Huis & Tuin

Een nieuwe zithoek door een vloerkleed

vloerkleed huiskamer veranderen bankstel voor het gezin
Linda - Go or No Go

Ik vind het altijd erg leuk om kamers in ons huis te veranderen. Een nieuwe tafel, een andere plant, nieuwe eettafelstoelen en ga zo maar door. Ik ben zeker niet iemand die jaren dezelfde inrichting houdt dus. Zo shopte ik vorige week voor onze zithoek een nieuw vloerkleed.

Een vloerkleed

Wat ik zo grappig vindt, is dat een vloerkleed in één klap je hele zithoek verandert. De uitstraling is direct een stuk warmer en huiselijker. De vloer breekt ook een stukje. Ik dacht altijd dat een vloerkleed niets voor mij was. Dat komt met name omdat wij vroeger thuis altijd vloerkleden hadden die ik zelf niet echt mooi en praktisch vond. Om te beginnen waren die altijd hoogpolig, maar als je dan een keer knoeit met bijvoorbeeld chips, heb ik toch het idee dat dat er altijd een beetje in blijft liggen, ondanks dat je het probeert te stofzuigen. Ik moet wél zeggen dat ene hoogpolig vloerkleed heerlijk is aan je voeten! Maar goed, verder erg onpraktisch als je het mij vraagt.
Ook de kleuren die wij thuis hadden spraken mij nooit zo aan: zover ik me kan herinneren waren ze altijd rood-achtig.

Grijstinten

Zelf ging ik dus voor een dun en strak vloerkleed met mooie vormen en rustige kleuren. Ik houd erg van grijstinten en antraciet, dus geen verrassing dat ik voor een antraciet vloerkleed ging. Dat past trouwens ook wel erg mooi bij onze lichtgrijze bank en grijze kussens. Ook onze eethoek heeft grijze stoelen dus het matcht nu perfect! Ik ben er echt super blij mee, voor mijn gevoel is onze zithoek nu wel echt af.
Ook de houten salontafel die we nu hebben staat er qua kleur erg mooi bij, maar eigenlijk is die salontafel veel te groot. Dat zie ik nu pas, nu het vloerkleed er ligt. De volgende verandering kun je dus al wel raden: een nieuwe salontafel.

Een nieuwe zithoek door een vloerkleed

Salontafel

Ik heb al vele salontafels langs zien komen inmiddels tijdens mijn zoektocht op internet. Duidelijk is dat ronde salontafels hip zijn en dat je er eigenlijk twee moet hebben waarvan de één iets groter is dan de ander, zodat je ze een stukje over elkaar kunt zetten. Die zie je nu onwijs veel, in allerlei soorten en maten. Kijk maar eens op de website van bijvoorbeeld Magazijnshopper, daar zie je ook super veel leuke! Ik heb inmiddels al een mooie set op het oog, dus zodra die besteld zijn en hier in huis staan, show ik jullie natuurlijk weer een foto!

Vind jij het ook zo leuk om je interieur te veranderen?

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.