9 jaar Verjaardag & Traktaties

Leukste cadeaus voor een 9-jarige jongen

Leukste speelgoedcadeaus voor een 9-jarige

Zelf vind ik negen jaar een erg lastige leeftijd wat betreft het bedenken van cadeaus. De speelgoedauto periode is nu toch echt wel voorbij, maar meestal hebben ze ook niet echt iets wat ze dan wel heel erg leuk vinden. Tegenwoordig zijn vloggers immens populair, maar wellicht wil je ze nou juist niet stimuleren meer achter dat beeldscherm te gaan zitten. Ik heb een aantal leuke tips voor cadeaus voor een 9-jarige jongen.

Nerf Laser Ops Pro alphapoint

Binnen speelgoed cadeaus voor een 9-jarige jongen

De leukste binnen speelgoedcadeaus voor een 9-jarige hebben wij voor je op een rijtje gezet!

Bordspellen en snelle spelletjes

Wat is er nou leuker dan met het hele gezin een spelletje doen? Er is een ruime keuze uit verschillende spellen, van 30 Seconds tot Rummikub. Maar wat dacht je van het nieuwe Doolhof Pokémon spel?! Een schot in de roos was die hier! Ook het tactische spel Ka Pai is erg leuk om te doen, met name als je kind van kortere spellen houdt. Dan zijn trouwens Keer op Keer, Regenwormen en Qwixx ook echte aanraders!

Onze favoriete snelle spelletjes voor 9-jarigen:

Kaartspellen

Kaartspellen – Meer een liefhebber van een leuk kaartspel? Dat kan natuurlijk ook. Denk bijvoorbeeld aan Skip-Bo, Uno, 111 Ants, Koehandel, Beverbende of Halli Galli. Ook Dobble is een erg leuk spel voor deze leeftijd en super populair op scholen ook!

De populairste kaartspellen op dit moment:

Quest Magazine

De Quest Junior is speciaal voor kinderen van 7 t/m 12 jaar en super leuk en interessant om te lezen. In de Quest Junior vind je leuke en grappige weetjes over lichaam, natuur, techniek, geschiedenis en psychologie. Via deze Quest Junior link shop je voordelig een abonnement én krijg je een of meerdere dikke Quest vakantieboeken erbij cadeau!

PANNA! Magazine

Ben je op zoek naar een leuk en origineel cadeau en heb jij een voetbalfan in huis? Dan is PANNA! Magazine een échte aanrader. In dit voetbalmagazine lezen kinderen op een leuke manier verschillende interviews en achtergrondverhalen van al hun idolen. Daarnaast vind je er allerlei raadsels en puzzels en krijgen kinderen tips van bekende voetballers.
Met dit cadeau geef je niet alleen een leuk cadeau, het is ook nog eens heel leerzaam. Mocht je jouw (klein)kind willen stimuleren om te lezen? Dan is PANNA! het perfecte cadeau! Wat ook erg leuk is, is dat er in elk magazine 4 grote posters zitten.
PANNA! Magazine is zowel verkrijgbaar als losse editie, als cadeaupakket of als (half)jaarabonnement met leuk welkomstcadeau. Zo is er voor elke prijsklasse een passend cadeau.

panna magazine 8 jaar cadeau

Donald Duck abonnement:

We blijven nog even in de tijdschriften, want ook dit vinden wij echt een top tip! Erg leuk voor deze leeftijd: een jaar lang iedere donderdag een cadeautje op je mat! En heeft je zoon al een abonnement? Dan is het misschien om dit uit te breiden met een Donald Duck Pocket abonnement! Shop hier je abonnement voordelig en met korting.

Bestuurbare auto

Een bestuurbare auto kan eigenlijk binnen en buiten, en kan voor sommige kinderen uren plezier opleveren! Er zijn veel verschillende modellen zoals een stuntcar, een racecar of een auto die vooral off-road geschikt is

De drie populairste bestuurbare auto’s op bol.com:

Playmobil/Lego

Playmobil en Lego zijn allebei populair, en er is ook voor vrijwel elke leeftijd wel wat te vinden. Denk aan Lego Ninjago, Lego Friends of Lego City.

De best beoordeelde LEGO sets voor 9-jarigen:

KAPLA

Met KAPLA kun je urenlang bouwen en werken aan je mooiste creaties. De standaard plankjes zijn blank, maar je hebt ze ook in andere kleuren zoals blauw, rood of geel.

