2 jaar 3 jaar 4 jaar 5 jaar Educatief

{ Review } | Codi mijn RoboDino van VTech

{ Review } | Codi mijn Robodino van VTech
Anne

Wragghhh! Ik ben een vrolijke dino en ga met je dansen! Is jouw kind gek op bewegen maar wil hij of zij liever niet alleen spelen, dan is Codi het perfecte vriendje voor je. Deze dino daagt je kindje uit en leert daarbij ook nog emoties aan je kind. Ook leert je kind met Codi mijn RoboDino coderen. Lees snel verder om meer te weten te komen over deze leuke en veelzijdige dino!

VTech Codi mijn RoboDino

Jij bepaalt hoe de Codi de RoboDino zicht voelt. Dit doe je namelijk met de stekels! Codi mijn RoboDino is een stekelig vriendje die je, door verschillende combinaties te maken, steeds weer wat anders kunt laten doen. Zo maakt je kind op een eenvoudige manier kennis met verschillende muziekstijlen, gevoelens en karakters. Elke categorie heeft 3 stekels. Zo is er bijvoorbeeld een ballet-muziekstijl en als voorbeeld voor een emotie is er de boos. Door te wisselen met de stekels kun je maar liefst 27 combinaties maken. Daarnaast heeft Codi mijn RoboDino 32 verschillende gezongen liedjes.
Codi is een flinke jongen van 25 cm lang. Het volume kun je regelen en de stekels kun je opbergen in het bijgeleverde dino ei. En wat ook fijn is: Codi schakelt zichzelf uit wanneer hij ongeveer 1 minuut niet wordt gebruikt.  

Wat vinden wij van Codi mijn RoboDino

Hij is gemakkelijk in gebruik: je begrijpt direct wat je moet doen. Stekels op de rug en gaan! Maar…je moet wel het vormpje in de bijpassende kleur doen. Codi mijn RoboDino daagt je uit, vraagt je mee te spelen en om actief mee te doen. Ik had niet verwacht dat Codi zo goed kon dansen, maar hij beweegt echt en draait rond!
Doordat Codi de verschillende emoties benoemt, leert een kind deze. Hij daagt je kind ook echt uit. Bij mij merk ik dat omdat de kinderen steeds een nieuwe combinatie willen bedenken.
Kon ik in het verleden VTech muziekjes wel eens irritant vinden, dat is nu niet het geval. Deze zijn namelijk erg leuk. Doordat het er zo veel zijn hoor je niet steeds dezelfden. Het volume is regelbaar.

{ Review } | Codi mijn Robodino van VTech

Vanaf 2 jaar

Wij hebben een harde vloer en ik heb hem dus niet op tapijt kunnen testen. Het zou kunnen dat hij hier minder goed op beweegt, dus houd daar rekening mee.
Mijn zoon, die 4 jaar is, heeft Codi Mijn RoboDino uitvoerig getest en valt mijn zijn leeftijd perfect in de leeftijdscategorie. Beau vind Codi erg gezellig en pakt hem er graag bij. Zijn broer van 7 vindt het ook nog leuk trouwens!
Dino’s worden misschien vaker gekoppeld aan jongensspeelgoed, maar deze dino is echt unisex speelgoed. Een kindje vanaf een jaar of 2 kan hier mee prima mee overweg. Het speelgoed is ook robuust genoeg.
Doordat Codi je vraagt om mee te doen in het spel is het ook goed voor kindjes die altijd samen willen spelen. Kortom: leuk speelgoed voor kinderen die dol zijn op dansen en muziek en graag op ontdekking gaan.

{ Review } | Codi mijn Robodino van VTech

Nominatie Speelgoed van het Jaar 2019

Codi mijn Rododino is genomineerd voor de Verkiezing Speelgoed van het Jaar 2019 in de categorie  0 tot 3 jaar. Een nominatie krijg je niet zo maar. Een team van onder andere ontwikkelingspsychologen kijken en beoordelen het speelgoed. Zo is Codi volgens het rapport speelgoed waar jonge kinderen veel plezier aan zullen beleven door de vele variaties in beweging/dans en muziek. Wil je je stem uitbrengen en daarmee kan maken op Codi mijn RoboDino? Dat kan via de website van de Speelgoed van het Jaar verkiezing.

coderen voor kinderen 2 jaar

Go or No Go

Het mag duidelijk zijn: wij zijn fan van Codi! De kans dat deze knappe dino er met de hoofdprijs van door gaat in de categorie 0 tot 3 jaar is wat ons betreft erg groot. Codi mijn RoboDino krijgt een GO!

Facts – Codi mijn RoboDino

  • Leeftijd: vanaf 2 jaar
  • Aantal batterijen: 4
  • Prijs: € 44,95 en online te koop

Met deze afbeelding kun je heel gemakkelijk deze review van Codi mijn RoboDino op Pinterest bewaren ♥





♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 



3 Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.