Fashion & Styling Huis & Tuin

De leukste raamstickers voor alle seizoenen en feestdagen

De leukste raamstickers voor alle seizoenen en feestdagen

Het wordt weer nat en koud buiten. Binnen zit je heerlijk knus met een dekentje op de bank. De herfst is in aantocht! Hebben jullie dat dan ook? Dat je zin hebt in nieuwe decoratie in huis? Nou ik wel. Gezellig wat kaarsjes aan, plantje in huis. En weet je wat ik ook zo leuk vindt: raamstickers. Met van die huisjes die nu helemaal hip zijn!

Madebymies

Nu kwam ik op de Facebooksite van Madebymies terecht. Zij maakt onwijs leuke gepersonaliseerde artikelen. Zoals koffertjes, slingers, spaarpotten en nog meer. Erg leuk als kraamcadeau. En ze maakt dus de raamstickers die ik zo leuk vindt. Helemaal thema gebonden! Graag vertel ik jullie over deze leuke webshop, want ik ben super enthousiast en wie weet heb jij er ook weer iets aan.

Alle seizoenen en feestdagen raamstickers

Nu heb ik gekozen voor huisjes met het thema herfst. Denk daarbij aan kleine paddenstoeltjes, een kale boom, losse blaadjes, schattige egeltjes etc. Als de Sint straks in aantocht is plak ik stiekem pietjes erbij op het dak van de huizen. Met de kerstdagen kunnen de pietjes en de herfst stickers er afgehaald worden en plak ik bij de huisjes een kerstman op de slee!

De leukste raamstickers voor sint kerst

Zo gepiept!

De stickers zijn gemaakt van vinyl. Heel makkelijk te plakken op je raam. Het was bij mij in ieder geval zo gepiept. Zelfs mijn dochters plakten enthousiast mee. Gezellig om dat samen te doen.
In de toekomst wil Madebymies werken met statisch vinyl, dat betekent dat je ze kunt hergebruiken. Dat is helemaal fijn! Elk jaar weer opnieuw die schattige huisjes op je raam plakken. Dus daar kijken we wel naar uit!

De leukste raamstickers voor sint kerst

Service

De service is heel goed en snel. MadebyMies denkt met je mee en maakt het precies zoals jij wilt. Je bestelling wordt ook nog eens erg leuk ingepakt. Wat mij betreft een dikke GO!
Wij genieten nu volop van onze mooie raamdecoratie. Dit wil je toch gewoon op je ramen in deze herfstdagen!

Vind jij het ook leuk om raamstickers te plakken tijdens bepaalde seizoenen en feestdagen?

Ben je meer van de raamstiften dan van de raamstickers? Kijk dan eens hier en hier!

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.