De beste KAPLA deals:

Buiten speelgoed cadeaus voor een 9-jarige jongen

Buitenspelen is op elke leeftijd leuk, je maakt het zelf zo leuk mogelijk natuurlijk! Alleen zal je ze op deze leeftijd toch net iets minder vaak in de speeltuin zien. Maar wat geef je ze dan voor een cadeau, als het om buitenspelen gaat?

Nerf Gun

Het merk Nerf is erg populair bij jongens. Er zijn heel erg veel verschillende uitvoeringen, en er komen ook telkens nieuwe bij. Zo zijn er tegenwoordig ook Avengers Endgame versies en Fortnite versies!

Nerf guns voor 9-jarigen:

Hoverboard

Ook de Hoverboard is nog steeds populair, en veel kinderen hebben deze inmiddels al. Ook hier zijn verschillende versies van. Zo heb je de standaard editie, maar ze zijn ook verkrijgbaar met LED verlichting en Bluetooth-speakers en daarnaast natuurlijk in verschillende kleuren. Je kunt het zo goed maken als je wil! Ook zijn er siliconen hoezen en een Hovercart te verkrijgen, waardoor je op je Hoverboard kunt zitten.

Hoverboards met goede reviews:

Trampoline

Als je een grote tuin hebt kun je natuurlijk ook kiezen voor een trampoline. Ze zijn er in verschillende maten en gewichtsklasse, en natuurlijk ook in verschillende prijzen. Een trampoline staat garant voor jaren speelplezier, dus hiermee koop je wel echt een cadeau dat lang mee gaat.

De beste keuze volgens alle bol.com reviews:

Kubb Game

Dit is een leuk spel dat je buiten kunt doen. Doel is om eerst alle basistorens van je tegenstander om te gooien met de bijgeleverde werpstokken, en uiteindelijk de koning om te winnen.
Een ander leuk en vergelijkbaar houten buitenspel is Mölkky, waarbij het ook gaat om goed mikken en gooien.

Onmisbare buitenspellen voor op de camping:

Waterglijbaan

Wat is er nou leuker dan spelen met water? Er zijn verschillende soorten glijbanen te koop, die je op het water aansluit. Zo zijn er banen voor één persoon, twee personen en zelfs een glijbaan van 5,50 meter!

Leuke waterglijbanen voor 9-jarigen:

Skeelers

Wil je dat je kind plezier heeft in het buiten zijn, maar ook wat conditie opbouwt? Dan kun je altijd kiezen voor skeelers. Heerlijk om op een mooie zomeravond een stukje met zijn allen te gaan rijden!

De best beoordeelde skeelers:

Buitenspeelsets

Er zijn ook verschillende speelsets te koop. Een speelset is een set van meerdere spellen die de jarige lekker kan spelen. Leuk om mee te nemen naar de camping of om thuis in de tuin te spelen.

Dit vinden wij de leukste buitenspeelset:

Zoals je ziet is er dus heel veel mogelijk, maar het ligt er ook maar net aan wat het kind leuk vindt. En je kunt het natuurlijk allemaal zo duur maken als dat je zelf wilt. Zelfs met een klein budget is er al veel mogelijk! Urenlang speelplezier hoeft tenslotte niet zoveel te kosten, toch?

Mayka bouwblokes tape of LEGO tape - speelgoed voor 9-jarigen

Met deze afbeelding kun je heel gemakkelijk deze cadeaus voor een 9-jarige jongen op Pinterest bewaren ♥

Soms is het best lastig wat je voor speelgoed voor een 9-jarige moet kopen, zonder scherm! Ik heb leuke tips voor cadeaus voor een 9-jarige voor je!

Lees ook:
Cadeautips voor een 1-jarige jongen
Cadeautips voor een 2-jarige jongen
Cadeautips voor een 3-jarige jongen
Cadeautips voor een 4-jarige jongen
Cadeautips voor een 5-jarige jongen
Cadeautips voor een 6-jarige jongen

Cadeautips voor een 7-jarige jongen
Cadeautips voor een 8-jarige jongen
Cadeautips voor een 10-jarige jongen
Cadeautips voor een 11-jarige jongen

Cadeautips voor een 12-jarige jongen





♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 



11 Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.