Inspiratie

Kleine cadeautjes sturen in een envelop

huisstijl blog envelop Kleine cadeautjes sturen in een envelop
Linda - Go or No Go

De meeste vriendjes van Daan en Jesse wonen dicht in de buurt van ons. Wanneer we een feestje hebben, gaan we met een cadeautje langs. Maar sommige vriendjes wonen verder weg, bijvoorbeeld de kinderen van een aantal vriendinnen van mij. Als we niet op verjaardag kunnen gaan vanwege de afstand, vind ik het altijd erg leuk om ze toch te verrassen met kleine cadeautjes. Soms in een pakket, soms in een envelop. En dan geen cadeaukaart ofzo hoor, er zijn super veel leuke kleine cadeautjes die met gemak in een grote envelop passen!

Echte post is leuk: kleine cadeautjes per post!

Post krijgen is altijd leuk, ook al wordt het tegenwoordig steeds minder met het versturen van echte post. Maar elke keer als ik de reacties weer hoor van kinderen die we per post iets gestuurd hebben, smelt ik. Natuurlijk het is het verzenden van een pakketje al gauw prijzig en dus koop ik vaak bewust cadeautjes die in een grote envelop passen. Op deze manier bespaar je op de verzendkosten en heb je alsnog een super leuke verrassing!

Puzzel per post

Een kleine of smalle puzzel kun je gemakkelijk per envelop versturen. Natuurlijk met name de kleinere puzzels voor peuters, maar er zijn ook super leuke kubus foam puzzels waar ik zelf écht heel erg fan van ben voor kinderen en zelfs volwassenen. Ik heb deze zelf vroeger ook altijd gehad en ik kon het dus niet laten om ze ook voor de kinderen te kopen. En die passen dus ook met gemak in een envelop! De ideale puzzels voor een autovakantie, aangezien je er wel even zoet mee bent.

Tijdschrift

Wat ik ook altijd erg leuk vindt om te versturen zijn bijzondere tijdschriften in het thema waar de jarige job gek op is. Zo stuurde ik eerder een dik Minecraft tijdschrift naar een 7-jarig jongetje en een Pokémon tijdschrift naar zijn broertje.

Kleding

Wat trouwens ook prima in een A5 envelop past, zijn kleertjes! Zeker voor de kleinere baby’s en peuters/kleuters is het geen probleem om rompertjes, shirtjes of jurkjes te versturen in een envelop. Dat past met gemak, je houdt zelfs nog ruimte over voor bijvoorbeeld zo’n schattig klein babymutsje of sokjes.

Envelop vol confetti

Als je niet voor een grote A4 envelop wil gaan maar voor een A5 envelop, dan worden de keuzes natuurlijk iets beperkter. Je kunt er stickers in doen, of wellicht kaartjes van een spaaractie die op dat moment in een supermarkt plaatsvindt. Natuurlijk ook gewoon een leuk versierd kaartje of een tekening. Wat het in ieder geval altijd extra feestelijk maakt, is om in de envelop confetti te doen! Als het kaartje uit de envelop wordt gehaald, komt de confetti mee! Vooral leuk als je er glinsterende confetti in doet of echt die hele kleine glinstertjes. Al zullen de ouders dit laatste iets minder leuk vinden, aangezien het lastiger opruimen is.

Zoals je ziet zijn er genoeg mogelijkheden om leuke, kleine cadeautjes te versturen in een kleine of grote envelop. En misschien nog wel veel belangrijker: onthoud vooral dat het gaat om het gebaar, en niet om wát er in zit.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.