Concert

Komt er een Groots met een Zachte G Junior concert in 2020?

Guus meeuwis groots met een zachte g junior 2019
Linda - Go or No Go

–> Update 12-2-2020: Groots met een Zachte G Junior 2020! <–

Goed nieuws! Zojuist is aangekondigd dat er opnieuw een Groots met een Zachte G Junior komt in 2020! Tickets zijn vanaf 13 februari 09:00 verkrijgbaar. Alleen leden van de nieuwsbrief van Guus hebben woensdagavond al een presale link ontvangen. Onze tickets zijn dus al binnen en wij zullen ook dit jaar weer volop gaan meegenieten!

De ticketsale gaat trouwens enorm hard tijdens de presale. De presale tickets van rang 1 zijn al volledig uitverkocht.


2019

Vandaag is het dan eindelijk zover! Een dag waar ik, Daan en Jesse én Guus Meeuwis (als ik zijn Instagram-stories mag geloven) lang naar uitgekeken hebben. Vandaag vindt namelijk het allereerste stadionconcert voor kinderen in Nederland plaats; Groots met een Zachte G Junior.

Groots met een Zachte G Junior 2019

Dit jaar geeft Guus Meeuwis voor de veertiende keer het stadionconcert Groots met een Zachte G. Nieuw dit jaar is het Junior concert, dat op woensdagmiddag 12 juni 2019 gegeven wordt. Het Groots met een Zachte G Junior concert duurt 1.5 uur en is daarmee een stukje korter dan de normale concerten. Dat is heel bewust gedaan, omdat kinderen toch vaak een iets kortere spanningsboog hebben dan volwassenen. Onze jongens van 9 jaar zouden het prima langer volhouden, maar er zijn bij de Junior versie ook veel kinderen vanaf een jaar of 4 aanwezig, en dan is 1.5 uur lang genoeg.

7500 kinderen

In totaal komen er 7500 kinderen naar het concert toe. Het Groots met een Zachte G Junior concert is volledig uitverkocht, al binnen enkele uren waren de kaarten volledig weg. Gelukkig wordt niet het hele stadion hutje mutje op elkaar gezet: er is voldoende ruimte voor iedereen, op het veld heeft iedereen zitplaatsen en er is voldoende ruimte om te dansen. Wat willen we nog meer!
Andere leuke feitjes zijn dat er voor het eerst gebruik wordt gemaakt van confettikanonnen en er wordt een remix gespeeld van Per Spoor (Kedeng Kedeng).

Kraantje Pappie en Nielson

Natuurlijk komen er ook een aantal gastartiesten. Wellicht dat er nog een paar verrassingen zijn, maar voor nu heeft Guus bekend gemaakt dat Nielson en Kraantje Pappie komen optreden. De perfecte gastartiesten voor mijn zonen, kan ik je wel zeggen!
Op de website van Groots met een Zachte G Junior staat dat ‘kinderen van verrassingen houden, dus die zijn er ook een aantal’. We weten in ieder geval dat er een nog niet bekend gemaakte jonge artiest op zal gaan treden. Een The-Voice-Kids-winnaar misschien? Ik ben super benieuwd wat dit in gaat houden! Later meer :-).

Komt er een Groots met een Zachte G Junior 2020 concert?

Nu is natuurlijk de vraag: komt er in 2020 ook een Groots met een Zachte G Junior concert? Die kans is zeer groot. Guus zelf heeft al aangegeven dat hij hoopt dat deze 2019 versie niet de eerste en meteen de laatste keer is. Hij wil al jaren een Junior concert geven en nu is het dan eindelijk zover. Dat het junior concert binnen no-time uitverkocht was, zal ook zeker een goede stimulans zijn om dit volgend jaar nog eens over te doen. Guus heeft al aangegeven dat hij graag het concert van vandaag af wil wachten en dat hierna een besluit zal worden genomen over een eventueel vervolg. Natuurlijk kan vandaag niet anders dan hélemaal geweldig worden, voor zowel de kids, als de papa’s en mama’s, als voor Guus zelf. Ik denk dus zeker dat we volgend jaar opnieuw een Groots met een Zachte G Junior concert gaan krijgen!
Zodra dit officieel bevestigd is, lezen jullie dat natuurlijk direct op Go-or-No-Go.nl.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.