Fashion & Styling

What’s in my bag: van Björn Borg Sneakers tot jurkjes

bjorn borg sneakers wit costa daurada

Vorige week was ik een paar dagen naar Spanje. Met een bescheiden 28 graden was het daar echt heerlijk en hebben we de meest prachtige plekjes van de Costa Daurada mogen ontdekken. Maar wat nam ik onder andere mee in mijn koffer?

Björn Borg sneakers

Het belangrijkste tijdens deze reis waren de schoenen. Ik had vooraf het programma ontvangen en wist dat we erg veel zouden gaan lopen. Een paar dagen voor ons tripje kreeg ik mijn nieuwe Björn Borg schoenen van Ziengs schoenen binnen. Ik was eerst bang dat dat te kort dag zou zijn: meestal moet ik mijn schoenen wel even inlopen voor ze echt lekker zitten. Zo kocht ik laatst een paar zwarte sneakers die ik al een paar weken draag, maar waarbij ik nog steeds last heb van mijn hiel. Ik was er dus al op voorbereid dat ik mijn sneakers van vorig jaar mee zou moeten nemen. Maar gelukkig viel dat honderd procent mee: vanaf de eerste minuut zaten mijn nieuwe Björn Borg sneakers echt héérlijk. Ik heb ze oprecht niet in hoeven lopen en na vier dagen in totaal 25 kilometer te hebben gelopen, heb ik ook nergens last. Daarnaast was het zoals ik al zei erg warm, maar ik heb totaal geen last gehad van zweetvoeten. Daar komt bij dat ik ze ook echt heel erg gaaf vindt, dus ik ben een gelukkig mens! Ik shopte ze trouwens bij Ziengs, waar ze nog meer gave Björn Borg damesschoenen hebben.

Laptop

Naast kleding en mijn schoenen ging ook mijn laptop mee. Aangezien dit een persreis was, was het wel erg fijn dat ik ‘s avonds even een uurtje aan mijn reisverslag kon werken. Ik nam trouwens geen zware laptop mee hoor, maar mijn Chromebook. Die is super licht en de accu gaat met gemak een paar dagen mee. Een tablet meenemen was natuurlijk een andere optie, maar ik vind een tekst ‘tikken’ op een tablet erg onhandig.

Jurkjes

Ik had een kleine maat koffer bij. Zo een die je eigenlijk niet hoeft in te checken. Voor vier dagen prima te doen, maar achteraf was een iets grotere koffer toch wel handig geweest. We kregen best veel folders en informatie mee en mijn koffer ging met veel moeite terug op de terugreis. Qua kleding had ik voornamelijk jurkjes bij. Die zijn nu eenmaal super lekker met dat warme weer! Naast de vijf jurkjes die ik bij had, had ik één korte broek en twee shirtjes bij. Op één shirtje na heb ik alles een keer gedragen, dus dat was perfect zo. Ook wel bijzonder, want normaal gesproken neem ik veel te veel mee en draag ik de helft niet. Al doende leert men, denk ik.

Slippers

Naast mijn nieuwe sneakers nam ik ook slippers mee natuurlijk. Die kocht ik ook een dag voor de trip even nieuw. Helaas, in tegenstelling tot mijn sneakers, moesten die wél ingelopen worden. Daarom heb ik ze maar één keertje aangehad tijdens het diner, maar verder niet tijdens het wandelen. Dat was maar beter ook, want dan had ik denk ik behoorlijk wat last gekregen van mijn hakken.

Toilettas

Het nadeel van je koffer niet inchecken is dat je zit met die miniverpakkingen. Alles moet onder de 100 milliliter zijn en in een afsluitbaar zakje zitten. Ik ben ook zo’n type die mooie flesjes shampoo en zo uit het hotel mee wil nemen, dus dan komt dat zakje nóg voller te zitten op de terugreis. Maar goed, al met al ging dat uiteindelijk ook gewoon prima hoor. Maar ik moest dus thuis eerst wel nog allerlei miniuitvoeringen shoppen. Vooral de mousse voor mijn haren was een uitdaging, maar uiteindelijk vond ik die in een online drogisterij.

Wat is voor jou onmisbaar in je koffer tijdens een korte trip?





♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 



6 Comments

  • Reply
    Juliette - Strongbody.nl
    23 juli 2019 at 20:36

    Het klinkt misschien erg stom maar ik heb altijd een tennisbal bij me waarmee ik mijn rug en benen masseer. Vooral als ik weet dat ik veel ga lopen haha.

  • Reply
    Linda
    23 juli 2019 at 12:01

    Ik draag ook heel graag jurkjes al het warm is. Hiervan kunnen er gelukkig ook met gemak een aantal mee in de koffer 🧡🌿

  • Reply
    Mitchel
    22 juli 2019 at 18:27

    Echt voor het eerst dat ik kleine verpakkingen mee heb genomen op vakantie. Dat beviel mij best, want ik irriteer mij meestal dat ik mijn badspullen niet opkrijg, haha.
    Weinig spullen mee hebben is zelfs voor mij een dingetje. Ik stouw echt alles vol.

  • Reply
    Dee
    21 juli 2019 at 12:19

    Lastig altijd die korte tripjes. Ik check dan toch wel mijn koffertje in zodat ik wel wat producten mee kan nemen. Uiteindelijk heb he meestal toch snel je spullen bij de bagageband. Die 10 kg mag je ook inchecken en neen ik alsnog een handtas mee;)

  • Reply
    kiki hasselton
    19 juli 2019 at 15:39

    mijn telefoon, oplader, paspoort en gezichtsverzorging zijn wel dingen die ik echt mee wil hebben. Oh, en natuurlijk geld 🙂

  • Reply
    Cassandra
    18 juli 2019 at 21:50

    Ik vind het altijd zo lastig om weinig kleding mee te hebben, beter gezegd.. Irritant dat ik dan vooraf al moet bepalen wat ik in die 4 dagen ga dragen. Ik neem altijd te veel mee (denk ik) maar achteraf is het dan toch weer te weinig.

    Maar wat ik echt onmisbaar vind.. Oplader van m’n telefoon (die niet stuk is 😂) met een goede powerbank (fotograferen met tel is gewoon intensief voor je batterij haha), m’n gewone huid en haar verzorging, dan weet ik 100 % zeker dat het goed valt en goede schoenen. Sneakers, slippers of sandalen en een nette schoen, loafer ofzo. Oh ja een lekkere vest ook voor in ‘t vliegtuig.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.