Fashion & Styling

Moeder zijn is: je mooi voelen

Moeder zijn is: je mooi voelen

Als mama wil je er toch ook gewoon mooi uitzien, zodat je lekker in je vel zit? Ik heb nieuws voor je: dat mág ook gewoon! Of je nu net een paar maanden moeder bent of al jaren: het is belangrijk dat je je lekker in je vel voelt. Daar kun je onder andere voor zorgen met je kleding en je accessoires. Draag kleding die lekker zit en waar je je mooi in voelt en maak het af met accessoires. Vandaag wil ik inzoomen op de accessoires, en dan in het speciaal sieraden van goud.

Oorbellen

Zelf draag ik altijd oorbellen. Kleintjes hoor, geen grote ringen of lange oorhangers. Dat is niet zo mijn ding, hoewel ik het bij anderen wel prachtig kan vinden! Maar ik vind de kleine oorbellen die echt ergens voor staan altijd het meest bijzonder en het meest mooi. Ik draag eigenlijk altijd zilveren of witgouden oorbellen, omdat ik dat mooier vind bij mijn gezicht. Ik heb een lichte huidskleur en dan vind ik daar een zilverkleur mooi bij staan. Zelf heb ik kleine sterretjes, die voor mij staan voor iets bijzonders.

goud sieraden oorbellen

Armbandje(s)

De ultieme dames sieraden zijn wat mij betreft armbandjes. Ik zeg bewust armbandjes, omdat ik dunne armbandjes mooier vind dan brede armbanden. Gouden armbandjes vind ik altijd heel chique staan bij een nette (werk)outfit, maar juist heel sexy bij een casual look of een outfit waar je mee op stap gaat. Zeker als je meerdere dunne armbandjes met elkaar combineert, eventueel samen met een mooie gouden horloge, staat dat te gek!

gouden sieraden moeder

Ringen

Naast mijn witgouden trouwring (waar ik nog altijd verliefd op ben) draag ik niet vaak andere ringen. Ik heb een aantal gouden ringen die ik van mijn moeder heb gekregen. Vooral daarom vind ik ze mooi, want qua uiterlijk zijn ze niet helemaal mijn stijl. Ik heb er wel eens over nagedacht om ze om te smelten tot een ander gouden sieraad, maar nog nooit de stap daadwerkelijk gezet. Het zijn twee brede gouden ringen, terwijl mijn voorkeur meer uit gaat naar dunne gouden ringen. De twee ringen op de afbeelding hieronder, van Isabel Bernard, vind ik prachtig. Zowel de witgouden als de gouden ring. Misschien zou een combinatie van die twee aan 1 vinger ook wel heel bijzonder staan.

Lekker in je vel

Zoals ik al zei, het is vooral belangrijk dat je draagt waar je je fijn bij voelt zodat je lekker in je vel zit en jij je mooi voelt. Voor de een is dat een net jurkje met hoge hakken en prachtige gouden sieraden. Voor de ander is dat een casual spijkerbroek met sneakers. Beide prima, want het gaat om jou!

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.