2 jaar Verjaardag & Traktaties

Leukste cadeaus voor een 2-jarige jongen

De LEUKSTE verjaardags cadeaus voor een 2-jarige!
Joyce

Mijn jongste wordt eind september twee, dus ik ben druk bezig met het zoeken naar leuke cadeautjes. Tijdens het zoeken kwam ik erachter dat er ook een hoop handige sites zijn waar je snel iets leuks kunt vinden. De fijnste is toch nog altijd Bol.com. Daar kun je bijvoorbeeld intikken voor welke leeftijd je zoekt, hoe duur, jongen/meisje en wat ze leuk vinden. Echt ideaal! Je krijgt dan een hele lijst aan ideeën. Inmiddels is mijn lijstje compleet en heb ik de leukste cadeautjes voor je op een rijtje gezet. Scheelt jou weer een hoop zoekwerk. Hier dus de leukste cadeaus voor een 2-jarige op een rijtje!

De leukste verjaardags cadeaus voor een 2-jarige

Electro wonderpen Nijntje

Van Electro word ik sowieso altijd blij. Die hebben voor elke leeftijd zoveel leuke dingen. Zo ook deze wonderpen van Nijntje. Het stimuleert de ontwikkeling en de nieuwsgierigheid van je kind. Dit spel bevat 12 kaarten en natuurlijk de wonderpen. Je kind moet op de kaart het juiste antwoord aantikken en het lampje gaat branden. De kaarten die erbij zitten zijn al vanaf de leeftijd van twee jaar te spelen. Hoe leuk?!

Duplo

Duplo is ook altijd goed. Je hebt zoveel verschillende dingen en thema’s. Zo heb je de getallentrein, huisjes, in disney-thema, auto’s, brandweer, maar ook speciale huisjes in het roze. Voor iedereen geschikt en leuk. Vooral het familiehuis vind ik een aanrader! Het fijne van duplo is dat het grote blokken zijn, dus ideaal voor jonge kinderen.

Cadeaus voor een 2-jarige: Loopfiets

Kinderen kunnen vanaf ongeveer twee jaar op een loopfiets. Een mooie tussenstap voordat ze leren fietsen. Er zijn ontzettend veel verschillende loopfietsen. Een houten model is mooi, maar niet alle kinderen passen daar al op en vaak zijn ze zwaar. Bij bol.com heb je mooie, maar ook lichte fietsjes te koop. Super leuk als cadeau voor je kind. Kijk hier voor een mooi overzicht van allerlei loopfietsjes. Ook deze walvis loopwagen vinden wij trouwens geweldig, maar is helaas niet meer te koop.

SpeelgoedSpeelgoed

Magnetisch tekenbord

Heb je een echte kunstenaar en geen zin om veel papier te verbruiken? Met dit tekenbord kunnen veel verschillende tekeningen maken en weer uitvegen. Ideaal voor in de auto of onderweg. Mijn jongste is er in ieder geval helemaal weg van. SES heeft een mooi stevige.

VTech Zoef Zoef dieren en ToetToet auto’s

Ooit riep ik dat ik nooit speelgoed wilde met geluid, maar de Zoef Zoef dieren zijn toch wel heel erg leuk. Mijn zoontje heeft de Toet Toet auto’s en die vond ik al geweldig, maar de dieren zijn ook erg leuk. Elk dier heeft zijn eigen naam en zijn eigen liedjes. Daarbij is heel veel te koop zoals een baan, een huisje, kippenhok en nog veel meer. Gegarandeerd urenlang speelplezier!

Fisher-Price leerplezier Game en Leer controller

Wie heeft er nu geen gamecontroller in huis? Alle kinderen groeien er toch mee op? Tijdens het zoeken naar leuke cadeautjes kwam ik deze leuke controller voor peuters tegen. Wat een grappig ding! Spelenderwijs maken ze kennis met cijfers, vormen, kleuren en nog veel meer. Wanneer je kind de joystick gebruikt en op de ABCD-en cijferknoppen drukt, horen ze vrolijke liedjes, geluiden en zinnetjes. Echt super leuk! En dan pakken ze ook niet elke keer je gamecontroller wanneer je een spelletje wil spelen!

Puzzels

Puzzels zijn er te vinden in alle soorten en maten. Voor elke leeftijd is er wel iets te vinden. We hebben er hier dan ook veel van liggen thuis. Een puzzel is altijd leuk om te geven en te krijgen. De puzzels van hout vind ik voor jonge kinderen erg geschikt omdat die niet snel kapot gaan. Ideaal.

Kijk hier voor meer inspiratie voor de eerste verjaardag én voor de leukste cadeaus voor een 2-jarig meisje.

Cadeaus voor een 2-jarige jongen: Poppen

Mijn dochter is dol op verzorgen van poppen, maar dit is natuurlijk ook een super leuk cadeau voor jongens! Het uit- en aankleden vinden alle kinderen al leuk om te doen. Baby Born heeft voor verschillende leeftijden een geschikte pop.

Soep in bad- waterspeelset

Er zijn zoveel dingen voor in bad, maar deze vond ik wel geniaal! Meestal zijn het visjes of bootjes, maar nu kunnen ze hun eigen soep maken in bad! Dus lekker bezig zijn en bedenken wat je in je soep wil, terwijl je haren worden gewassen. Dat is toch voor iedere 2-jarige een feestje? Bij mij staat hij al op het lijstje!

Ik ben erg benieuwd wat jullie hebben gekocht voor de tweede verjaardag van jullie kinderen. Laat je het mij weten?

Met deze afbeelding kun je heel gemakkelijk deze verjaardags cadeaus voor een 2-jarige op Pinterest bewaren ♥

Ben je op zoek naar de leukste verjaardagscadeaus voor een 2-jarige? Kijk hier voor de leukste cadeaus waar je een 2-jarige mee kunt verrassen!

Lees ook:
Cadeautips voor een 1-jarige jongen
Cadeautips voor een 3-jarige jongen
Cadeautips voor een 4-jarige jongen
Cadeautips voor een 5-jarige jongen
Cadeautips voor een 6-jarige jongen

Cadeautips voor een 7-jarige jongen
Cadeautips voor een 8-jarige jongen
Cadeautips voor een 9-jarige jongen
Cadeautips voor een 10-jarige jongen
Cadeautips voor een 11-jarige jongen

Cadeautips voor een 12-jarige jongen

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 11 Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.