De leukste bioscoopfilms van 2019 voor kinderen

De leukste bioscoopfilms van 2019 voor kinderen frozen

Op het moment dat ik dit aan het schrijven ben regent het. Midden in de zomervakantie. Niet leuk voor de kinderen maar ook zeker niet voor mij! En natuurlijk zijn er thuis ook genoeg dingen te bedenken om te doen, maar de hele dag thuis zitten vind ik ook niet leuk. De bioscoop is in zo’n geval een goed idee! Nou ja, een bioscoop pakken kan eigenlijk altijd wel, ook wanneer het 30 graden is buiten. In dit artikel vind je een overzicht van de leukste bioscoopfilms van 2019 voor kinderen die nu in de bioscoop draaien, of die binnenkort op het doek te zien zijn.

De leukste bioscoopfilms van 2019 voor kinderen

Leukste bioscoopfilms voor kinderen zomervakantie 2019

 • Toy Story 4 – voor de meeste ouders is dit waarschijnlijk jeugdsentiment, voor de kinderen een hele nieuwe ervaring. Het verhaal gaat over Woody, Andy en Bonnie. Woody is het favoriete stuk speelgoed van Andy al van kleins af aan. In dit verhaal ontdekt Woody hoe groot de wereld van speelgoed is samen met oude en nieuwe vrienden. Kijk hier voor meer info.
 • Huisdiergeheimen 2 – in deze film zien we, net als in het eerste deel, wat onze huisdieren eigenlijk allemaal doen wanneer wij van huis zijn. In dit deel kun je weer genieten van de avonturen van Max, Chloe, Gidget, Mel, Duke Norbert en Sneeuwbal. Kijk hier voor meer info.
 • Juf Roos – ik denk dat elke jong kind wel eens een liedje van Juf Roos heeft gehoord of een aflevering heeft gezien. En omdat Juf Roos jarig is komt er een bioscoopfilm! Buurjongen Gijs versiert de molen met ballonnen alleen gebruikt hij er veel te veel waardoor ze met molen en al opstijgen. Door de vliegende molen worden ze meegevoerd op een spannend avontuur over de hele wereld. Maar zijn ze ook nog op tijd terug om te trakteren? Kijk hier voor meer info.
 • Casper & Emma op jacht naar de schat – Casper & Emma zijn momenteel erg populair en nu is er een twee film over deze beste vrienden. Ze zijn vakantie aan het vieren in het strandhuis van opa en vinden daar op het strand een oud kistje met een mysterieuze rebus. Samen gaan ze op een grote schattenjacht en leren ze dat vriendschap heel belangrijk is. Kijk hier voor meer info.

Leukste bioscoopfilms voor kinderen in 2019

 • Playmobil: The Movie – het broertje van Marla, Charlie, verdwijnt voor haar ogen in de wereld van Playmobil. Er zit voor haar niets anders op dan hem achterna te reizen in dit rare universum en op zoek te gaan naar haar broertje. Deze film is te zien vanaf 7 augustus 2019. Kijk hier voor meer info.
 • Dora and the lost city of gold – Dora heeft het grootste deel van haar leven samen met haar ouders de wildernis verkent. Alleen het volgende avontuur, de middelbare school, is een echte uitdaging. Als haar ouders in gevaar zijn komt Dora samen met Boots, Diego en een groep tieners gelijk in actie om haar ouders te redden. Daarnaast hoopt ze ook het mysterie rond een verloren Incastad op te lossen. Deze film is te zien vanaf 8 augustus 2019. Kijk hier voor meer info.
 • Angry Birds 2 Angry Birds kennen we natuurlijk van het spelletje, en misschien heb je het eerste deel van deze film ook wel gezien. In dit deel sluiten de vogels en de biggen een wapenstilstand en vormen zij samen een superteam om allebei hun eilanden te redden van het nieuwe gevaar dat afkomstig is van het ijskoude Adelaarseiland. Deze film is te zien vanaf 21 augustus 2019. Kijk hier voor meer info.
 • Jim Knoop & Lucas de Machinist – Jim is een avontuurlijk jongen die op het kleine eiland Lummerland woont maar zich op een dag beseft dat hij daar niet vandaan komt. hij besluit het eiland te verlaten en het avontuur op te zoeken. Samen met Lucas de Machinist en Stoomlocomotief Emma komen ze in het keizerrijk Mandala waar prinses Li Si gevangen genomen is. Gaat het hen lukken de prinses te bevrijden? Deze film is te zien vanaf 28 augustus 2019. Kijk hier voor meer info.
 • Shaun het schaap de film: Farmageddon – Lu-La, een aandoenlijke alien, stort dichtbij de boerder van Shaun neer waardoor Shaun zich in een doldwaas avontuur stort. Hij wilt haar thuis brengen voordat een duistere organisatie haar te pakken krijgt. Kan Shaun er samen met zijn kudde voor zorgen dat er een Farmageddon voorkomen wordt? Deze film is te zien vanaf 9 oktober 2019. Kijk hier voor meer info.
 • Everest De Jonge Yeti – Een prachtige film voor kinderen over vriendschap, lees hier het verhaal.
 • Frozen 2 – na het ongekend populaire eerste deel van deze film weet ik zeker dat er veel kinderen met smart zitten te wachten op dit deel. In dit deel reizen Elsa, Anna, Kristoff en Olaf af naar de bossen van Arendelle om een eeuwenoud mysterie te ontrafelen. Deze film is te zien vanaf 26 november 2019. Kijk hier voor meer info.

Tot zover dit overzicht van de leukste bioscoopfilms van 2019 voor kinderen!
Ook de kleuterbioscoop is trouwens een leuke optie voor kleine kinderen.

Met deze afbeelding kun je heel gemakkelijk de leukste bioscoopfilms van 2019 voor kinderen op Pinterest bewaren ♥

De leukste bioscoopfilms van 2019 voor kinderen

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Reacties

Reacties

2 Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.