4 jaar 5 jaar 6 jaar 7 jaar 8 jaar Game reviews Reistips

Een goede kindercamera voor 4 jaar en ouder

Een goede kindercamera voor 4 jaar en ouder
Rosie

Ik fotografeer veel en graag. Het meeste fotografeer ik met mijn telefoon, want ja, die heb ik nou eenmaal (bijna) altijd bij de hand. Er zijn gevallen dat ik mijn ‘echte’, kwalitatief betere, fototoestel tevoorschijn haal: bij verjaardagen, uitjes en op vakantie. Tijdens de vakantie van afgelopen jaar kwam ik erachter dat ik niet de enige van het gezin was die graag foto’s maakt. Onze dochter van drie jaar wilde ook steeds mijn fototoestel gebruiken om foto’s te maken. Natuurlijk mocht ze dit af en toe, onder toeziend oog van mij, maar ik moet eerlijk zeggen dat mijn fototoestel iets teveel geld heeft gekost om door een 3-jarige intensief te laten gebruiken. Dus ging ik op zoek naar een goede kindercamera.

Kindercamera van de Lidl

Drie weken na de vakantie werd onze dochter 4 jaar. Wat is voor haar nu een mooier cadeau dan een kindercamera? Ik wilde een camera waar ze veel foto’s mee kon maken, die tegen een stootje zou kunnen en die niet al te duur was (want ja, het kan zomaar eens zijn dat ze over een paar weken het fototoestel stof laat happen in de kast).

En daar stond hét toestel opeens in het foldertje van de Lidl: de kindercamera van Silvercrest. Deze camera heeft een robuuste behuizing en een kindvriendelijke vormgeving. De camera is voorzien van een display met een overzichtelijk menu, een 16 GB geheugenkaart en een koord zodat de kinderen de camera om hun nek kunnen hangen. Je kunt er 9.999 foto’s mee maken (van 1,3 megapixels), dus je kind kan vooruit! Daarnaast zit er een zelfontspanner op, een 3-voudige-fotofunctie, 8 verschillende fotolijsten en je kunt er video’s mee maken.
De camera is verkrijgbaar in blauw en lichtroze.
Prijs in de winkel: €39,99 en prijs online: €24,99.
Dus op haar 4e verjaardag kreeg onze dochter: een kindercamera.

Een goede kindercamera voor kleuter kind 4 jaar

Conclusie: een fototoestel voor 4-jarigen

Onze dochter is zeker een paar keer per week aan het fotograferen. Alles en iedereen komt aan de beurt: onze puppy, haar broertje (wat hij zelf helemaal niet leuk vindt), papa en mama, de tafel, haar speelgoedkist, de keuken, de stoelen, de glijbaan van buiten en zelfs het bezoek moet eraan geloven. ‘s Avonds als onze dochter in bed ligt, kijk ik vaak even wat ze vandaag weer heeft gefotografeerd. Het is mooi om te zien hoe een dag er door de ogen van een kind uitziet. En ik moet toegeven: van de 10 foto’s die ze maakt zijn er 4 toch echt nog mooi ook!

Ik kan eigenlijk alleen maar positieve punten voor deze camera opnoemen en ik weet zeker dat deze camera ook mee gaat als we een dagje weg gaan, want het is altijd mooi om te zien hoe kinderen de dag hebben beleefd.

Let op: voordat je nu denkt: hé die kindercamera lijkt mij ook leuk voor mijn kind/neefje/nichtje/…er is een kleine maar… Deze kindercamera is momenteel (online) uitverkocht bij de Lidl. Het kan zijn dat deze kindercamera nog verkrijgbaar is in één van de winkels of dat deze rond de feestdagen weer online te verkrijgen is. Houd de site van de Lidl dus in de gaten.

Een goede kindercamera voor kleuter kind 4 jaar

Andere kindercamera’s

Ik ben voor jullie op zoek gegaan naar een alternatief die lijkt op de kindercamera van de Lidl met ongeveer dezelfde functies en prijs. Ik heb er zelf geen ervaring mee, maar wat ik kan lezen en zien kot=mt de volgende kindercamera in de buurt van de kindercamera van de Lidl:

Met deze afbeelding kun je heel gemakkelijk deze kindercamera blog op Pinterest bewaren ♥

Het is erg leuk om je kind zelf foto's te laten maken op bijvoorbeeld vakantie of tijdens een uitstapje. Zo zie je de vakantie of het dagje weg door de ogen van een kind! Handig ook als je een fijne kindercamera hebt. Hier vind je de beste kindercamera voor 4 jaar en ouder.

Lees ook: Kindercamera Silvergear

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.