Overzicht van alle gratis babydozen en zwangerschapsdozen 2021

Laatste berichten van Linda - Go or No Go (alles zien)

Het is altijd leuk om een cadeau te krijgen. En wanneer je zwanger bent, en vol zit met al die verschillende hormonen, is het krijgen van cadeaus meestal nóg leuker! Misschien krijg je wel een babyshower of geef je een gender-reveal party waar je cadeaus bij krijgt en in je kraamtijd zal je ook wel het één en ander krijgen. Maar wist je ook dat je verschillende gratis babydozen en zwangerschapsdozen aan kunt vragen? Hier vind je een overzicht van alle gratis babydozen en zwangerschapsdozen van 2021.

Overzicht: gratis babydozen en zwangerschapsdozen van 2021

De blije doos

De blije doos is denk ik de meest bekende van allemaal, en als je het mij vraagt ook de leukste. De blije doos is onderdeel van het cadeaupakket van WIJ. In de doos kun je onder andere producten van Pampers, Prénatal en Philips Avent vinden. Daarnaast ontvang je 5x per jaar het WIJ magazine. Ben je bevallen? Geef dat dan zo snel mogelijk door, dan krijg je ook nog een blauw of roze mutsje met de naam van jouw kindje erop. De blije doos kun je hier aanvragen


Ouders van Nu Zwanger Box

Ook deze box is erg bekend. De Ouders van Nu is een magazine speciaal voor ouders. In deze box vind je onder andere gratis cadeaus van Pampers en Difrax, de Ouders van Nu zwangerspecial, een Ouders van Nu Kraambezoekboekje en meer leuke producten. Na je bevalling kun je ook gratis de babybox aanvragen. Vanaf 4 januari 2021 kun je de Ouders van Nu box heel gemakkelijk bij de Albert Heijn in je buurt ophalen! Je kunt hem hier aanvragen en tijdens het aanvragen kun je invoeren bij welk Albert Heijn filiaal je hem wil ophalen.

Plus Kiekeboebox

Wat er precies in de Kiekeboebox van Plus zit is een verrassing maar dat ze handig zullen zijn is zeker. Het pakket heeft een waarde van ongeveer €40 euro en is vergelijkbaar met de bovenste twee cadeauboxen. Wil je de box aanvragen? Dat kan hier.

Kruidvat Babypakket

Kruidvat is natuurlijk een bekende winkel, zeker ook omdat er veel babyproducten te vinden zijn voor een relatief lage prijs. Wanneer je zwanger bent kun je bij Kruidvat het gratis babypakket aanvragen. In het pakket zitten onder andere luiers, wasgel en lotiondoekjes. Je kunt het pakket aanvragen via de site, maar je hebt wel een geregistreerde klantenkaart nodig.

Jan Linders Babypakket

Ook de Jan Linders heeft een pakket voor ouders die net een kindje hebben gekregen. Binnen twee weken na de bevalling vraag je het pakket aan, vervolgens krijg je binnen drie weken een kaart thuis om het pakket op te halen bij een winkel bij jou in de buurt.

Hoogvliet Babypakket

De Hoogvliet heeft ook een leuk babypakket samengesteld ter waarde van ongeveer €30 euro. Je vraagt deze online aan via deze link. Als je dit tijdens je zwangerschap doet, krijg je interessante en leuke mails vanaf week 32 van je zwangerschap.

Baby Dump Cadeaupakket

De Baby Dump is natuurlijk een hele leuke én handige winkel wanneer je zwanger bent of net bevallen bent want ze hebben gewoon heel veel voor een relatief lage prijs. Maar ze hebben ook een cadeaupakket die je aan kunt vragen! Na het aanvragen kun je hem in de winkel ophalen.

Baby Dump Cadeaupakket

Stichting Babyspullen Startpakket

Deze stichting is een non-profitorganisatie die door middel van donaties pakketten samenstelt voor moeders die het financieel niet zo breed hebben. Dus als jij die ondersteuning goed kunt gebruiken zou ik dit pakket zeker aanvragen! Je vindt in het pakket onder andere babyspullen en kleding.

TasBaby.nl Cadeautas

In deze tas vind je allemaal leuke babyspullen. Denk hierbij aan zonnebrand, een knuffel, een groeimeter, een fotolijstje en een geboorteballon. Erg leuk dus! Je kunt hem hier aanvragen.
Let op: deze is niet gratis, je betaalt namelijk de verzendkosten.

Babypoint Zwangerschaps- en Geboortepakket

Ook hier kun je een gratis pakket aanvragen sterker nog; je kunt er twee aanvragen! Het Zwangerschapspakket én het Geboortepakket. Wil je borstvoeding gaan geven? Dan is dit pakket extra handig, er zit namelijk een boekje in met deskundige informatie.

Een boekje

Geen doos, wel een leuk boekje! Na de geboorte van je kind kun je hier een schattig leesboekje ontvangen.

Baby en Tiener geboortedoos

Deze ontzettend leuke baby en tiener geboortedoos mag je gratis ophalen na het invullen van het formulier. Je kunt in dit doosje de eerste tandjes, haarlokjes en foto’s bewaren van je kindje. Er staat wel bij: op = op, dus het kan zijn dat ze niet meer beschikbaar zijn als je je inschrijft.

Boekstartkoffertje

Binnen 3 maanden na de geboorte krijg je als het goed is vanzelf bericht van de gemeente met een waardebon voor het Boekstartkoffertje. Met deze bon kun je vervolgens naar de bibliotheek om je kind in te schrijven.
Mocht je de bon niet ontvangen, dan kun je hem hier downloaden.

Een rompertje

Nog een keer geen box, maar ook weer leuk: bij Zeeman krijg je na de geboorte een rompertje cadeau. Je vult je gegevens online in en je kunt vervolgens het rompertje in de winkel ophalen.

Naam sleutelhanger

Deze mama heeft een Facebookpagina en spaart geboortekaartjes. Als je haar 1 (of meerdere verschillende) kaartje opstuurt, mag je in ruil daarvoor een naamsleutelhanger uitzoeken.

Zoals je ziet zijn er ontzettend veel babydozen en zwangerschapsdozen aan te vragen! Hoeveel heb jij er al aangevraagd?

Met deze afbeelding kun je heel gemakkelijk dit babydozen en zwangerschapsdozen overzicht op Pinterest bewaren ♥

Ben je zwanger of net bevallen? Hier vind je een compleet overzicht van alle baby- en zwangerschapsdozen die je kunt aanvragen of ophalen.
♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Reacties

Reacties

10 Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.