10 jaar 11 jaar 12 jaar 13 jaar 14 jaar 5 jaar 6 jaar 7 jaar 8 jaar 9 jaar Speelgoed Trends & Hypes

{ Review } | Pop Pops Snotz en Pop Pops Pets

{ Review } | Pop Pops Snotz en Pop Pops Pets
Linda - Go or No Go

Unboxen, slijm, figuurtjes sparen en een beetje viezeriken: de nieuwste Pop Pops Snotz en Pop Pops Pets van Yulu hebben dit allemaal en ze spelen hiermee perfect in op alle speelgoedrages tot nu toe. Lees hier onze review van Pop Pops Snotz en Pop Pops Pets.

1. Wat zijn Pop Pops Snotz?

Pop Pop Snotz zijn kleine, groene, ronde, met slijm gevulde rondjes die je open kunt knijpen. Door in de Pop Pops Snotz te knijpen, ploft hij als het ware open en vliegt het slijm uit de Pop Pops Snotz. En in sommige gevallen niet alleen slijm, maar ook kleine, zachte monsterfiguurtjes. Het beste kun je de Pop Pops Snotz vergelijken met bubbeltjesplastic, maar dan in plaats van alleen lucht ook gevuld met slijm. En welk kind vindt het nou niet leuk om bubbeltjesplastic open te knijpen? Daan en Jesse vinden dat altijd geweldig om te doen, en nu dus helemaal nu er ook nog eens slijm uit komt gelopen.

review Pop Pops Snotz verpakking

Pop Pops Snotz hamer!

Gelukkig vliegt de slijm er niet met zoveel geweld uit dat het alle kanten op schiet. De slijm ontploft er als het ware uit, maar wel braaf. Het komt eruit gelopen, zonder dat het eruit valt of schiet. In plaats van knijpen in de Pop Pops Snotz, kun je ook met een voorwerp op de bubbeltjes slaan en zo het slijm eruit krijgen. Dat kan met een coole Pop Pops Snotz hamer, maar ook gewoon met een plastic beker ofzo.

Snotz sparen

Er zijn maar liefst 60 Pop Pops Snotz figuurtjes die je kunt verzamelen. Deze slijmerige Snotz zijn kleine monstertjes. Sommige zijn zeldzaam of super zeldzaam, dus extra leuk als je een van de limited editions tegenkomt! De Snotz zijn gemaakt van een zacht materiaal, waardoor je je ook niet pijn kunt doen tijdens het poppen van de Pop Pops.

Het slijm van de Pop Pops Snotz

Het slijm van de Pop Pops Snotz is groen en geel. Het slijm is redelijk dun en nattig, maar niet plakkerig. Het slijm uit de Pop Pops Pets is iets zachter en fluffy-er (en roze en paars). Daan en Jesse hebben al het slijm door elkaar gemengd en dat resulteerde in een hele grote bak vol slijm. Fantastisch vonden ze dat natuurlijk!

slijm snots pop

2. Wat zijn Pop Pops Pets?

Ze zeggen dat ze zo klein als zijn een knikker, de Pop Pops Pets. Het zijn kleine magische schepsels. Ieder wezentje  is voorzien van iets bijzonders. Het liefst verschuilen deze wezens zich elke dag in een eigen bubbel. Teckels, kleine katten, varkentjes, luiaards, lama’s en pinguïns. Pop Pops Pets zijn dus lieve kleine diertjes die leven in de wondere wereld die Poptropolis heet. Het is aan jou om deze pets uit hun bubbel te bevrijden. Dit doe je door te poppen. Je kan in de bollen (bubbels) knijpen, slaan of het lekker open pulken. En dan is er een verrassing. Deze diertjes wonen namelijk in slijm. Heerlijk nat, slijmerig slijm in het paars of roze.

pop pops pets review slijm

Flinke familie

60 wezentjes zijn er dus te verzamelen en ieder wezentje heeft een hele familie. Zoals vaker met verzamelobjecten zijn er weer verschillende gradaties. We hebben gewone, zeldzame, hele zeldzame en special editions! Dat maakt het verzamelen extra leuk. Ze voelen een beetje squeezie want ze zijn gemaakt van rubber. Ieder diertje is zo leuk uitgedacht. Wat te denken van de Kerstmis lama? Of een kat verkleed als hotdog? En om de zeehond sushi hebben we erg gelachen!

pop pops pets review slijm

Verschillende verpakkingen

Er zijn verschillende verpakkingen waar de Pop Pops Pets in komen. Zo heb je een drie pack. Deze bestaat uit drie bubbels met slijm en één verrassing diertje. Er is ook een starters set: dan heb je zes pops en dus twee diertjes. Per drie slijm bubbels is er dus één diertje te krijgen.
Naast de gewone verpakkingen is er ook een super schattige Pop Pops Pets Carrousel te verkrijgen. In deze verpakking zit een draaimolen waar je je diertjes in kunt zetten en daarnaast nog 18 bubbels om te poppen.

Go or No Go

De Pop Pops zijn best een beetje verslavend, je wil steeds meer uitpakken! En zeker omdat je wil kijken of je weer een nieuw diertje hebt. Het slijm is lekker en fijn, maar je moet het wel echt even opbergen ergens in een doosje als je alles gepopt hebt, zodat het slijm goed blijft. Voor schatzoekers en verzamelaars zijn de diertjes natuurlijk geweldig.

Dit speelgoed is vanaf 5 jaar en dat komt denk ik door de kleine onderdelen. Mijn zoon van vier vond dit namelijk ook geweldig, maar dan kijk ik er natuurlijk even bij mee. Ik voorzie met deze Pop Pops Pets het ideale, kleine schoencadeautje in december of een kleinigheidje om van het eigen zakgeld te kunnen kopen.

pop pops pets review slijm

Feitjes

  • Leeftijd: vanaf 5 jaar
  • Prijs: vanaf € 9,25 en te koop via bol.com

Met deze afbeelding kun je heel gemakkelijk deze Pop Pops Snotz en Pets review op Pinterest bewaren ♥

Pop Pops Snotz en Pets review
♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.