Speelgoed Trends & Hypes

Verkiezing Speelgoed van het jaar 2019 WINNAARS

Speelgoed van het jaar 2019 genomineerden en winnaars Speelgoed van het jaar 2019

De Speelgoed van het jaar 2019 verkiezing komt er weer aan en het is tijd om bekend te maken wie er gewonnen hebben!! In dit artikel lees je welk speelgoed is genomineerd én wie uiteindelijk de winnaars van de Verkiezing Speelgoed van het jaar verkiezing 2019 zijn geworden! Zoals ieder jaar zijn er weer verschillende categorieën die bestaan uit leeftijden. Hier lees je wie de winnaars van 2019 zijn.

Speelgoed van het jaar 2019 – De genomineerden en de WINNAARS

Het leukste speelgoed voor 0 t/m 3 jaar

In deze categorie zijn genomineerd: ZoomiZooz Verken Boomhuis van VTech, Code Mijn Robodino van VTech en de Brain Train van Smart Games. Alle drie deze nominaties, ZoomiZooz Verken Boomhuis, Code Mijn Robodino van VTech en de Smart Games Brain Train kun je online kopen. Onze favoriet is hier zeker de RoboDino, waar je hier een uitgebreide review van kunt lezen.

De WINNAAR is geworden: ZoomiZooz Verken Boomhuis van VTech!

Het leukste speelgoed voor 4 & 5 jaar

In deze categorie zijn genomineerd: Cubby de Beer van Hasbro, Bob Bilnaad van Hasbro, Smart Farmer van Smart Games, Crocs’ Socks! Krok’s Sokken van BS Toys en Tropical Zoo van TM Essentials.
Al dit speelgoed is vanaf NU te koop in Nederland! Onze favoriet? De SUPER schattige Cubby de Beer! We hebben deze al even mogen testen en wát een schatje is het.

De WINNAAR is geworden: Smart Farmer van Smart Games!

Het leukste speelgoed voor 6 & 7 jaar

In deze categorie zijn genomineerd: #Snapstar van Yulu, Blazelets Style Studio van Ravensburger (klik hier voor de review), Colour Catch van Smart Games, Turbo Force – Super Racetrack Set van VTech en Lynx van Identity Games (klik hier voor de Lynx review).
Allen ook al online te koop via bol.com, behalve de Turbo Force Super Racetrack set. Maar zodra deze er wel is, laten wij het je weten natuurlijk!
Onze favoriet in deze categorie is toch het bordspel Lynx!

De WINNAAR is geworden: LYNX!

vtech genomineerd speelgoed 2019

Het leukste speelgoed voor 8 & 9 jaar

In deze categorie zijn genomineerd: Newbury Haunted High School van LEGO, Nerf Fortnite AR-L Blaster van Hasbro, De Schatzoekers van de Kuala-archipel van 999 Games, Atlantis Escape van Smart Games en de Grote burcht van de Novelmore ridders van Playmobil. Al dit speelgoed is inmiddels online verkrijgbaar.

Onze favoriet? Als ik het Daan en Jesse vraag: duidelijk de Fortnite blaster! Als je het mij vraagt? Ik ben nu eenmaal een 999 Games fan, dus daar gaat mijn voorkeur naar uit.

De WINNAAR is geworden: LEGO met de Newbury Haunted High School

Het leukste speelgoed voor 10 & 11 jaar

In deze categorie zijn genomineerd: De Kwakzalvers van Kakelenburg van 999 Games, het coöperatieve bouwspel Menara van 999 Games, Pictionary Air van Mattel, Slide Quest van Asmodee en Escape Room the Game: Jumani Family Edition van Identity Games (klik hier voor de review). Ik vind het dus echt te gek om te zien dat in deze categorie alleen maar bordspellen/gezelschapsspellen genomineerd zijn. Erg leuk! Een keuze maken vind ik dan ook wel erg lastig, want ik ben nu eenmaal een bordspellen-fan.

De WINNAAR is geworden:  De Kwakzalvers van Kakelenburg!

Het leukste speelgoed voor 12 t/m 17 jaar

In deze categorie zijn genomineerd: LeipeLama’s van Selecta, Exploding Kittens van Asmodee, Pandemic Rapid Response van Asmodee en Rolit van Goliath. Ook hier weer vier leuke bordspellen of gezelschapsspellen!

De WINNAAR is geworden: ROLIT van Goliath!

Het leukste speelgoed voor 18+

In deze laatste categorie zijn genomineerd: Escape Room the Game 2 van Identity Games, het dobbelspel Clever van 999 Games, Wingspan van 999 Games en What do you meme van Megablue. In deze categorie kies ik voor What do you meme, want dat vind ik echt een briljant idee! Speelt perfect in op wat hip is in 2019 en de naam vind ik ook sterk bedacht!

De WINNAAR is geworden: Escape Room the Game 2!

Het beste speelgoed van 2019

Deze spellen en speelgoed zijn dus genomineerd voor de Speelgoed van het Jaar verkiezing 2019 en de winnaars zijn bekend!!

Als je in de speelgoedwinkels of online bij bol.com rondkijkt, zul je alle genomineerde spellen en speelgoed herkennen aan het bekende ‘Verkiezing Speelgoed van het Jaar nominatie-logo. Dit kan je in de winkel ook helpen met kiezen, aangezien je er van uit mag gaan dat genomineerd speelgoed een goede keuze is. Het genomineerde speelgoed is namelijk gekozen door een grote jury. Deze jury bestaat uit onder andere uit pedagogen, ontwikkelingspsychologen, mensen afkomstig uit de handel, journalisten, speelgoedbloggers en speelgoedvloggers. Vervolgens mag iedereen gaan stemmen en wint per categorie het speelgoed met de meeste stemmen.

De nominaties voor de Speelgoed van het Jaar 2019 zijn bekend! Lees hier welke spellen en welk speelgoed genomineerd is voor deze belangrijke speelgoedprijs! Daarnaast lees je hier na 6 november 2019 ook wie de winnaars zijn van de Speelgoed van het Jaar verkiezing 2019!

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 13 Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.