10 jaar 11 jaar 12 jaar 13 jaar 14 jaar 15 jaar 16 jaar 6 jaar 7 jaar 8 jaar 9 jaar

De beste voetbaltafel voor je kind of tiener

De beste voetbaltafel voor je kind (van 6 tot 16 jaar)
Linda - Go or No Go

Voetbaltafels heb je in vele soorten en maten en dus zie je ook veel verschil in kwaliteit en prijs. We spreken een aantal voetbaltafels door, zodat je zelf kunt kijken welke het beste bij jullie past. Zo kies je met een beetje hulp de beste voetbaltafel voor je kind!

De beste voetbaltafel voor je kind

Wat de beste voetbaltafel voor je kind is, ligt natuurlijk ook aan de leeftijd van je kind. Hoe ouder hij of zij wordt, hoe steviger en zwaarder de tafel moet zijn. Dit voetbaltafel overzicht staat op volgorde van laag in prijs tot hoog in prijs en daarmee ook van laag tot hoog in leeftijd.

1. Buffalo voetbaltafel – Runner

De goedkoopste voetbaltafel is de Runner van Buffalo. Deze voetbaltafel is echt voor de beginners, kinderen vanaf 6 tot 10 jaar kunnen hier prima op spelen. Hij is 17.5 kilo en de afmetingen zijn 121 x 61 x 78.8 cm. Hiermee is hij qua grootte wel prima, maar qua gewicht is het een lichtgewichtje. Zoals gezegd: een prima voetbaltafel om mee te beginnen.

2. Cougar Offside voetbaltafel

Deze Cougar Offside is een prima betaalbare voetbaltafel voor kinderen tot 12 jaar. Heb je jongens van rond de tien jaar waar je een voetbaltafel voor wil aanschaffen, dan zou ik deze niet kiezen. Maar zijn je kinderen rond de 6 jaar, dan is dit zeker een goede optie!
Deze Cougar Offside is 122 x 61 x 79 cm en weegt 22 kilo. De tafel staat stevig en ziet er stoer uit. Een prima tafel om mee te beginnen voor kinderen tussen de 6 en 8 jaar die willen tafelvoetballen.

3. Cougar Scorpion Kick (opklapbaar)

Deze voetbaltafel is vergelijkbaar met de vorige Cougar. Hij is voor kinderen vanaf 6 jaar prima geschikt en ook deze is qua prijs vergelijkbaar. Wat wél een groot voordeel is aan deze voetbaltafel is dat hij opklapbaar is. Handig als je eigenlijk niet voldoende ruimte hebt! Zo staat hij dus, stabiel, rechtop. Zo bespaar je ruimte wanneer er niet wordt getafelvoetbalt (leuk woord ;-)).
Het monteren van de tafel is een eitje. Deze tafel is ook geschikt voor kinderen tot 12 jaar. Voor volwassenen is hij net wat te laag om lekker op te spelen, namelijk 121 x 61 x 80 cm (lxbxh). Maar voor de ouders die af en toe mee spelen met de kinderen is hij natuurlijk prima geschikt.

4. Buffalo voetbaltafel – Shoot

De Shoot voetbaltafel van Buffalo kenmerkt zich ten eerste vanwege het prachtige uiterlijk: gemaakt van MDF in houtlook. Hij ziet er super chique uit! Daarnaast is een voordeel dat deze tafel telescoopstangen heeft, waardoor de stangen niet uitsteken en je kind er dus niet een per ongeluk in zijn buik kan krijgen. Ook deze tafel is voor kinderen tot 12 jaar en is 120 x 61 x 81 cm. Qua gewicht is hij 25.5 kilo.

5. BuckShot tafelvoetbal Kicker

We maken nu wel echt een stapje naar de zwaardere voetbaltafels. Zowel letterlijk, als figuurlijk. Deze voetbaltafel is van zware kwaliteit en kan perfect gebruikt worden door tieners en volwassenen. De tafel ziet er netjes uit, alles is met chroom afgewerkt. Een mooie, stabiele voetbaltafel dus!

6. BuckShot tafelvoetbal Silver Bullet

Deze special edition voetbaltafel ziet er natuurlijk geweldig uit, hij is met chroom afgewerkt en dat ziet er te gek uit. Deze tafel is dubbelwandig en weegt maar liefst 60 kilo. Het mag duidelijk zijn dat we met deze voetbaltafel ook wel echt een tafel hebben voor zowel jongeren als volwassenen.
De afmetingen zijn 141 x 77 x 89 cm.

7. BuckShot Voetbaltafel Master League

Nog een stapje hogerop gaan we met de BuckShot voetbaltafel Master League. De tafel der tafels, mag ik wel zeggen. Hoewel ik de vorige voetbaltafel mooier vindt. De Master League is een zware tafel van 70 kilo en is zeer stabiel door stalen stelvoeten. De afmetingen zijn 141 x 77 x 89 cm, vergelijkbaar met zijn voorganger dus. De hoeken van het speelveld zijn oplopend, waardoor je bal nooit stil kan komen te liggen in de hoek. Een luxe en super stabiele tafel!

Ga je toch liever voor een airhockeytafel? Bekijk de beste tafels hier!

Met deze afbeelding kun je heel gemakkelijk dit voetbaltafel voor je kind overzicht op Pinterest bewaren ♥

Een voetbaltafel voor je kind uitkiezen kan lastig zijn. Daarom kun jij met dit overzicht de beste voetbaltafel voor je kind (6 tot 16 jaar) uitzoeken.


Lees ook: speelgoedtips voor 10-jarigen

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 3 Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.