Afscheidscadeau Juf of Meester Creatief & Knutselen

Last Minute einde schooljaar afscheidscadeau!

last minute einde schooljaar afscheidscadeau

Ben jij net zoals ik zo’n ouder die al die afscheidscadeautjes super leuk vindt en denkt: ‘wat leuk, dat is een goed idee, dat moeten wij ook doen!’…en vervolgens besef je je dat morgen de laatste schooldag is. Ik ben zo’n ouder. Letterlijk. Morgen is de laatste schooldag (in het zuiden is het al zover!) en ik had met mijn kids nog niets geknutseld. Natuurlijk had ik simpel en snel een doos chocolade kunnen kopen, maar dat vind ik echt minder leuk. Een beetje dat ‘er gemakkelijk vanaf maken’ gevoel. Dus was het hoog tijd voor een super last minute einde schooljaar afscheidscadeau! En no stress: ik heb hem voor je gevonden!

Wat heb je nodig voor dit super last minute einde schooljaar afscheidscadeau

Waarschijnlijk moet je even snel naar de supermarkt, maar wie weet heb je het gewoon op voorraad. Alles wat je namelijk nodig hebt is een zeeppompje en een watervaste stift. We gaan namelijk een “Bij jou WAS ik in goede HANDEN”-cadeautje maken. Pinterest staat er vol mee, maar dan met hippe zeeppompjes met strakke stickers met deze leuke tekst. Allemaal leuk en aardig, maar eigenlijk is dat precies hetzelfde als een doos chocolade in de winkel kopen. Daarnaast is een zeeppompje met sticker bestellen natuurlijk niet last minute, want die is nooit meer op tijd binnen.

last minute einde schooljaar afscheidscadeau knutselen

Bij welk merk zeeppompje kan de sticker gemakkelijk eraf?

Dus, je hebt een zeeppompje nodig. Ik raad met klem een Unicura zeeppompje aan! Niet omdat de zeep zo lekker ruikt of het flesje zo mooi is, maar omdat dit tot nu toe het enige flesje is dat ik gevonden heb, waar je de labels (de stickers) die er al op zitten super gemakkelijk eraf kunt halen. Er blijven geen plakresten achter en dat is natuurlijk heel belangrijk…anders wordt het een stuk minder mooi. Daarnaast is het Unicura flesje mooi wit en wat mij betreft dus ideaal voor dit simpele einde schooljaar afscheidscadeau.

Aan de slag!

Haal de stickers van het zeeppompje af. En dan is het direct tijd om de watervaste stiften erbij te pakken. Daan en Jesse vonden het een goed idee dat ik zelf de tekst ‘Bij jou WAS ik in goede HANDEN’ erop zou schrijven en zij dan zelf hun eigen naam en de naam van de juf of meester. Top idee, dus zo gezegd, zo gedaan. Daan en Jesse hebben lekker op hun eigen manier hun naam erop geschreven met een paar versieringen.
Folietje eromheen, lintje eromheen…en klaar!

last minute einde schooljaar afscheidscadeau knutselen zeeppomp

Afblijven..

Let op dat je na het versieren niet direct met je vingers over de stift heen wrijft, want ja…dat vlekt nog even. Watervaste stift heeft even de tijd nodig om goed op te drogen, dus laat het pompje lekker even met rust.
De volgende ochtend zul je zien dat het er mooi opgedroogd op zit en vlekt het niet meer uit.

afscheidscadeau meester zeep juf

Binnen 15 minuten klaar, oftewel ultra last minute!

Binnen een kwartiertje heb je dit super simpele, last-minute einde schooljaar afscheidscadeau gemaakt samen met je kind(eren). En doordat je kids er lekker aan mee werken is het ook nog eens éxtra leuk voor de meester of juf om te krijgen, denk ik zo!

Met deze afbeelding kun je heel gemakkelijk dit last minute einde schooljaar afscheidscadeau voor de juf of meester op Pinterest bewaren ♥

Meer inspiratie voor de afscheidsknutsels nodig? Kijk hier een vriendenboek voor de juf (niet last minute!).

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 3 Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.