1 jaar 2 jaar 3 jaar 4 jaar Rollenspel Speelfiguren & Voertuigen

{ Review } | Speelgoed uit de Klorofil wereld

klorofil wereld
Linda D

Weet je nog dat je vroeger speelde met die ontzettend leuke speelboom met allerlei verborgen plekjes en mogelijkheden? Of je antwoord op deze vraag nu “ja” of “nee” is, maakt eigenlijk niet uit.  Ik weet namelijk zeker dat je hier enthousiast over gaat zijn: ontdek de wereld van Klorofil!

Oude tijden herleven met de magische speelboom!

Persoonlijk vind ik het zo leuk wanneer speelgoed van vroeger, weer opnieuw een hit wordt! En dat is exact wat er gebeurt bij het speelgoed van Klorofil. De Klorofil wereld is een fantastische magische wereld waarbij de natuur en haar bewoners centraal staan.
De wereld kan zo groot gemaakt worden als dat jij zelf wilt, omdat hij bestaat uit drie productcategorieën. Namelijk de “Playsets”, zoals deze magische boom! Maar tot de “Playsets” behoort ook het “paddenstoelhuis”, het “hazelnoothuis” en het “betoverde park”. De nieuwste uitbreiding van 2020 is dit leuke appeltje. Stuk voor stuk een lust voor het oog en daardoor zeer uitnodigend voor je kindje(s).

Speelgoed uit de Klorofil wereld magische speelboom

Kloro’Go

Daarnaast heb je de categorie Kloro’Go! Dit is een hele leuke eerste toevoeging aan de door jou (of je kindje(s)) gekozen playset. Hierbij kun je namelijk kiezen uit een helikopter, een bus, een auto met zijspan en een quad. Allemaal voorzien van een schattig dierenvriendje! De derde en laatste categorie om het geheel nog completer te maken zijn de Kloro’families! Er zijn vier families welke ieder bestaan uit twee ouders en twee kindjes. Alle dierenvriendjes zijn voorzien van een holte aan de onderzijde waardoor ze heel eenvoudig op bijvoorbeeld de auto of de schommel te bevestigen zijn.

Speelgoed uit de Klorofil wereld magische speelboom

De magische speelboom van Klorofil

Wij hadden het grote genoegen om Siem kennis te laten maken met de magische speelboom en de helikopter! De magische speelboom is voorzien van maar liefst twee dierenvriendjes, een auto, twee bedden, een bank, vijf stoelen, een tafel en een schommel! Direct een complete spelbeleving!
Het grote genieten begint al bij het openen van de boom. Door op de knop bovenop de boom te drukken “popt” hij open! En daarmee onthult de speelboom haar geheimen! Een slaapkamer, een badkamer,  een keuken , een woonkamer en zelfs een garage! Er was echt ontzettend veel om te ontdekken.

Al gauw had Siem een draaiwieltje aan de zijkant van de boom gespot… toen hij daar aan draaide gebeurde er wat in de boom! Er kwam een lift naar boven, wow wat een magie!! Helemaal door het dolle heen werd de struik die voor de boom ligt, gebruikt als verstop plek, mocht een dierenvriendje in de helikopter en de ander ging even lekker schommelen. Tal van spellen werden bedacht en uitgevoerd, het prikkelde duidelijk zijn fantasie!

De magische speelboom van Klorofil

Handig om mee te nemen

Enthousiast als hij was, mocht de speelboom nog diezelfde dag mee naar het koffiebezoekje bij oma. Nu zul je wellicht denken, wat onhandig met al die losse spulletjes?
Nee hoor, niets is minder waar. Alles plaatste we in de boom, we haalde de inklapbare trap naar boven en met een duw op de bovenzijde van de boom zat alles veilig opgeborgen. Ik zag het ook even als een test voor deze review, om te zien of de boom gesloten bleef of deze toch midden op de weg per ongeluk open zou schieten. Nou, ik kan je gelukkig vertellen dat hij keurig dicht bleef.
Door het handige handvat bovenop kon Siem de boom makkelijk zelf dragen en trots aan oma gaan laten zien.

handig speelgoed om mee te nemen

Gratis verhalenboekje

Keer op keer worden er nieuwe verhalen gecreëerd. Op de website van Klorofil kun je ook een gratis verhalenboekje downloaden. Hiermee inspireer je je kindje(s) wellicht nog meer in het bedenken van nieuw spel en het ontdekken van nog meer mogelijkheden.

Go or No Go

Nu wij hebben ervaren dat Siem het erg leuk vindt om met het speelgoed van Klorofil te spelen, staat een verdere uitbreiding inmiddels op het wensenlijstje! Dus wie weet, gaan we  de set met zijn verjaardag of later in het jaar verder uitbreiden. Duidelijk mag zijn, dat het een hele dikke vette GO is!

Facts – Klorofil

Met deze afbeelding kun je heel gemakkelijk deze review van de Klorofil Magische Speelboom op Pinterest bewaren ♥





♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 



3 Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.