Inspiratie

5x last-minute Vaderdagcadeaus

last-minute vaderdag
Linda - Go or No Go

Ik ben zo’n moeder en echtgenote die soms even vergeet dat Vaderdag eraan komt. De eerste jaren niet hoor, dan had ik het altijd trouw in de gaten. Maar nu de kinderen wat ouder worden merk ik dat ik soms ook minder goed in de gaten heb dat Vaderdag eraan komt. Meestal komt het besef als één van de kids met een Vaderdagknutsel thuis komt uit school. Oops!

En het staat me dan te erg tegen om een afgezaagd cadeau bij de drogist te halen, zoals een doucheset of een scheerapparaat. Herkenbaar, deze last-minute stress? Dan help ik je vandaag aan vijf last-minute Vaderdagcadeaus!

Knutselen!

Het is natuurlijk even een stap om er aan te beginnen, maar eenmaal begonnen heb je in een middagje zo een leuk knutselwerk klaar! Dat kan natuurlijk lekker samen met je kinderen, of gewoon iets wat je namens de kinderen maakt wanneer ze nog te klein zijn om te helpen. Denk bijvoorbeeld aan een canvasdoek waar je met verf de handjes of voetjes van je kinderen op zet. Of print last-minute bij een winkel foto’s uit op een fotozuil en maak een leuke fotolijst met foto’s van jullie gezinnetje. En het fijnste van alles is: een knutselwerkje van je kids of van jou is nóóit afgezaagd.

Bitcoins

Wil je een cadeau dat helemaal van deze tijd is? Dan denk ik aan de bitcoin. Die kun je ten eerste super last-minute aanschaffen, want bitcoins kopen kan gewoon online en eigenlijk voelt het een beetje als een cadeaukaart. Maar dan hipper. Je kunt er inmiddels al op allerlei plaatsen mee betalen online, denk aan thuisbezorgd.nl en deonlinedrogist.nl (waar ik toevallig vandaag nog iets bestelde! Niet met bitcoins overigens, maar toch). Naast uitgeven kan manlief er ook voor kiezen om te beleggen met de bitcoins. De bitcoinkoers maakt al een flinke periode een stijging door, ondanks enkele inzakkers. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan eens op de website van Beste Bank.

Liefde gaat door de maag

Heb je nu geen tijd of mogelijkheid meer om iets te kopen of te knutselen, ga dan voor een heerlijk uitgebreid ontbijt. Zorg ervoor dat de liefde er vanaf spat! Extra leuk natuurlijk als je samen met de kinderen het ontbijtje klaar maakt. Versier eventueel het dienblad nog met uitgeknipte hartjes en klaar ben je! Als je je schuldig voelt omdat je geen écht cadeautje hebt, kun je natuurlijk altijd nog een leuke bon erbij maken waar op staat dat hij nog recht heeft op een leuk cadeautje of dagje uit met het gezin.

Bieden maar!

Een andere optie is natuurlijk om online nog even snel een leuk uitje te scoren. Via bijvoorbeeld VakantieVeilingen kun je allerlei leuke uitjes vinden waar je op kunt bieden. Zo heb je zelf in de hand hoeveel je precies kwijt bent en heb je wellicht toch nog een heel leuk cadeautje geregeld. Dit cadeau kun je zelfs nog snel even regelen terwijl papa lekker ligt uit te slapen op Vaderdag.

Klusjes doen

Wil je echt door het stof omdat je het vergeten bent, ga dan voor de zwaardere optie: klusjes doen. En natuurlijk niet alleen de kids, ook mama mag meehelpen. Maai een keer het gras voor papa, was een keer zijn auto of ruim een keertje de garage voor hem op. Allemaal klusjes waar je papa vast en zeker heel blij mee gaat maken!

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 3 Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.