Fashion & Styling

TIP: deze super leuke kinderkleding webshop wil je niet missen!

Ik heb een voor mij nieuwe online kledingwinkel gevonden voor jongenskleding en ik moet deze echt met jullie delen! Ze hebben namelijk te gekke kinderkleding en wat de naam van de winkel misschien niet doet vermoeden: ook voor oudere jongens en meiden hebben ze te gekke kleding! Ik heb het over de webshop schattigebabykleertjes.nl. Want naast, inderdaad, heel veel schattige babykleertjes hebben ze echt een te gek aanbod voor kinderen tot en met ongeveer 12 jaar.

Like Flo

Toen ik op de website keek viel me al direct op dat ik al mijn favoriete kinderkleding merken voorbij zag komen. Name it, Vingino, B.Nosy, Quapi, TYGO & vito en zo kan ik nog wel even doorgaan. Ook voor meiden hebben ze dezelfde gave merken waaronder ook het nieuwe merk Like Flo. Van dit laatste merk gaat de kleding overigens tot maat 92. Ik wil je overigens wel echt even mijn favoriete Like Flo items laten zien, want wellicht ken je het merk nog niet en dan zou het zonde zijn als je geen idee hebt wat voor kleding ze hebben. Ik vind de stijl van Like Flo namelijk gewéldig! Op de afbeelding hieronder mijn favorieten. Echt hoor, als ik een meisje had, dan wist ik het wel!

Vingino

Zoals ik al zei zag ik ook Vingino langskomen en laat Vingino nou net een van mijn favoriete jongenskleding merken zijn. De kleding sluit altijd mooi strak aan en dat vind ik bij mijn twee slanke mannen erg mooi staan. Vooral de lijn in samenwerking met Daley Blind vinden Daan en Jesse geweldig, wat ook niet zo raar is voor twee echte voetballers. Verder zijn de designs van Vingino vrijwel altijd strak met het logo dat duidelijk naar voren komt. Bij de meiden zien we dit seizoen veel panterprintjes en luipaardenprintjes. Dat is natuurlijk ook helemaal hot op het moment!

B.Nosy

Ik wist het niet, maar B.Nosy heeft dus ook leuke kleding voor oudere kids! Ik dacht dat dit merk met name voor de kleinere kinderen was, maar ik heb dus echt leuke shirts geshopt voor mijn 9-jarigen. Voor zowel meiden als jongens hebben ze stoere kleding, dus echt een aanrader! Voor Daan en Jesse kocht ik een paar shirts van dit merk, maar ik zag voor meiden ook zúlke leuke jurkjes!

En nog veel meer..

Naast deze drie merken hebben ze nog veel meer leuke baby- en kinderkleding voor jong en oud, dus echt een aanrader om eens op de site te kijken. Bij de nieuwe collectie, maar ook bij de sale zit zoveel leuks tussen! Ik heb er in ieder geval een favoriete kinderkleding webshop bij!





♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 



No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.