Theater Zuid-Holland

{ Dagje uit } | Theatervoorstelling Boef

Boef theatervoorstelling
Mary-Lou

Pfffft. Pssss. Plop! Inmiddels kent iedereen in mijn gezin een nieuwe taal; Boef! We leerden het tijdens en na de gelijknamige theatervoorstelling spreken. Hoewel onze interpretatie waarschijnlijk lang niet meer in de buurt komt van het origineel, is de napret er niet minder om. Boef is een spannend boevenavontuur voor kindjes vanaf 4 jaar. Samen met mijn eigen boefjes ben ik de theatervoorstelling Boef gaan zien.

Theatervoorstelling Boef

De twee acteurs Lisa Groothof en Dwayne Toemere nemen je met z’n tweeën meteen mee in het verhaal. Het duurt eventjes voor er überhaupt wordt gesproken, maar hun Pfffft. Pssss. Plop! En Prfft. Prffft. Zip! is veelzeggend. Zwarte maskers, pantomime acts en boeven die eerst boeven zijn, maar later toch niet? Het is een doldwaas, maar vooral komisch avontuur. Niet alleen het jongste publiek schiet geregeld in de lach, ook wij als ouders konden de humor zeker waarderen.

dagje uit met kinderen 4r en 6 jaar

Whodunit voor kleuters

Wie is nu wie? Ben je meteen iemand anders door letterlijk een andere pet op te zetten? Het is fantastisch om te zien hoe ze met simpele dingen het verschil tussen goed en kwaad hebben neergezet. En mooi om te horen hoe de kinderen, hoe subtiel ook, dit feilloos oppikken. Wat was het een leuke besteding van onze zondagochtend.

Theatervoorstelling Boef

Workshop

Na de voorstelling werd er een gratis workshop gehouden. De kinderen werden getraind op bijvoorbeeld het juiste sluiptechniek. Ook de ouders moesten meedoen. Eerst onwennig, maar wat is het eigenlijk ook gewoon leuk om je reserves opzij te zetten en lekker mee te doen. Opnieuw liep eerlijkheid als een rode draad door het verhaal.

Theatervoorstelling Boef

Go or No Go

Boef is een productie van het Rotterdamse Maas theater en dans, maar de voorstelling reist rond en is ook in andere theaters te zien. Het verhaal is boeiend, de acteurs voortreffelijk op elkaar ingespeeld en de uitvoering uniek. Dat levert een toffe humoristische voorstelling op die je wilt zien. De show duurt drie kwartier en dat was precies goed voor mijn zoontjes. Op het moment dat Bas (4) vroeg of het nog lang duurde, was het afgelopen.

Het Maastpodium is duidelijk ingespeeld op jong publiek. Dat blijkt zowel uit de agenda als wanneer je het gebouw binnenloopt. Er staat een grote kist met allerlei speelgoed waar alle kinderen dankbaar gebruik van maakten. Voetballen tussen de tafeltjes door? Geen probleem! We voelden ons er meteen thuis. Boef krijgt natuurlijk een Go stempeltje.

Boef – facts

  • Wat: Theatervoorstelling Boef
  • Leeftijd: Vanaf 4 jaar
  • Tickets: Vanaf €8,00 (korting met je Rotterdam-pas)
  • Voor meer informatie kun je hier kijken

Met deze afbeelding kun je heel gemakkelijk deze review theatervoorstelling Boef op Pinterest bewaren ♥

Review van Theatervoorstelling een leuke familie theatervoorstellingen voor kinderen vanaf 4 jaar. Ook erg leuk voor ouders om naar te kijken!

Lees ook: Theatervoorstelling Omdenken

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.