Attractieparken Gastblog

Een dagje uit met de hele familie

Dagje uit in Nederland

Dagjes uit lijken tegenwoordig soms moeilijk te boeken, want we worden het maar niet eens over waar we nou precies naartoe willen. Klinkt dit bekend? Maar wat nou als ik vertel dat het voor grote gezinnen nog moeilijker is om het eens te worden zonder dat je na een dagje uit failliet bent? Voor grote gezelschappen/gezinnen is die stress nu weg, want op www.dagtickets.nl vind je de leukste dagjes uit voor jong en oud.
Alle parken die in onderstaand artikel staan zijn niet alleen leuk voor jong en oud, maar ook nog eens heel gaaf voor kinderen met een beperking. Nieuwsgierig geworden? Lees vooral verder!

Reviews over dagtickets

We kennen het allemaal, dan wil je een leuke dagbesteding kiezen, maar je weet simpelweg niet waar je moet beginnen. Dan heb je honderden sites met honderden reviews over dagtickets en geen idee welke nou het meest betrouwbaar is. Op de site NederlandReview staan de beste reviews van verschillende parken, ook staan er vaak reviews over rolstoel toegankelijkheid en hoe betaalbaar het is.
Dus voor iedere portemonnee en ieder gezin is er iets te vinden.

Reviews en nu?

Dan heb je heerlijk lopen struinen op het web en heb je reviews vergeleken, dan is het nu tijd om te boeken.
Er zijn tegenwoordig ook zoveel manieren en sites waarbij je met korting een pretpark in kan. Korting pretpark? Ja, dat lees je goed, er bestaan zoveel sites waardoor je met korting die leuke toverland tickets kan boeken dat jou geplande dagje uit alleen maar leuker wordt.
En als ik dan helemaal een tip mag geven gebruik dan www.dagtickets.nl als je leuke kortingen wil ontvangen op de leukste dagjes uit.
Het mooiste van alles is dat dagtickets.nl heel veel rekening houdt met rolstoel toegankelijkheid, kinderwagens, grote gezelschappen (daar kan je vaak extra leuke kortingen voor krijgen geloof me) en met plezier voor elke leeftijd.

Lekker uit met z’n allen

Het maakt niet uit of je nou naar Duinrell in het Tikibad gaat of dat je liever naar het Dolfinarium gaat er bestaat voor elk gezelschap, elke leeftijd en iedereens wensen het perfecte dagje uit.
En als je mij nog steeds niet gelooft dan daag ik jullie uit om een kijkje te nemen op de websites die ik heb genoemd en dan ben ik benieuwd of je het leukste dagje uit ooit hebt gehad, ik durf te wedden dat grote gezinnen, gezinnen met grote kinderwagens de dag van hun leven kunnen hebben.
Dus papa’s en mama’s waar wachten we nou nog op? Ik zou zeggen: Op naar Slagharen, Walibi, de Dierentuin of wellicht een dagje museum en ga genieten met de kinderen.

Psst: Deze handige apps zijn ook handig voor een dagje ui

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.