3 jaar 4 jaar 5 jaar 6 jaar 7 jaar Gastblog Poppen & Knuffels

{ Review } | Wrapples – Knuffel en slap wrap in één

Review wrapples nederlands
Cassandra
Laatste berichten van Cassandra (alles zien)

Ken je de Furbie nog van vroeger? Dat harige vriendje dat je moest verzorgen?! Little Live Pets heeft voor onze nieuwe generatie kids even in de nostalgische buidel getast en een super schattig (interactief) huisdiertje ontwikkeld die je om je arm kunt dragen. Nostalgie in the building jongens! We sturen onze kids even terug naar de 80’s en 90’s met de nieuwe Little Live Wrapples. Het schattigste draagbare huisdier ooit! In deze review lees je wat wij van de Wrapples vinden.

Wat zijn Wrapples

Ken je nog die slap wrap armbanden van vroeger? Lange stokjes die je om je pols kon slaan en de bandjes krulden dan om je pols… De staart van deze Live Wrapples zijn net zo gemaakt. Alleen zijn deze nog veel gaver!

Aan deze slap wrap armband zit namelijk een interactief huisdiertje vast! Deze kleine harige cutie is mijn dochter haar nieuwe beste vriend. Meteen bij het openen van de verpakking was ze verliefd op haar Wrapple Skye. Een blauwe, harige vriend die je door middel van een armband-achtige-staart om om je pols “wrapt”.

Wat kunnen Wrapples?

Wrapples zijn verkrijgbaar in vier verschillende kleuren en ze hebben meer dan 50 verschillende leuke geluiden en super leuke interacties! Zo lichten hun ogen bijvoorbeeld op om hun stemming te laten zien:

  • Groen betekent een gelukkige Wrapple!
  • Rood betekent dat je Wrapple een beetje boos is. Dit gebeurt bijvoorbeeld wanneer je te veel met de wrapples schudt of te lang niet met ze speelt.
Review wrapples nederland ervaringen

Wanneer je de Wrapple omdraait op je pols (hij hangt dan ondersteboven) zal hij een snurk geluid maken en in slaap vallen. Ook wanneer je de Wrapple even aan de kant legt zal hij in slaap vallen. Druk je vervolgens op het knopje achter het oor dan wordt hij of zij weer wakker.

Aai de Wrapples over hun hoofdje om ze te laten spinnen en lachen. Aai je langdurig over het hoofd van één van je wrapples dan gaat ie zingen.

Review wrapples nederlandstalig

Het zijn flinke (onverstaanbare) kletskousjes en dit zorgt voor een heel gelukkig meisje hier thuis. Ze giert het soms uit wanneer ze aan het kletsen met haar eigen diertje Skye.

Verder kan je huisdiertje ook met andere Wrapples praten, dit hebben wij alleen niet kunnen uittesten omdat we geen andere personen kennen met dit interactieve speelgoed. In de vlog van OnneDi zie je ze samen losgaan!

Hoeveel verschillende Wrapples zijn er op de markt en wat zijn de kosten?

Momenteel kun je kiezen uit 4 verschillende Wrapples:

  • Flutta – Aqua blauw, wit en roze
  • Princeza – roze
  • Skyo – blauw en Aqua ( de Wrapples in deze review)
  • Una – wit, blauw, paars en roze

Flip, snap de schattige draagbare huisdieren op je pols en neem ze vervolgens overal mee naar toe.
Welke kleur kies jij?


Deze review bevat een gekregen product, dit beïnvloedt echter onze kritische mening niet.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.