10 jaar 11 jaar 12 jaar 13 jaar 14 jaar 15 jaar 16 jaar 8 jaar 9 jaar Game reviews

De beste airhockeytafel voor je kind (8 – 16 jaar)

De beste airhockeytafel voor je kind (8 - 16 jaar)

Wil je een airhockeytafel aanschaffen voor je kind? Ik denk dat jouw kind je dan direct de állesliefste papa of mama van de wereld vindt! (wat je natuurlijk sowieso al bent). Een airhockeytafel voor je kind is natuurlijk heel gaaf, want dit spelletje spelen ze vaak het allerliefste in een gamehal merk ik. Als je van plan bent om een airhockeytafel voor je kind aan te schaffen, dan zit je hier goed! Hier vind je een overzicht van goede airhockeytafels voor kinderen.

De beste airhockeytafel voor je kind

De kleinere speelgoed airhockeytafels slaan we in dit overzicht over, aangezien je neem ik aan op zoek bent naar een échte airhockeytafel voor je kind.

BuckShot Airhockeytafel Baltimore 6 ft

We beginnen met de BuckShot Airhockey Tafel Baltimore 6ft. Deze tafel is, ook al noemen we hem als eerste en dus goedkoopste, echt wel prima en is met name leuk voor kinderen van 8 tot 14 jaar. Deze airhockey tafel heeft een elektronische scoreteller, wat natuurlijk wel heel gaaf is. Hij weegt 55 kilo en de afmetingen zijn 183 x 91 x 81 cm.

Buffalo Airhockey tafel – Astro Disc

Van het merk Buffalo krijgen we dan de Astro Disc airhockeytafel. Deze tafel ziet er om te beginnen super strak uit vind ik. Dit gave design ziet er aantrekkelijk uit. Helaas heeft deze hockeytafel geen elektronische scoreteller. De Astro Disc is afgewerkt met stevige beschermhoeken. Door de krachtige motor zweeft de puck gemakkelijk en snel over het speelveld en daarmee is het een fijne airhockey tafel voor thuis. De afmeting is 180 x 89 x 81cm en het gewicht is 31 kilo en is daarmee iets lichter als zijn voorganger; de Buckshot Baltimore.

BuckShot Airhockey Tafel Winnipeg 7ft

Deze airhockeytafel van Buckshot is 213 x 122 x 81 cm en is daarmee dus een stapje groter als de vorige twee tafels. Deze stabiele airhockeytafel van 70 kilo heeft een stalen randlijst en een elektronische puntenteller. Deze tafel heeft een sterke blazer, waardoor de puck goed heen en weer vliegt!

TopTable Airhockeytafel Hurricane 7 ft

De TopTable Airhockeytafel Hurricane is een luxe tafel met moderne look. De hoeken van chroom zien er mooi uit. Door de royale maat is deze tafel, net zoals de vorige trouwens, ook geschikt om met vier personen mee te spelen. De tafel is voorzien van een zeer snel zwart PVC speelveld en een krachtige 220v blower met CGS-techniek (Cycloon-Generator-System, deze maakt een wervelwind voor optimale kracht en spreiding).
De TopTable Airhockeytafel Hurricane heeft een elektronische scoresysteem (3 displays in de omranding en bedieningspaneel in de zij kap) en heeft zelfs gave time-tracks en sounds. Tot slot krijg je naast de gewone pucks en pushers ook nog funpucks bij. Deze zijn driehoekig en gaan dus écht alle kanten op. Afmetingen: 215 x 112 x 82 en 72 kilo. Heel eerlijk? Deze tafel is onze favoriet!

Airhockey Toptable Foldy

Nog een stapje verder gaan we met de Airhockey Toptable Foldy airhockeytafel. Deze heeft opklapbare poten en is daarmee dus met gemak weg te zetten. Hij weegt 74 kilo en is daarmee een sterke airhockey tafel in deze prijsklasse.
De airhockey tafel is afgewerkt met stootzijdes en voorzien van een groot speelvlak van bijna 180 cm. Uiteraard is ook deze tafel voorzien van een krachtige motor.

Cougar Super Scoop Airhockeytafel

Deze Super Scope hockeytafel heeft een geïntegreerde, unieke rubberen rand die zorgt voor nog meer actie. Daarnaast zorgt deze rand, samen met de stille blower, er voor dat alleen het wegstoten van de puck te horen is. Rust in huis dus voor de rest van de familie! Dat is ook wat waard ;-). Het speelveld met hoge vlakzuiverheid is 9 millimeter, waarvan de bovenste laag is vervaardigd uit een krasvaste PVC-laag. Je krijgt een topper erbij waar je je tafel mee beschermt tegen krassen. Helaas is deze tafel niet voorzien van een elektronische scoreteller. Afmetingen zijn 183 x 97 x 81 cm en hij is daarmee dus iets compacter als zijn voorganger.

Airhockeytafel Buffalo Vortex 7ft RVS

De Buffalo Terminator airhockey tafel weegt 72 kilo en heeft ook een krachtige motor. De Terminator is afgewerkt met aluminium strips en voorzien van een groot RVS speelvlak en opstaande randlijsten. De afmetingen zijn 213 x 122 x 81 cm en ziet er door het high-gloss speelvlak super strak uit. Helaas is deze tafel zonder geluiden en elektronische scoreteller.

Buffalo Hurricane Airhockey 7ft II

De master. Dat is aan de prijs wel te zien! Deze airhockeytafel heeft dan ook maar liefst twee krachtige motoren en dat maakt natuurlijk dat dit echt heel lekker spelen is. De Buffalo Hurricane airhockey tafel weegt maar liefst 96 kilo en de afmetingen zijn 215 x 122 x 80. De Buffalo Hurricane airhockey tafel is hoogwaardig afgewerkt met opstaande randlijsten rond het speelveld en een elektronische scoreteller. Deze zit verwerkt in de verchroomde brug over het speelveld heen. Een te gekke tafel, maar wat ons betreft ook wel een beetje té gek hoor.

Ga je toch liever voor een voetbaltafel? Hier vind je de beste op een rijtje!

Met deze afbeelding kun je heel gemakkelijk dit airhockeytafel voor je kind overzicht op Pinterest bewaren ♥

Een airhockeytafel voor je kind uitkiezen kan lastig zijn. Daarom kun jij met dit overzicht de beste airhockeyltafel voor je kind (6 tot 16 jaar) uitzoeken.


Lees ook: speelgoedtips voor 10-jarigen

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 2 Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.