- Attractieparken Noord-Brabant Uitstapjes met je kids

5 handige tips voor je Efteling bezoek – MustRead!

5 handige tips voor je Efteling bezoek - MustRead!

De Efteling: een wereld vol wonderen. Wij zijn echte Efteling fans, dat kan ook bijna niet anders als je in dezelfde woonplaats woont. We hebben een abonnement en we gaan bijna wekelijks. En om eerlijk te zijn verveeld dit nooit. Onze meiden worden groter en we beleven steeds weer een andere Efteling. Ze durven nu bijvoorbeeld in meerdere spannende attracties. Omdat we het park op ons duimpje kennen, geef ik je graag deze vijf onmisbare tips voor je Efteling bezoek!

Handige tips voor je Efteling bezoek

Om je bezoek aan de Efteling wat handiger en wellicht nóg leuker te maken heb ik een aantal ideale tips voor je. Zo haal je alles uit je Efteling bezoek!

1. De Efteling app

De Efteling app: deze app is ontzettend fijn! Je kunt de plattegrond van het park zien en met een kompas zie je meteen waar je in het park staat. Ook zijn alle attracties in het kort beschreven. De toiletten zijn gemakkelijk te vinden en zo ook de restaurants & parkshows. Waar wij het vaakst naar kijken in de app zijn de wachttijden. Dit kun je dus al thuis bekijken en dan zie je meteen of het druk is. Maar ook als je in het park bent zijn de wachttijden handig om te bekijken.

5 handige tips voor je Efteling bezoek tips

2. Raveleijn show

De Raveleijn show: als je naar de Efteling gaat móet je deze show gezien hebben. Het kan voor kleine kinderen wel wat spannend zijn. Er zijn paarden, zwaarden, harde muziek & vuur. Wat dan heel handig en ook nog eens lekker is, is om bij het restaurant “Het Wapen van Raveleijn” iets te nuttigen. Dit kan ook gemakkelijk zijn als je oudste kind naar de show wilt kijken maar je jongste kind bijvoorbeeld in de wandelwagen ligt te slapen. Het restaurant zit namelijk aan de zijkant van de show, je kunt er dus op je gemak zitten, wat eten & drinken bestellen en je zit wat meer op een afstandje van alle spannende dingen. Zeker het proberen waard om de show eens van een andere kant te bekijken. En het eten is daar jammie!!! Zeker een aanrader.

3. De Piraña

Geen zin om nat te worden, maar wel andere mensen extra nat te maken in deze wildwaterbaan? Dat kan! Een paar weken geleden ontdekten wij dit pas. Er staan namelijk totempalen langs de wilde rivier waarbij je extra nat kunt worden. Deze totempalen kunnen andere bezoekers bedienen vanaf de zijlijn. Mijn dochters vonden dit geweldig en waren er niet bij weg te slaan. Zoveel pret! Maar pas op want soms spuiten ze ineens stiekem heel ver en word je zelf ook nat ;-).

5 handige tips voor je Efteling bezoek - MustRead!

4. Speurtochten in de Efteling

Mocht je net als ons nu ook zo vaak in de Efteling zijn en wil je eens wat anders, dan kun je op de site van de Efteling speciale wandelroutes en verschillende speurtochten downloaden. Leuk voor jong en oud. Zo blijf je je verwonderen, want je ziet dan dingen die je normaal nooit zouden opvallen!

5 handige tips voor je Efteling bezoek efteling speurtocht

5. Python diploma

Ga je voor de allereerste keer in de Python? Als je dit doorgeeft bij de medewerkers krijg je een echte python diploma. Super cool!

 diploma python

Veel plezier!

Deze tips voor je Efteling bezoek wilde ik graag met jullie delen, hopelijk heb je er wat aan voor en tijdens jullie bezoek aan de Efteling. Leuke weetjes voor bezoekers die er niet zo vaak komen, maar ook voor abonnementhouders! Veel plezier!

Met deze afbeelding kun je heel gemakkelijk deze MustRead tips voor je Efteling bezoek op Pinterest bewaren ♥

Deze tips voor je Efteling bezoek zijn onmisbaar! Wist je bijvoorbeeld al dat er een speciale Efteling speurtocht bestaat? Lees hier 5 handige Efteling tips


Lees ook: review over attractiepark Slagharen
Lees ook: Leuke weekendjes weg in Nederland

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 5 Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.