Fashion & Styling

Keuzestress: welke lamp moet ik kiezen!

Keuzestress: welke lamp moet ik kiezen!
Linda - Go or No Go

Lampen: er zijn er zoveel, en misschien is dát ook wel wat het juist lastig maakt? Ik ben serieus al maanden op zoek naar een leuke wandlamp voor op de speelkamer en een mooie hanglamp voor onze zithoek in de woonkamer. En ik heb inmiddels al honderden lampen voorbij zien komen, maar volgens mij heb ik een beetje last van keuzestress. Het was in ieder geval hoog tijd om voor mezelf mijn favorieten op een rijtje te zetten. En ik dacht, die kan ik net zo goed delen met jullie, wie weet voor jullie weer handige inspiratie voor in je eigen huis!

Een Oosterse hanglamp

Ik begin even met onze zithoek in de huiskamer, oftewel het gedeelte waar onze bank en televisie staan. Op dit moment hebben we er een plafondlamp hangen, maar eigenlijk ben ik daar niet heel happy mee. Deze lamp heeft vier spotjes en eigenlijk vind ik dat niet zo warm overkomen. Ik heb liever een mooie hanglamp die direct zorgt dat het een eyecather in je huiskamer is. Ik vind bijvoorbeeld zo’n Oosterse hanglamp geweldig, die ervoor zorgt dat je huiskamer door de lichtinval vol patroontjes komt te staan. Maar manlief is het daar niet helemaal mee eens, dus een Oosterse hanglamp kopen wordt hem niet. Jammer wel, want dan vínd ik een lamp die ik geweldig vindt, denkt de wederhelft daar anders over. Dus er zat niets anders op dan verder te kijken naar andere hanglampen en dan met name naar industriële hanglampen, want die hebben dan toch wel mijn voorkeur. De mooiste die ik gevonden heb, zijn de twee hanglampen op de afbeelding hieronder. Beide kwam ik tegen op de website van Lampen24.nl en gelukkig vindt mijn man deze twee lampen ook erg mooi. Wat ik al zag, is dat je 30 dagen bedenktijd hebt wanneer je een lamp aanschaft. Dat is natuurlijk super fijn, want dan kan ik kijken of de lamp ook daadwerkelijk ook mooi staat, en anders stuur ik hem weer terug. Retourneren is gratis, dus dat is fijn geregeld! Nu alleen nog een keuze maken tussen deze twee!

Keuzestress: welke lamp moet ik kiezen!

Een wandlamp voor de speelkamer

Zoals ik al zei zoeken we ook een wandlamp voor op de speelkamer. We gaan hier bewust voor een wandlamp, omdat ik dat super sfeervol vindt staan. En aangezien de sfeer wat betreft inrichting soms ver te zoeken is met al het speelgoed, de spelletjes en de Gravitrax banen door de speelkamer heen, is het toch wel fijn om met dit soort accessoires de sfeer te kunnen maken. Ik ga overigens bewust niet meer voor echte kinderkamer lampen, omdat Daan en Jesse inmiddels bijna 10 jaar zijn. Wat mij betreft hoeft een echte kinderlamp dan niet meer.
We hebben mooie kasten in de speelkamer staan en daar moet de wandlamp wel mooi bij passen. Daarom is het zoekgebied voor de wandlampen voor mij gelukkig wel iets kleiner, maar dan nog is er zo veel keuze! Ik vind er ook zo veel mooi, dat een top drie uitkiezen al een hele opgave was. Maar….het is gelukt! Hieronder zie je mijn favoriete wandlampen.

Keuzestress: welke lamp moet ik kiezen! wandlamp hanglamp

Ik ben super benieuwd welke hanglamp en wandlamp jij zou kiezen en waarom! Laat het me hieronder weten in de reacties.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.