Gastblog Huis & Tuin Producten voor kids

De veelzijdigheid van Stokke Tripp Trapp Storage

stokke storage stoel foto
Linda D

Wie eenmaal een Stokke Tripp Trapp in zijn bezit heeft, kan absoluut niet meer zonder! Want er is naar mijn mening geen één kinderstoel die zo tijdloos en praktisch is als deze stoel. Daarnaast ook nog eens in tal van kleuren beschikbaar en groeit hij helemaal met je kindje mee. Heb je de nieuwe mosgroene kleur al gezien? Wauw! Wanneer ik opnieuw voor de keuze zou staan, zou ik die kleur absoluut kiezen. Voor nu, zijn wij meer dan tevreden met de naturel variant die hier al zeker drie jaar dagelijks gebruikt wordt. De stoel heeft na al die jaren overigens nauwelijks gebruikssporen! Maar voor ik nu per ongeluk de stoel ga reviewen zal ik jullie vertellen waar dit stukje eigenlijk over gaat.

De Tripp Trapp Storage

Namelijk iets nieuws binnen de Tripp Trapp serie; De Tripp Trapp Storage! De bewaarruimte die je eenvoudig achterop de Tripp Trapp stoel bevestigd. Wanneer je dagelijks nog minimaal 50 keer per dag een vochtig doekje pakt voor vieze mondjes en handjes en 6 keer per dag een slabbetje om doet bij je kindje, dan is dit super praktisch als opbergruimte. Zo heb je bij de zoveelste spaghetti of yoghurt explosie, direct alles bij de hand! Dat is absoluut het doel van deze mooi vormgegeven bewaarruimte! Of je daarnaast dan de favoriete knuffel van je kindje moet leggen, zoals ik op onderstaande foto deed, is enigszins discutabel. Dus dat laat ik aan jou! 😉

Vergeten speelgoed

Nu zijn we bij Siem al ietsje verder en worden er niet meer maandelijks billendoekjes en snoetenpoetsers bezorgd (wat hier dus wel altijd gebeurde en dat is absoluut een aanrader). Door middel van de Tripp Trapp Storage heb ik een andere uitdaging hier in huis aangepakt, die mogelijk herkenbaar is. Door de jaren heen verzamel je nu eenmaal veel speelgoed. Vanaf de geboorte begint dit al en bij iedere mijlpaal, verjaardag en feestdag wordt dit aangevuld. In het kader van het hippe ontspullen kun je heel ijverig alles naar de kringloop brengen voor een tweedehands leven, maar dit kan ook treurige kindergezichtjes thuis opleveren. Conclusie blijft, in huis is er doorgaans (te) veel speelgoed te vinden. Dit zorgt er hier juist voor dat er veel met hetzelfde speelgoed gespeeld wordt. Herken jij dat ook?
Door zo nu en dan wat te schuiven en ander speelgoed naar de voorgrond te halen, kan ik hier wel invloed op uitoefenen. Zo komt er geregeld weer “vergeten” speelgoed naar beneden. Met de Tripp Trapp Storage heb ik ruim een week een challenge gedaan!

stokke tripp trapp storage stoel challenge

7-dagen-vergeten-speelgoed-Challenge

Iedere avond voordat ik ging slapen, stopte ik telkens weer iets anders in de bewaarruimte van de Tripp Trapp stoel. En wat bleek? Hetgeen wat ik erin had gelegd, was ook echt het eerste waarmee er die dag gespeeld werd! Zo heb ik dagelijks vergeten speelgoed onder de aandacht gebracht in plaats van het geijkte populaire speelgoed.
Ik vond het zelf heel leuk om op die manier de dag samen te beginnen en ook voor Siem was het echt een feestje om ‘s ochtend te gaan bekijken wat er nu weer in zijn stoel lag.

stokke tripp trapp storage stoel

Go or No Go

Op het moment bergt hij zelf graag zijn blokken en kralenketting op in de Tripp Trapp Storage en mag ik er niets anders in doen. Oké zoon, is goed. Ik vind de Tripp Trapp Storage een fijne, praktische en stijlvolle toevoeging en uitermate geschikt voor alle leeftijden. Van washandjes, vochtige doekjes, speentjes tot aan kleurtjes, kwasten, blokken & tot slot de Casio Rekenmachine! Zeker een Go dus!

De Stokke Storage kost € 29,- en is te koop via deze website

Ook van Stokke:
Jetkids koffer
Nieuwe kussen dessins 2020!

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 2 Comments

 • Reply
  { Review } | Tripp Trapp midnight blue - Go or No Go
  14 februari 2020 at 16:59

  […] stoel met veel mogelijkheden! De Stokke is uit te breiden met onder andere deze handige Stokke Storage. Hier kun je dan weer de Stokke placemat op leggen. En ook kun je mooie Stokke kussentjes kiezen […]

 • Reply
  { Review } | Stokke Tripp Trapp stoel - Go or No Go
  14 februari 2020 at 16:40

  […] zo past hij (bijna 😉 ) altijd in je interieur! – Uit te breiden met de Stokke Tripp Trapp Storage en newbornset – Prijs: €182,- Leuke kussentjes voor de Tripp Trapp stoel kun je kopen bij […]

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.