Leukste cadeaus voor een 9-jarige jongen

Leukste speelgoedcadeaus voor een 9-jarige
Avatar

Zelf vind ik negen jaar een erg lastige leeftijd wat betreft het bedenken van cadeaus. De speelgoedauto periode is nu toch echt wel voorbij, maar meestal hebben ze ook niet echt iets wat ze dan wel heel erg leuk vinden. Tegenwoordig zijn vloggers immens populair, maar wellicht wil je ze nou juist niet stimuleren meer achter dat beeldscherm te gaan zitten. Ik heb een aantal leuke tips voor cadeaus voor een 9-jarige jongen.

Cadeaus voor een 9-jarige  jongen

Nerf Laser Ops Pro alphapoint

Buiten speelgoed cadeaus voor een 9-jarige jongen

Buitenspelen is op elke leeftijd leuk, je maakt het zelf zo leuk mogelijk natuurlijk! Alleen zul je ze op deze leeftijd toch net iets minder vaak in de speeltuin zien. Behalve op het duikelrek dan, dat blijft volgens mij bij elke leeftijd populair. Maar wat geef je ze dan voor een cadeau, als het om buitenspelen gaat?

 • Nerf Gun – Het merk Nerf is erg populair bij jongens. Er zijn heel erg veel verschillende uitvoeringen, en er komen ook telkens nieuwe bij. Zo zijn er tegenwoordig ook Avengers Endgame versies, Fortnite versies en waterpistolen.
 • Hoverboard – Ook de Hoverboard is nog steeds populair, en veel kinderen hebben deze inmiddels al. Ook hier zijn verschillende versies van. Zo heb je de standaard editie, maar ze zijn ook verkrijgbaar met LED verlichting en Bluetooth-speakers en daarnaast natuurlijk in verschillende kleuren. Ook zijn er siliconen hoezen en een Hovercart te verkrijgen, waardoor je op je Hoverboard kunt zitten.
 • Elektrische step – Ook de elektrische step heeft verschillende merken en modellen. Zo is er de standaard versie, waar je gewoon op moet staan, maar er is ook een versie met een zadel zodat je in principe helemaal niets meer hoeft te doen!
 • Trampoline – Als je een grote tuin hebt kun je natuurlijk ook kiezen voor een trampoline. Ze zijn er in verschillende maten en gewichtsklasse, en natuurlijk ook in verschillende prijzen.
 • Kubb Game – Dit is een leuk spel dat je buiten kunt doen. Doel is om eerst alle basistorens van je tegenstander om te gooien met de bijgeleverde werpstokken, en uiteindelijk de koning om te winnen.
 • Waterglijbaan – Wat is er nou leuker dan spelen met water? Er zijn verschillende soorten glijbanen te koop, die je op het water aansluit. Zo zijn er banen voor één persoon, twee personen en zelfs een glijbaan van 5,50 meter!
 • Skeelers – Wil je dat je kind plezier heeft in het buiten zijn, maar ook wat conditie opbouwt? Dan kun je altijd kiezen voor skeelers. Heerlijk om op een mooie zomeravond een stukje met zijn allen te gaan rijden!
 • Speelset – Er zijn ook verschillende speelsets te koop. Zo is er een set met Oudhollandse Spellen, een 32-delige sportset en een vakantie spellentas.

Mayka bouwblokes tape of LEGO tape - speelgoed voor 9-jarigen

Binnen speelgoed cadeaus voor een 9-jarige jongen

Wanneer het buiten dan echt niet lekker is, of je kind gewoon liever binnen speelt, is daar natuurlijk ook van alles voor te bedenken!

