seizoen. Persoonlijk vind ik de herfst echt een fijn seizoen. Je ziet de mooiste kleuren buiten, het is niet meer zo verschrikkelijk warm en je kunt de mooiste dingen maken met dingen die je vindt in het bos. Ook op vakantie gaan in de herfst vind ik heerlijk en als het even kan gaan we in de herfstvakantie ook zeker een paar dagen weg. Wil jij er ook even tussenuit maar weet je nog niet zo goed waarheen? In dit artikel lees je mijn tips voor een aantal leuke vakantieparken voor de herfstvakantie

Herfstvakantie vieren binnen Nederland

De herfstvakantie duurt maar een week dus ik kan het me voorstellen dat je dan liever in Nederland blijft. Zelf gingen wij vroeger altijd naar CenterParcs of Landal toe. Ideaal met kinderen want je hebt alle faciliteiten in de buurt en als het slecht weer is, is er op het park zelf ook genoeg te doen. Ben je nou op zoek naar een leuk park binnen Nederland waar je ook de natuur in kunt stappen? Onderstaand geef ik een paar opties.

Vakantieparken voor de herfstvakantie

Landal De Lommerbergen – dit park in Limburg ligt in een bosrijke omgeving met een heuvelachtig landschap. Je kunt dus gemakkelijk een fiets huren en de natuur verkennen maar je kunt er ook voor kiezen de verschillende steden en dorpen te ontdekken. Daarnaast kun je een kasteel bezoeken, naar de wijnvelden gaan of een mooie wandeling maken door Nationaal Park De Grote Peel. En is het te koud en te nat buiten? Dan kunnen jullie je prima vermaken in bijvoorbeeld het waterparadijs, de amusementshal, op de bowlingbanen of op de tennisbanen.

Landal Twenhaarsveld – ook in Overijssel vind je een park dat midden in de natuur ligt. Dit park is omringt met heide, heuvels en bossen en ligt aan de voet van De Holterberg. Het Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug ligt ook in de buurt dus daar ben je zo wanneer je met de fiets of met de auto gaat. En ook hier kun je genoeg op het park doen wanneer het weer het niet toe laat lekker buiten te zijn. Er is een zwembad, een bowlingbaan, een parcours, een klimtoren en nog veel meer!

Landal West Terschelling – Liever uitwaaien op het strand? Ga dan naar de Waddeneilanden! Op Terschelling vind je dit ontzettend mooie park aan de kust maar tegelijk ook midden in de natuur. En wees niet bang dat je geen vervoer hebt; je kunt vooraf een fiets reserveren die vervolgens bij de haven al voor je klaar staat. En je bagage? Die wordt netjes bij het appartement afgeleverd. Vlakbij het park is een zwembad waar je heen kunt, je kunt paardrijden en natuurlijk Terschelling ontdekken en genieten van de zee.

Wil je liever een ander park? Voor iets meer luxe zou je kunnen kiezen voor dit park van CenterParcs. Dit is een echt familiepark dat in de bossen van Limburg ligt. En ook dit park ligt midden in de natuur. En dit park van Roompot ligt bij Arnhem, tegenover de ingang van het Nationaal Park De Hoge Veluwe. Ideaal dus!

Herfstvakantie in het buitenland

Even geen vakantieparken voor de herfstvakantie voor jou? Ik kan het me ook goed voorstellen als je liever nog even de zon opzoekt in de herfst. Zeker als dit seizoen niet echt aan jou besteedt is, ben je liever op een warme plek. En er zijn gelukkig ook nog aardig wat landen waar de temperatuur nog boven de 20 graden is in de herfstvakantie.

Populaire vakantiebestemmingen met kinderen zijn onder andere:

Met name Mallorca, Ibiza, Gran Canaria, Tenerife en Kreta zijn populaire bestemmingen waar het overal nog tussen de 23 en 25 graden is. Heerlijk! En het voordeel van in de herfst op vakantie gaan is dat er veel minder mensen op dezelfde tijd op vakantie zijn. Ook ga je nu niet in het hoogseizoen, dus is het vrijwel overal goedkoper. Natuurlijk kun je daar op een camping gaan zitten, of in een huisje. Maar je kunt er ook voor kiezen all-inclusive te gaan en volop te genieten van de laatste zonnestralen.

Dichter bij huis

Niet zo’n fan van de zon, maar wil je wel buiten Nederland op vakantie? Dat kan natuurlijk! Genoeg vakantieparken voor de herfstvakantie die je in de Benelux kunt bezoeken. Populaire landen hierin zijn België en Duitsland. Zelf ben ik een ontzettende fan van Duitsland en ik zou er dan ook zeker geen moeite mee hebben daar een week te vertoeven! Zowel België als Duitsland kent vele mooie plekken en er zijn genoeg vakantieparken te vinden. CenterParcs, Roompot en Landal hebben ook een aantal parken in België en Duitsland staan maar er zijn ook genoeg landelijke vakantieparken te vinden waar jullie je zeker kunnen vermaken! Lees bijvoorbeeld onze review over Landal Sonnenberg in Duitsland en Landal Mooi Zutendaal in België.

Met deze afbeelding kun je heel gemakkelijk deze vakantieparken voor de herfstvakantie op Pinterest bewaren ♥

Zoek je de leuskte vakantieparken voor de herfstvakantie? Dan hoef je niet verder te zoeken, wij hebben de leukste voor je op een rijtje gezet!




♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 



No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.