Fashion & Styling Producten voor kids

“Niet in de plassen stampen met je goede schoenen!”

Regenkleding kind regenlaarzen

Lekker door de plassen stampen: ieder kind vindt dat toch heerlijk? Ik ben trouwens wel zo’n moeder die stiekem een beetje baalt als ze dat met hun goede schoenen staan te doen. Ik wou dat ik dat wat makkelijker los kon laten, maar dat lukt niet. Dus laat ik dat, als ik erbij ben in ieder geval, niet gebeuren. Des te leuker vonden Daan en Jesse het toen ze wél los mochten gaan in de plassen. Niet met hun normale schoenen, maar met regenlaarzen.

regenjas natuur

Vies worden mag!

Nu klinkt het trouwens bijna alsof de jongens niet vies mogen worden als ze hun normale kleren of schoenen aan hebben, maar zo is het ook weer niet hoor. Ze voetballen in de speeltuin gewoon met hun goede schoenen en regelmatig komen ze thuis met grasvegen op hun broek van het vallen. Prima. Natuurlijk, liever had ik dat ze na school braaf elke dag een oude broek aan zouden komen doen, maar eerlijk is eerlijk: wat een gedoe. Dus in dat opzicht kan ik het prima loslaten. Maar natte goede schoenen, dat is voor mij gewoon een no go. Zeker in de herfst of winter, want je krijgt ze lastig droog. Bij de verwarming zetten mag niet, aangezien de zolen dan kromtrekken. Grote kans dat die schoenen de volgende ochtend echt nog niet droog zijn als ze weer naar school moeten.

regenlaarzen bernstein review

Bergstein regenlaarzen

Daarom shoppen we dus ieder jaar regenlaarzen, zodat ze toch lekker kunnen ravotten. De afgelopen twee jaar hebben ze trouwens met dezelfde laarzen gedaan: kennelijk heb ik die twee jaar geleden nogal groot gekocht ;-). Dit jaar waren ze dan toch echt aan vervanging toe en mijn oog viel op de regenlaarzen van Bergstein, geshopt bij Regenlaarsexpert.nl. Die zijn zó leuk! Ze zitten heerlijk, dat is natuurlijk het meest belangrijk, maar die kleuren! Van die mooie zachte, maar toch felle kleuren. I love it!

regenkleding kind 10 jaar

Kinder regenjas

Dit jaar heb ik voor de eerste keer een regenjas gekocht voor de jongens. Ze gaan vanaf dit schooljaar met de fiets naar de gymles met de klas, en als het regent, gaat de gymles ook gewoon door. Dus dan is het wel zo fijn als ze niet als een verzopen katje daar aankomen en na de gymles ook weer met hun natte kleren terug naar school moeten.

regenjas en regenlaarzen kind 10 jaar 9 jaar

Twinnen met regenkleding

Wist je trouwens dat je met de Bergstein regenlaarzen en regenkleding ook perfect kunt twinnen? Ze hebben die namelijk beide in zowel kindermaten als in volwassen maten. Echt heel leuk! Zie je je al lopen met je mini, in dezelfde regenkleding als papa of mama?
Daan en Jesse moesten daar met hun bijna 10 jaar natuurlijk niets van hebben. Wat ik snap, maar stiekem ook wel jammer vindt hoor ;-).

Heb jij ook al regenkleding en regenlaarzen in huis voor de herfst?

regenlaarzen klimmen klauteren


Lees ook: Stylish de regen trotseren! 

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.