Reistips

Dagje uit in eigen land: Met deze apps kun je alle kanten op!

dagje uit in eigen land

Nu de zomervakantie volop aan de gang is, is het wel zo lekker om er zo nu en dan even uit te kunnen. Even een dagje wat anders dan thuis zijn. Maar dan begint de keuzestress: Waar gaan we heen? Wat is nu een leuk uitje? Welke plaatsen of evenementen zijn kindvriendelijk? Waar kunnen we echt een hele dag lekker genieten? Misschien heb je van familie en vrienden al allerlei aanraders te horen gekregen, maar het is begrijpelijk dat je het zelf toch nog even wilt checken! Maar waar vind je nu de leukste uitjes en de informatie die je nodig hebt? Lees maar mee, voor een aantal handige apps, die jou zó wegwijs maken in de wereld van uitjes. Uitjes in eigen land!

DagjeWeg.NL

Misschien ben je op vakantie, lekker ontspannen op de camping of luxe genieten in een hotel en wil je er even uit met de kinderen om de week te breken. Dan kun je met de app van DagjeWeg.NL heel gemakkelijk vinden wat je nodig hebt! Alle uitjes, bezienswaardigheden en evenementen staan handig aangegeven met icoontjes, waardoor je snel overzicht hebt van wat er te doen is in de buurt van je vakantieplek. Of, als je lekker thuis zit; wat is er te doen in de buurt? In je eigen dorp of de plaatsen eromheen?

Social Deal

Grote kans dat je de reclames wel eens op de radio gehoord hebt, maar er nog nooit bij stil hebt gestaan dat je deze app eens nodig zou hebben! Via deze app vind je de leukste hotspots bij jou (of je vakantiebestemming) in de buurt met mooie kortingen en de beste prijzen! Wel even een tip: zorg ervoor dat je data genoeg hebt, om al deze uitjes grondig te onderzoeken. Dan is het dus handig om je bundel aan te passen. Je bundel is bij Sim Only maandelijks opzegbaar of aan te passen. Handig voor de vakantie dus! Databundel ophogen en na de vakantie, zet je ‘m gewoon weer lager!

dagje uit in eigen land

OverUIT

Deze app geeft je heel handig een overzicht van alle uitjes en evenementen bij jou in de buurt. Concerten, films die je écht moet zien in de bioscoop, theater voorstellingen, musea en restaurants om lekker een hapje te gaan eten. Nu hoef je nooit meer iets te missen! Je kunt zoeken op categorie, genre, datum en plaats. Easy peasy, toch? Je kunt met de te verkrijgen voordeelbonnen super deals vinden en ziet ook wat andere bezoekers van de uitjes vinden. Ideaal! Meteen downloaden!

VakantieVeilingen

De naam zegt het al natuurlijk: Veiling. In deze app vind je hele leuke uitjes en uitstapjes, waar je op kunt bieden. Natuurlijk ben je niet de enige die op deze leuke uitjes biedt, dus wees er snel bij! Maak een account aan en begin met bieden vanaf 1 euro! Goedkoper kan niet toch? Nu kan je niet meer wachten op hetgeen jij binnenhaalt, toch? En naast dat je goedkope uitjes kunt scoren, is het hele bieden op zich al een leuk spel! Spannend! Maar het bieden vreet wel wat data, dus wees slim en pas jouw databundel even aan op je gebruik, deze vakantie. Dat is bij een Sim Only abonnement van Simyo bijvoorbeeld, makkelijk en snel te doen!

Hoe heerlijk is het toch dat er zulke apps bestaan voor jouw dagje uit? Dat maakt het zoeken naar een leuke activiteit voor een dagje uit zoveel makkelijker! Ga er even voor zitten, download de apps en zoek naar de uitjes die het beste bij jou en je gezin passen! Waar wil jij heen?

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.