Creatief & Knutselen

{ Review } | Creatief met Hi-Def Creation van Orb

hi-def creation review ervaringen

Als er iemand in dit huis gek is op knutselen, dan zijn mijn meiden het wel. Deze keer was het de beurt aan mijn oudste dochter om een review te doen. Ze was razend enthousiast toen ze het pakket van Hi-Def Creation zag, en wilde dan ook direct beginnen. Maar is dit pakket ook een Go, of toch een No Go? Je leest het in mijn review.

Hi-Def Creation doos

Unboxing Hi-Def Creation

De doos van Hi-Def Creation is van normaal formaat en is lekker kleurrijk. Bij het uitpakken zie je één pakket met verschillende kleuren en het hulpmiddel voor het blenden. Haal deze uit de doos en nummer twee komt ook tevoorschijn. Daaronder vind je twee vellen; eentje met vissen en eentje met een pauw. Dit is dezelfde pauw als degene die op de doos staat. Al die verschillende kleuren op tafel zorgt er al voor dat je snel aan de slag wilt gaan. Dat was dan ook precies wat mijn dochter ging doen.

Hoe werkt Hi-Def Creation?

Het is de bedoeling dat je met de kleurtjes, een soort wasco alleen dan vetter, gaat kleuren. Het mooie aan dit pakket is dat je de kleuren door middel van het blend stokje heel mooi in elkaar over kunt laten lopen. Dit zorgt ervoor dat jouw kleurplaat net dat beetje extra krijgt. Nu lijkt dat heel simpel maar we kwamen er al snel achter dat het nog best lastig is. Je hebt een dikke kant om te blenden, voor de grote oppervlakken, en een dunne kant. Deze is vooral ideaal wanneer je bijvoorbeeld strepen wilt vermengen. Mijn dochter had er plezier in maar werd wel een beetje gepikeerd omdat het niet ging zoals zij het in haar hoofd bedacht had. Ze vindt haar vissen dan ook niet mooi maar ik vind dat ze zeker haar best heeft gedaan!

tekeningen platen

Go or No Go

Ondanks dat mijn dochter het toch moeilijker vond dan in eerste instantie gedacht geeft ze het toch een GO. Ze houdt van kleuren en knutselen en daar hoort dit ook bij. Ze heeft alleen iets meer geduld nodig en moet een beetje oefenen maar ik weet zeker dat dat wel goed komt. ik geeft dit pakket ook zeker een GO! Houdt er rekening mee dat het in het begin misschien wat lastiger kan zijn, maar oefening baart kunst, en dat is hierbij zeker het geval!

Hi-Def Creation eindresultaat

Feitjes

Met deze afbeelding kun je heel gemakkelijk deze review van Hi-Def Creation op Pinterest bewaren ♥

HI-DEF Creation kleuren bleden krijt


Nog meer crea: Pixicade

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.