{ Review } | Blazelets Style Studio – Maak zelf armbandjes

{ Review } | Blazelets Style Studio - Maak zelf armbandjes

Met twee echte meisje-meisjes in huis zijn wij ontzettend blij met de gave Blazelets Style Studio. Zo maak je met deze studio de mooiste armbandjes in alle kleuren van de regenboog met een beetje poeder en water. Dat klinkt echt magisch..en dat is het ook. De Blazelets Style studio is zelfs genomineerd speelgoed van het jaar 2019! Lees snel mee hoe het werkt en wat wij van de Blazelets Style Studio vonden.

{ Review } | Blazelets Style Studio - Maak zelf armbandjes

Hoe werkt de Blazelets Style Studio

We beginnen even heel praktisch: hoe werkt de Blazelets Style Studio?
Volgens de uitleg werkt het (in het heel kort) zo: maak een touwtje vast aan het vormpje. Giet er gekleurd poeder in en dompel de vorm dan onder in water. Haal je armbandje er een paar minuten later uit en versier hem met glitters.
Nou, met deze uitleg klinkt dat best gemakkelijk, toch? We gaan het gauw uitproberen! In de gebruiksaanwijzing staat alles stap voor stap duidelijk uitgelegd. Ook zijn er handige filmpjes te zien op YouTube. Wij kenden Blazelets niet, dus dan is het extra leuk om je te laten verwonderen.

{ Review } | Blazelets Style Studio - Maak zelf armbandjes

Wat zit er in de Blazelets Style Studio?

De studio bestaat uit een handige koffer waarin je alle onderdelen kunt bewaren. En de koffer ziet er ook nog eens gezellig uit. Er zit één vorm (mal) in waarmee je het armbandje maakt. Deze vorm bestaat uit vier onderdelen. Ook zijn er verschillende kleuren poeders aanwezig, een zakje glitters, een kwastje, een vul-flesje, sluitingen en koordjes.

Maak zelf glitter armbandjes

Aan de slag!

Als eerste kies je een kleur poeder uit. Je kunt één kleur gebruiken, maar om het nog schitterender te maken kun je ook verschillende kleuren kiezen. Knip het zakje poeder open en giet je poeder in het vul-flesje. Pak nu de mal. In de uitleg staat beschreven welke onderdeel je als eerst nodig hebt. Maak het koord stevig vast aan de haakjes. Daarna klik je het volgende onderdeel van de vorm erop. Nu vul je de vorm met poeder. Met een leuk kwastje kun je het overtollige poeder weg vegen (dat kwastje vonden ze bij mij geweldig). Sluit daarna de vorm met het volgende onderdeel.

In je lege koffer giet je nu water. Dompel de vorm twee minuten onder water. Let op dat de vorm helemaal onder het water zit. Haal de vorm uit het water en laat het nu drie minuten drogen. Nu kun je de vorm openen. Bij ons was het poeder meteen goed opgelost. Mocht dit niet zo zijn, sluit je de vorm weer en leg je het nog over terug in het water.

Maak het draad los van de haakjes. Nu kun je de laatste vorm onderdelen van elkaar af halen. Leg de vorm met je armband op het laatste onderdeel (de verwijderhulp) en druk zo de armband eruit.

Maak zelf glitter armbandjes

Het resultaat van de Blazelets Style Studio

Wauw! Het ziet er nu al super gaaf uit. Je kunt nu ervoor kiezen om er glitters op te strooien. De armband is nog plakkerig dus dat is het beste moment om het laten glitteren. Laat je armband daarna ruim twintig minuten opdrogen. Breng tot slot de sluitingen aan en klaar is je magische armband! Voor een nog beter draagcomfort kun je één van de satijnen bandjes met lijm op de binnenkant van je armband plakken. Deze bandjes zitten ook inbegrepen.

Voor nog meer coole armbandjes is er nog een navulset te koop met poeder, draad en sluitingen.

Go or No Go

Wij vinden de Blazelets Style Studio een echte GO! Het is gemakkelijk en onwijs leuk om te maken. De uitleg is heel duidelijk. En de armbandjes zien er anders uit dan de standaard armbanden met bijvoorbeeld  kralen. Mijn meiden vonden het magisch hoe het poeder kan veranderen in het water. Het lijkt wel toveren! De leeftijd is vanaf 6 jaar en dat is ook wel de juiste leeftijd hiervoor. Soms hebben ze nog wat hulp nodig maar in principe is het vrij gemakkelijk om te doen. Het enige wat ik me afvraag is hoe lang de armbanden meegaan. Het ziet er best breekbaar uit. Dat moeten we nog gaan ervaren. Maar het maken van de armbandjes alleen al is een feestje op zich!

Maak zelf glitter armbandjes met blazelets style studio

Speelgoed van het Jaar 2019!

De Blazelets Style Studio is genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2019 in de categorie 6 en 7 jaar. Met name vanwege de nieuwe techniek van armbandjes maken maakt deze studio kans op de Speelgoed van het Jaar award. Als jij vindt dat de Blazelets Style Studio moet winnen, dan kun je HIER je stem uitbrengen!

Facts – Blazelets Style Studio

Met deze afbeelding kun je heel gemakkelijk deze Blazelets Style Studio review op Pinterest bewaren ♥

De Blazelets Style Studio is genomineerd voor Speelgoed van het jaar 2019 i

Lees ook: Kumi Kreator: maak gave armbandjes!

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van bol.com affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Ook krijgen wij soms betaald of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Reacties

Reacties

2 Comments

 • Reply
  Leukste cadeaus voor een 10-jarig meisje - Go or No Go
  16 februari 2020 at 06:31

  […] Glamz Glitter pakket. Wil ze graag mooie sieraden maken? Kies dan voor de Sweet charm factory of de BlazeLets Style Studio. Met deze studio kun je armbanden maken met magisch poeder en water. Niet zoals je het gewend bent […]

 • Reply
  Speelgoed van het jaar 2019: De Winnaars + Genomineerden - Go or No Go
  3 oktober 2019 at 19:51

  […] deze categorie zijn genomineerd: #Snapstar van Yulu, Blazelets Style Studio van Ravensburger (klik hier voor de review), Colour Catch van Smart Games, Turbo Force – Super Racetrack Set van VTech en Lynx van […]

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.