10 jaar 11 jaar 12 jaar 13 jaar 4 jaar 5 jaar 6 jaar 7 jaar Producten voor kids

{ Review } | Grixx kinderkoptelefoon: een veilig geluid

Grixx kinderkoptelefoon
Anne

Naarmate kinderen ouder worden gaan ze ook meer een eigen smaak ontwikkelen. Dat doen ze in kleding, maar ook in muziekkeuzes. Was het eerst in de auto zo dat ik wel af kon met een cd van K3, is dat nu echt niet meer zo! Allemaal een eigen smaak, en de interesses beginnen toch wat verder uit elkaar te liggen. De oudste wil graag stoere muziek luisteren (wat dat dan mag zijn) de jongste wil gewoon nog lekker kinderliedjes zoals deze luisteren. Wat is een koptelefoon dan een uitkomst, en zeker deze Grixx kinderkoptelefoon.

Grixx kinderkoptelefoon: Kindveilig en goed getest!

Deze koptelefoon is echt voor de kinderen ontwikkeld. De koptelefoon is kindveilig, en gecertificeerd op basis van alle belangrijke testen. Het snoer is meer dan anderhalf meter en daarmee ruimschoots voldoende om bijvoorbeeld te gebruiken bij een game console. De koptelefoon is gemaakt van een EVA foam. Dat is een schuimrubber dat uiteraard geen schadelijke stoffen bevat en tegen een stootje kan. Dus geen squeezy achtig materiaal waar de stukken van afvliegen als je er alleen al naar kijkt. Je kunt deze koptelefoon dus rustig onder uit een tas trekken of ombuigen. Uiteraard is ook het formaat aangepast aan een kinderhoofd.
De Grixx kinderkoptelefoon is niet verstelbaar, maar ‘one size fits all”. Dat vind ik dan wel enigszins jammer, maar de koptelefoon past ook wel echt goed bij verschillende leeftijden. Er is overigens wel een verkleiner beschikbaar, deze zit er los op. Wij hebben deze verkleiner niet nodig gehad. Mijn zoon is 4 jaar oud en past hem perfect. Maar de oudste van 10 past hem ook. Voor de check heb ik hem ook even gepast en ik pas hem echt niet.

flexibele kinderkoptelefoon review

Gehoorbeschadiging loop je zo op

Nou, over op het geluid, want daar draait het toch om bij een koptelefoon. Het geluid is erg mooi van toon en klinkt helder. Het geluid is begrensd tot een 86 decibel. Dat is ongeveer te vergelijken met het geluid van een foodprocessor of een föhn. Dat is toch echt hard genoeg.  Ik heb geen één keer nog gehoord dat hij te zacht stond! Gehoorbeschadiging is echt vlot opgelopen. Gehoorschade kan al optreden als je een jaar lang elke dag (40 uur) in de herrie werkt. En herrie is dus al 80db. Ik heb geluisterd en echt: het is voldoende geluid. Máár eerlijk is eerlijk: normaal zou ik het wel luider zetten! Een eyeopener voor mij dat ik zelf altijd te luide muziek luister en daarmee dus kans maak op een gehoorbeschadiging. Check dus ook eens het geluid van de oordopjes/koptelefoon van je kinderen.

Grixx kinderkoptelefoon onbreekbaar review

Go or No Go

De Grixx kinderkoptelefoon is een fijne en veilige koptelefoon. Hij  voelt prettig aan en is verkrijgbaar in drie leuke kleuren. Doordat er geen knopjes of andere toeters en bellen opzitten kan ieder kind vanaf drie jaar dit veilig gebruiken. Deze vakantie kan onze jongste in de auto lekker een filmpje kijken en wij de muziek luid aan zetten in de auto. Oh nee, daar zal ik dus voortaan wat bewuster mee om gaan :-).

Feitjes

  • Leeftijd: vanaf 3 jaar
  • Kleuren: Roze, blauw en rood
  • Prijs: € 23,99

 

Met deze afbeelding kun je heel gemakkelijk deze review van de Grixx kinderkoptelefoon op Pinterest bewaren ♥

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.