3 jaar 4 jaar 5 jaar 6 jaar Rollenspel

{ Review } | VTech Kidi Super Star Lightshow

VTech Kidi Super Star Lightshow review ervaringen 4 jaar
Linda D

Het is dinsdagmiddag 23 juli, buiten is het broeierig en heet, maar binnen is het koel en galmt er een aankondiging door de microfoon: “Dames en heren, koeken en peren, mag ik een groot applaus voor…… artiest SIEM!!” De menigte applaudisseert en artiest Siem verschijnt lachend vanachter zijn witte tent. Hij neemt de microfoon over en zingt één van zijn grootste hits van het eerste uur: “Schaapje, schaapje, heb je witte wol”. De special effects van discolampen van de VTech Kidi Super Star Lightshow maken het fantastische optreden compleet en de menigte gaat uit haar bol.

Shows, dansen en moppen tappen

Oké, de menigte ben ik en zijn podium is een wobbel, maar dat doet voor (artiest) Siem niet af aan het magische gebeuren. Vanaf zijn eerste ervaringen met de minidisco op vakantie en een moeder die het heel gezellig vindt om samen te zingen en te dansen is er voor Siem een hobby ontstaan! Hij vindt het ontzettend leuk om een hele show op te voeren, te dansen en moppen te tappen. Hoe groter het publiek, hoe leuker! Natuurlijk horen daar ook zelfgemaakte entreekaartjes bij die iedereen dan mag kopen.

De VTech Kidi Super Star Lightshow

Het moge duidelijk zijn dat de VTech Kidi Super Star Lightshow (een hele mond vol) een schot in de roos is! Dit veelzijdige showstuk stond al even op ons verlanglijstje, maar een aantal weken geleden was het dan zover. Het pakket werd bezorgd en zijn kleine handjes glipte na openen direct in de doos. De microfoon en zijn standaard konden niet snel genoeg in elkaar worden gezet. Waar ik graag even alle opties op het display wilden doorlopen (want, ik vind dit zelf ook té leuk), wilde Siem gewoon meteen beginnen.

{ Review } | VTech Kidi Super Star Lightshow ervaringen

Unboxing van de VTech Kidi Super Star Lightshow

De standaard van de microfoon kun je door de verlengstukken in hoogte aanpassen. Siem is 1.06 en op de laagste stand is hij perfect! Het speelpaneel bevat veel toetsen en een heuse roterende discobal, wat mega interessant is natuurlijk. Het heeft ook echt wel even geduurd voordat we alle opties hadden uitgeprobeerd. De ultieme favoriete optie is het aansluiten van een extern apparaat, zoals bijvoorbeeld je telefoon. Er zit een kabeltje bij waarmee je een extern apparaat kunt aansluiten op het speelpaneel en zo speel je de favoriete nummers van je kindje(s) af. Wij waren op het moment dat we de VTech Kidi Super Star Lightshow ontvingen net terug uit Italië en alle minidisco nummers zaten nog vers in ons geheugen. Door deze liedjes af te spelen waanden we ons weer even in Toscane! 😉

Moppen tappen!

Maar, zodra Siem er een stoeltje bij pakt en achter zijn microfoon gaat zitten, weten wij genoeg. Dat wordt moppen tappen! En iedere mop is een succes, want je kunt door de special effects knopjes zelf een applaus afspelen en… een lachend publiek!! Echt heel erg leuk vinden wij. Inmiddels zijn de acht ingebouwde liedjes ons ook niet meer vreemd en galmen die ook regelmatig door de kamer.

VTech Kidi Super Star Lightshow lampjes

VTech Adapter

Siem kan er echt geen genoeg van krijgen en dus waren de bijgeleverde batterijen (4x AA) na veelvuldig gebruik ook op! Je hebt op dat moment meerdere opties; reguliere nieuwe batterijen, oplaadbare batterijen of een VTech adapter kopen. Wij deden het laatste, omdat hij hier heel vaak gebruikt wordt en de adapter ook bruikbaar is voor ander VTech speelgoed. En bij ons als VTech fans, komt deze vast nog vaker van pas!

Muziek magie

Tot slot wil ik graag nog wat andere opties van de Vtech Kidi Super Star Lightshow delen, welke wij ook nog verder moeten gaan ontdekken en zeker de moeite waard zijn om te delen! Het paneel bevat ook een “Muziek magie “- toets waarmee je bij een bestaand liedje de stem van de zanger(es) zachter kunt zetten of zelfs helemaal kunt verwijderen, maar waarmee de melodie wel door blijft gaan. Zo is je kindje echt de ster!

kidistar vtech 4 jaar

En nog meer!

Verder kun je ook een opname maken en terug luisteren of zelfs vervormen met vier verschillende effecten. Erg grappig hoor, van bijvoorbeeld een hoog stemmetje naar een hele lage stem. De verwondering en verbazing op het gezicht van je kindje(s) is heel vermakelijk!!

Go or No Go

Is je kindje dol op muziek en dans? Dan is dit echt een enorme aanrader! Maar is het ritmegevoel nog wat minder ontwikkeld? Ook dan kunnen de verschillende spelletjes en activiteiten uitkomst bieden. Een absolute GO!

vtech superstar kidi 6 jaar

Feitjes

  • Leeftijd: vanaf 4 jaar
  • Kleuren: Verkrijgbaar in roze en zwart
  • Prijs: € 56,99

Met deze afbeelding kun je heel gemakkelijk deze VTech Kidi Super Star Lightshow review op Pinterest bewaren ♥


Lees ook
VTech Bla Bla Blocks Trein review
Kidi Super Star Move review

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.