Fashion & Styling

Op naar Spanje, maar welke kleding mag er mee?

kleding spanje
Linda - Go or No Go

Lucky me! Ik vertrek vandaag namelijk voor een paar dagen naar Spanje. Naar de Costa Daurada om precies te zijn. Daar is het met een bescheiden 28 graden práchtig weer en ga ik als het goed is de mooiste plekjes van Catalonië zien.

Voor zo’n heerlijk tripje wil ik natuurlijk ook wel de leukste zomerse kleren! Rokjes draag ik nooit, dus korte broeken en jurkjes it is! Ik mocht dus van mezelf heerlijk shoppen voor mijn tripje naar Spanje.

Aaiko: Geliefd en stoer

Ik vond online Aaiko kleding. Ooit van gehoord? Aaiko betekend in het japans ‘geliefd’ en in het Oud-Germaans betekent het ‘stoer’. De combinatie van deze twee betekenissen zie je terug in de Aaiko kleding. Conclusie: ik hou van Aaiko kleding! Rustige kleuren, zachte stoffen en mooie printjes. Op dit moment zijn de panter- en tijgerprintjes helemaal hot en ik moet zeggen: ik hou van deze trent! Ik heb zelf inmiddels panterprint-shirts is het bruin, rood, geel en blauw. Ze zijn ook zo leuk!

Korte broeken

Ja, ook een kort broekje gaat mee. Toch wel handig als je even geen zin hebt in een jurkje. Ik moet bekennen dat ik korte broeken shoppen altijd lastig vindt, omdat ik in het algemeen niet zo heel erg fan ben van korte broeken. Ik heb redelijk brede heupen, waardoor die nooit zo mooi zitten naar mijn zin. Maar goed, ze zijn wél heel praktisch, dus ik heb me er maar overheen gezet en een paar leuke shorts gescoord. Ik zag trouwens ook hele leuke shorts op de website van Jeroen Beekman, een website vol mooie dameskleding. Zeker een kijkje waard!

Fladderkleding

Dat klinkt een beetje gek, maar de wijde kleding die zo lekker fladdert en dus los zit, is ook helemaal hot deze zomer. Of een fijne lange rok die lekker losjes valt, ook perfect voor de zomer! Zelf heb ik beide nog niet in huis, meer omdat ik ontzettend moet wennen hoe dat eruit ziet bij mij. Ik ben nog niet helemaal overtuigd, dus voor deze vakantie naar Spanje houd ik het lekker bij mijn jurkjes en shorts.

Wat is jouw favoriete kledingstuk voor in de zomer?

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.