Gastblog Inspiratie

Een sproetje hier en een moedervlekje daar..

sproeten moedervlek
Linda - Go or No Go

Niets zo fraai als guitige sproetjes op een kindersnoetje of een lief schoonheidsvlekje boven de lip. Mensen met sproeten hebben een speciaal gen dat de rest van de wereld niet bezit. Wees dus gezegend wanneer je hoort bij de mensen met van die leuke vlekjes in het gezicht. Je bent uniek en bijzonder. Wanneer één van deze sproeten of je schoonheidsvlek bij het ouder worden een grotere vorm aanneemt, kan dit je zelfbeeld in de weg zitten. Gelukkig is er wat aan te doen.

De perfectie van imperfectie

Elke moedervlek is anders. Dit maakt je uniek en anders dan anderen. Er zijn zelfs modellen wiens carrière door oneffenheden een vlucht hebben genomen. Ze werden júíst geboekt door dat aanwezige spleetje tussen de tanden of die opvallende pigment- of moedervlek op hun gezicht. Ze worden ook vaak gezien als één van de zeven schoonheden!

Wanneer een moedervlek je in de weg zit of je onzeker maakt, zijn er oplossingen om deze te verdoezelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan make-up. Camoufleer de vlek en leg het accent op een ander deel in je gezicht. Maak je ogen eens wat zwaarder op of breng de focus naar je lippen door te kiezen voor een fellere kleur. Maar dit kost veel tijd en is niet heel praktisch. Het is daarom mogelijk om te kiezen voor een professionele ingreep. Huidzorgklinieken biedt laserbehandelingen die jouw probleem aanpakken. Met een relatief kleine ingreep ben je – afhankelijk van de diepte van het pigment – binnen één tot vier behandelingen van jouw moedervlek af.

Overwin je ongemak

Overwin je ongemak en neem contact op voor een gratis consult waar de mogelijkheden besproken worden. Binnen afzienbare tijd voel jij je een stukken zelfverzekerder en dit straal je uit.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.