Verras iemand met een surprise uitnodiging!

Verras iemand met een surprise uitnodiging!
Avatar
Latest posts by Linda - Go or No Go (see all)

Veel mensen sturen met name uitnodigingen voor een verjaardagsfeest, een kraamborrel of voor een bruiloft. Ik ook hoor, ‘zomaar’ een kaartje of uitnodiging sturen schiet er vaak bij in. Maar er zijn dus nog veel meer leuke gelegenheden om een uitnodiging te sturen, behalve de standaard gelegenheden. Zo verras je juist iemand extra en is een uitnodiging krijgen dus nóg leuker.

Save the Date

Wat ik erg leuk vind, is een save the date kaartje. Als je een groter feest geeft, wil je natuurlijk graag dat er ook veel mensen komen. Maar om mensen nu vier maanden van te voren al de officiële uitnodiging te sturen, voelt ook een beetje raar. In plaats van een appje rond sturen naar iedereen (hallo afgezaagd) kun je het veel leuker aanpakken. Namelijk met een save the date kaart! Dit kaartje kun je gewoon lekker simpel houden: het is puur een aankondiging van iets leuks wat komen gaat.

savethedate kaart

Tuinfeest

In plaats van mensen uitnodigen voor een verjaardagsfeest of via een appje vragen of mensen zin hebben in een barbecue, kun je ook een leuke uitnodiging maken voor een tuinfeest! Hoe leuk en origineel is dat! Je kunt gewoon een standaard kaartje doen, of een leuke foto van je tuin of natuurlijk van jou in je tuin. Wedden dat de opkomst groot is!?

Verras iemand met een surprise uitnodiging!

Vrijgezellenfeest

Je hebt van die toekomstige bruidjes die hun agenda van binnen en buiten kennen en waarbij je het simpelweg nooit voor elkaar gaat krijgen om de datum van het vrijgezellenfeest geheim te houden. Of natuurlijk de bruidjes die het écht niet als een verrassing willen en waarbij je de datum vooraf al bekend maakt. Wil je het nu toch een beetje origineel houden? Nodig de bruid én de gasten voor het vrijgezellenfeest dan uit via een uitnodiging!

Nieuwjaarsfeest

Geen zin om nieuwjaar dit jaar alleen door te brengen? Nodig vrienden of familie uit! Niets leuker dan deze feestdag fijn met je dierbaren door te brengen, dus nodig ze uit voor een nieuwjaarsfeest! Ook dat kan gewoon met de leukste kaartjes van het Kaartenhuis.

Zo zie je, de reden voor een kaartje of uitnodiging hoeft niet zo groots te zijn, dat kan ook gewoon iets kleins zijn. En zelfs nog kleiner als de hierboven genoemde voorbeelden. Denk aan een uitnodiging voor een gezellige high tea met een vriendin of een uitnodiging aan je kinderen voor een dagje weg. Wat het ook is: met een uitnodiging is het direct een stuk persoonlijker én leuker!

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Reacties

Reacties

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.