 • Bordspellen – Wat is er nou leuker dan met het hele gezin een spelletje doen? Er is een ruime keuze uit verschillende spellen, van 30 Seconds tot Rummikub! Ook het tactische spel Ka Pai is erg leuk om te doen.
 • Kaartspellen – Meer een liefhebber van een leuk kaartspel? Dat kan natuurlijk ook. Denk bijvoorbeeld aan Skip-Bo, Uno of Halli Galli. Ook Dobble is een erg leuk spel voor deze leeftijd en super populair op scholen ook!
 • Bestuurbare auto – Een bestuurbare auto kan eigenlijk binnen en buiten, en kan voor sommige kinderen uren plezier opleveren! Er zijn veel verschillende modellen zoals een stuntcar, een racecar of een auto die vooral off-road geschikt is.
 • Playmobil/Lego – Playmobil en Lego zijn allebei populair, en er is ook voor vrijwel elke leeftijd wel wat te vinden. Denk aan Lego Ninjago, Lego Friends of Lego City.
 • KAPLA – Met KAPLA kun je urenlang bouwen en werken aan je mooiste creaties. De standaard plankjes zijn blank, maar je hebt ze ook in andere kleuren zoals blauw, rood of geel.

Zoals je ziet is er dus heel veel mogelijk, maar het ligt er ook maar net aan wat het kind leuk vindt. En je kunt het natuurlijk allemaal zo duur maken als dat je zelf wilt. Zelfs met een klein budget is er al veel mogelijk! Urenlang speelplezier hoeft tenslotte niet zoveel te kosten, toch?

Met deze afbeelding kun je heel gemakkelijk deze cadeaus voor een 9-jarige jongen op Pinterest bewaren ♥

Soms is het best lastig wat je voor speelgoed voor een 9-jarige moet kopen, zonder scherm! Ik heb leuke tips voor cadeaus voor een 9-jarige voor je!


Lees ook:
Cadeautips voor een 1-jarige jongen
Cadeautips voor een 2-jarige jongen
Cadeautips voor een 3-jarige jongen
Cadeautips voor een 4-jarige jongen
Cadeautips voor een 5-jarige jongen
Cadeautips voor een 6-jarige jongen
Cadeautips voor een 8-jarige jongen
Cadeautips voor een 10-jarige jongen
Cadeautips voor een 11-jarige jongen

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Reacties

Reacties

7 Comments

 • Reply
  Leukste cadeaus voor een 6-jarige jongen - Go or No Go
  27 juni 2020 at 17:26

  […] jongen Cadeautips voor een 5-jarige jongen Cadeautips voor een 8-jarige jongen Cadeautips voor een 9-jarige jongen Cadeautips voor een 10-jarige jongen Cadeautips voor een 11-jarige […]

 • Reply
  Leukste cadeaus voor een 1-jarige jongen - Go or No Go
  27 juni 2020 at 17:24

  […] Cadeautips voor een 6-jarige jongen Cadeautips voor een 8-jarige jongen Cadeautips voor een 9-jarige jongen Cadeautips voor een 10-jarige jongen Cadeautips voor een 11-jarige […]

 • Reply
  Leukste cadeaus voor een 3-jarige jongen - Go or No Go
  18 maart 2020 at 07:57

  […] Cadeautips voor een 6-jarige jongen Cadeautips voor een 8-jarige jongen Cadeautips voor een 9-jarige jongen Cadeautips voor een 10-jarige […]

 • Reply
  Leukste cadeaus voor een 5-jarige jongen - Go or No Go
  17 maart 2020 at 06:32

  […] Cadeautips voor een 4-jarige jongen Cadeautips voor een 6-jarige jongen Cadeautips voor een 9-jarige jongen Cadeautips voor een 10-jarige […]

 • Reply
  Leukste cadeaus voor een 8-jarige jongen - Go or No Go
  8 maart 2020 at 18:57

  […] Cadeautips voor een 4-jarige jongen Cadeautips voor een 6-jarige jongen Cadeautips voor een 9-jarige jongen Cadeautips voor een 10-jarige […]

 • Reply
  Leukste cadeaus voor een 2-jarige jongen - Go or No Go
  19 februari 2020 at 14:54

  […] ook: Cadeautips voor een 9-jarige jongen Cadeautips voor een 10-jarige […]

 • Avatar
  Reply
  Oma Will
  28 juni 2019 at 22:00

  Mijn kleinzoon wordt in augustus 9 jaar.
  Ben al aan het rondkijken voor een cadeau.
  Bedankt voor de tips!!

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.