Bioscoop

Bioscooptip: Animatiefilm en familiefilm Duck Duck

Duck Duck animatiefilm

Een heerlijke familiefilm, dat is Duck Duck! Deze film is gemaakt door de makers van Shrek en is een heerlijke film om lekker samen met je kids te kijken. Duck Duck is vanaf 3 juli 2019 in de bioscoop te zien!

Animatiefilm Duck Duck

Wij hebben een preview van deze film mogen kijken en ik kan je zeggen: Daan en Jesse vonden hem erg leuk!
Duck Duck gaat over jonge, onverantwoordelijke jonge gans (Ben) die samen met zijn groep naar het zuiden trekt, om de winter te overleven. Door zijn onverantwoordelijke gedrag raakt de groep even in gevaar. Daar wordt hij door de grote baas van de ganzengroep direct door afgerekend. In plaats van met de hele groep vliegen, moet hij een paar jonge ganzen begeleiden. Dat weigert hij. Daarom besluit de baas van de groep dat Ben de vogeltrek alleen moet vliegen.

Ben vindt dat geen probleem, maar raakt wél in de problemen. Hij kneust namelijk zijn vleugel waardoor hij niet meer kan vliegen en te voet verder moet. Maar een gewonde gans die niet kan vliegen is natuurlijk een makkelijke prooi voor vijanden. Daarom besluit hij twee jonge eendjes mee te nemen op zijn reis. Niet voor de gezelligheid, maar om ervoor te zorgen dat hij de eendjes aan de vijand kan voeren en zelf kan ontsnappen!

familiefilm Duck Duck animatiefilm

Stemmencast 

De stem van Ben wordt vertolkt door Daan van Rijssel. Johnny Kraaijkamp Jr. speelt de gemene kat Banzou en Kim-Lian van der Meij spreekt de stem in van de charmante gans Lily. Niemand minder dan Liza Sips en Patrick Martens nemen de stemmen van Vie en Mo, de jonge eendjes, voor hun rekening. Lenny de schildpad wordt vertolkt door Hero Muller en Niels Vogel, door zijn YouTube-kanaal beter bekend als ‘De Vogeljongen’, speelt de rol van Gilles.

Feitjes

  • Leeftijd: vanaf 6 jaar
  • Genre: Familie, liefde, angst
Duck Duck animatiefilm

Lees ook deze filmtips:
– Bad Guys
Adams Family
Roodschoentje en de zeven dwergen

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.